Αστρολογια προβλεψεις 20/09 Τετάρτη

erwtikes-27314-ζωδια

Αστρολογια προβλεψεις 20/09 Τετάρτη

Αυτή την Τετάρτη πολλοί από εσάς θα έχετε υποχρεώσεις που πρέπει να χειριστείτε με το ταίρι σας ή συγγενικά άτομα, ειδικά κάποια που ζουν σε άλλη πόλη. Θα κάνετε ενδιαφέρουσες και ενθαρρυντικές συζητήσεις, που θα σας δημιουργήσουν εξαιρετικά αίσιες προσδοκίες για το κοντινό μέλλον σας.

Σήμερα ίσως να κληθείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση, μετά από ένα τηλεφώνημα ή άλλου είδους επικοινωνία. Ενδέχεται να δεχθείτε μια έκπληξη, που θα σχετίζεται με κάποιο δώρο υλικό ή οικονομικό ή και συναισθηματικό.
Το σύμβολο της ημέρας είναι η λάμπα, το φως, που συνδέεται έμμεσα με την πρώτη μέρα της Νέας Σελήνης. Είναι η κατάλληλη μέρα για να σχεδιάσετε ένα δημιουργικό πρόγραμμα!

 

Όσοι έχετε γεννηθεί στα ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα αναμένεται να σας προκύψει μια εξαιρετική ευκαιρία ή μια επιτυχία. Είναι πιθανό να έχετε μια συνάντηση ή συζήτηση με ένα άτομο εξουσίας, έναν εκπρόσωπο του νόμου ή κάποιου ιδρύματος. Τα άστρα προβλέπουν μια απρόβλεπτη συνάντηση ή επίσκεψη που θα δεχθείτε στο σπίτι σας. Ιδιαίτερη θα είναι η σημερινή μέρα για τους άντρες εκπροσώπους αυτών των τριών ζωδίων.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα φέρνει την ελπίδα για επίλυση ενός προβλήματος στο σπίτι ή στο οικογενειακό περιβάλλον. Κάποιες δράσεις ή σχέδια πρέπει να γίνουν, που αφορούν ένα άτομο της οικογένειάς σας. Σχόλια ή κουτσομπολιά θα σας χαροποιήσουν ή θα σας δώσουν ελπίδες για κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς. Είναι πιθανό να προκύψει και ένα γεγονός που θα αφορά φιλικά σας άτομα.

Όσοι ανήκετε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα κάνετε επαφές ή συναντήσεις που θα σχετίζονται με ένα άτομο που βρίσκεται σε άλλη πόλη ή χώρα. Η μέρα ενδείκνυται για ταξίδι, για να συναντήσετε άτομα εκεί ή που έρχονται από διαδρομή. Είναι πιθανό να προκύψουν οικονομικά θέματα που θα αφορούν ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Η μέρα ενδέχεται να φέρει την απρόσμενη ανάγκη να πάρετε μια σημαντική απόφαση.

Αν έχετε γεννηθεί υπό τα ζώδια του Καρκίνου, των Ιχθύων και του Σκορπιού, θα αφιερώσετε χρόνο στη λήψη αποφάσεων που θα είναι σημαντικές για την προσωπική σας ζωή. Αυτό που θα διαπιστώσετε σήμερα, είναι ότι οι εχθροί σας θα είναι εξαιρετικά δραστήριοι και δημιουργικοί – γι’ αυτό να είστε σε επαγρύπνηση! Οι περισσότερες γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα έχουν προσδοκίες για κάποια χρήματα ή θα μάθουν πληροφορίες για χρήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις