Αστρολογια προβλεψεις 22/09 Παρασκευή

karkinos-filia

Αστρολογια προβλεψεις 22/09 Παρασκευή

Αυτή την Παρασκευή πολλοί θα έχετε συναντήσεις ή συζητήσεις με άτομα που διαμένουν μακριά από εσάς. Ευχάριστα νέα σας αναμένουν, από την πλευρά του συγγενικού σας κύκλου. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να μετάσχετε σε μια μεγάλη και γενικότερη αλλαγή, είτε σε μια σπουδαία εργοληψία. Αυτό που είναι συνετό για όλους, είναι να υποστηρίξουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντά τους.

Η μέρα θα δώσει επιτυχία και τύχη σε όσους έχουν τιμήσει τις σχέσεις τους και τις έχουν χειριστεί με ειλικρίνεια και σεβασμό. Η ερωτική ζωή πολλών, ενδέχεται σήμερα να πάρει κάποια εξαιρετικά δυναμική και απρόβλεπτη τροπή! Το σύμβολο της ημέρας είναι η λεοπάρδαλη. Αναμένουν επιτυχίες τους ανθρώπους που πραγματικά μοχθούν στην καθημερινότητά τους.

 

Όσοι έχουν γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα ενδέχεται να έρθουν αντιμέτωποι με απρόσμενα προβλήματα. Το πιο πιθανό είναι να αφορούν κάποιο ταξίδι, μετακινήσεις ή άτομα από διαφορετικές περιοχές. Ίσως ανακύψουν κάποιες δυσκολίες στη διαπροσωπική σας σχέση με ένα άτομο που μένει μακριά από εσάς. Τα άστρα σας προειδοποιούν ότι σήμερα τα ψέματα θα έχουν πολύ υψηλό τίμημα!

zodia-taro-45

zwdia-fotia

Για όσους έχουν γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, στο προσκήνιο της ημέρας τους θα είναι τα χρήματα και οι οικονομικές σχέσεις τους γενικότερα. Επί αυτού του τομέα θα αναλωθείτε σε συζητήσεις ή θα κληθείτε να αναλάβετε συγκεκριμένες δράσεις. Είναι πιθανό να μάθετε σήμερα κάποιες ειδήσεις που θα αφορούν τη γέννηση ενός παιδιού, είτε μια γιορτή ή συνάθροιση που θα σχετίζεται με ένα παιδί.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό τα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, τα άστρα σας ανακοινώνουν ότι έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε κάποιες συνειδητές αλλαγές! Αυτές θα αφορούν κυρίως την απόφαση να λήξετε μια δραστηριότητά σας ή και μια σχέση. Σήμερα καλείστε να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και επιφυλακτικοί με άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καιρό.

Όσοι έχουν γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα επικεντρώσουν τις προσδοκίες και την αφοσίωσή τους σε άτομα του συγγενικού τους περιβάλλοντος – που είναι κοντά και μακριά τους. Η μέρα είναι πιθανό να σας φέρει εκπλήξεις που θα αφορούν χρήματα, κάποιες θετικές και κάποιες λιγότερο… Τίποτα δεν θα είναι τυχαίο για εσάς σήμερα! Ευνοούνται οι ρομαντικές συναντήσεις, ενώ οι γυναίκες μπορούν να αναμένουν κάποιο σπουδαίο γεγονός ή μια σημαντική εμπειρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75