Αστρολογια προβλεψεις 23/09 Σάββατο

Αστρολογια προβλεψεις 23/09 Σάββατο

Αυτό το Σάββατο οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε διάθεση να καταπιαστείτε με βελτιώσεις ή επιδιορθώσεις στο χώρο του σπιτιού σας ή στο αυτοκίνητό σας. Κάποιοι θα ασχοληθείτε με την αγορά ενός δώρου, για μια γιορτή που θα αφορά έναν άντρα. Σήμερα και όλο το Σαββατοκύριακο πρέπει να αποφύγετε τις διαμάχες και τις εντάσεις στο σπίτι σας. Κάτι τέτοιο θα επιφέρει δυσάρεστες επιπλοκές στη σχέση σας…

Είναι πιθανό να επισκεφθείτε ένα άτομο του συγγενικού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος, με αφορμή μια ξαφνική ασθένεια. Παράλληλα να αναμένετε ευχάριστα νέα ή γεγονότα, που θα αφορούν ένα κορίτσι ή μια γυναίκα που θα λάβει την εύνοια της τύχης.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις ή επαφές με άντρες φίλους ή συγγενείς τους. Οι άντρες άνω των 35 ετών θα έχουν μια επιτυχία, ίσως ως αποτέλεσμα κάποιου πρόσφατου εγχειρήματός τους. Αν σήμερα σας προκύψει κάποιο πρόβλημα, να ξέρετε ότι θα είναι συνέχεια μιας ανάλογης εμπειρίας που είχατε πριν λίγες ημέρες ή εβδομάδες. Η λύση θα έρθει από μόνη της ή θα πρέπει να αποδεχθείτε το συμβάν ως μια μικρή απώλεια. Να είστε προσεκτικοί με τις δαπάνες σας, γιατί έπονται πολλές οικονομικές υποχρεώσεις για εσάς!

zodia-taro-45

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα η προσοχή μιας γυναίκας. Θα σας κάνει μια προσφορά, που θα σας εξυπηρετεί ή θα έχει μεγάλη σημασία για εσάς. Ενδιαφέρουσες εμπειρίες σας αναμένουν και στον ερωτικό τομέα ή τον γάμο σας. Ίσως να κάνετε μια ιδιαίτερη γνωριμία με ένα άτομο από άλλη πόλη ή να προκύψει μια εξέλιξη στη σχέση σας που υπάρχει μια απόσταση. Σήμερα θα κάνετε κάποιες σημαντικές οικονομικές συζητήσεις ή θα λάβετε κάποια χρήματα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι έχουν γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα πρέπει να έχουν πιο ρεαλιστικές προσδοκίες ή να μην κάνουν μεγάλα σχέδια… Η ενέργειά σας θα είναι κάπως πεσμένη ή θα αντιμετωπίσετε μια προσωρινή αδιαθεσία. Σήμερα ίσως προκύψει το ενδεχόμενο κάποιου ταξιδιού, είτε άτομα από μακριά να βιώσουν μια απρόσμενη αλλαγή που θα σας απογοητεύσει αρχικά. Μια ερωτική συνάντησή σας θα έχει αντίκτυπο με διάρκεια στη ζωή σας, με συγκεκριμένη αποστολή!

Όσοι ανήκετε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα απολαύσετε ευχάριστη διάθεση που θα σας τη δημιουργήσουν φίλοι σας από κοντά και μακριά, μέσω συνάντησης ή επαφής σας. Η μέρα ευνοεί τις καινούργιες γνωριμίες. Αν εργάζεστε σήμερα, θα έχετε επιτυχία και καλή απόδοση. Να αναμένετε ειδήσεις, γεγονότα ή συζητήσεις για ένα παιδί ή νεαρό άτομο, που διαμένει σε άλλη πόλη ή χώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις