Αστρολογια προβλεψεις 25/09 Δευτέρα

4772109676873

Αστρολογια προβλεψεις 25/09 Δευτέρα

Η καινούργια εβδομάδα σε προσωπικό επίπεδο για τον καθένα, θα εξαρτηθεί από τις πρωτοβουλίες και τις διαθέσεις σας. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας, ασχοληθείτε με κάτι που θα το έκανε να χαλαρώσει. Περιποιηθείτε το, κολακέψτε το, δώστε χαρά με τις πράξεις σας και όχι με λόγια ή με υποσχέσεις.

Αυτή τη Δευτέρα μπορείτε να εστιάσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, που θα αποτελέσουν βάση για τη μελλοντική σας υλική επιτυχία και σταθερότητα. Πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ωστόσο, θα είναι συνετό να έχετε ολοκληρώσει κάθε παλιά σας υποχρέωση για να μην επιφέρετε εντάσεις. Ένα οργανωμένο χρονοδιάγραμμα των καθηκόντων σας θα σας προστατεύσει από προβλήματα με τους ανωτέρους σας, με πελάτες και με συνεργάτες.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα δεν θα είναι στην καλύτερή τους συναισθηματική κατάσταση. Θα νιώθετε έντονη την ανάγκη να κλάψετε, με ή χωρίς κάποια αφορμή. Θα νιώθετε κάποια πίεση, επειδή αναμένετε ένα σπουδαίο γεγονός ή μια είδηση που αφορά το μέλλον σας. Είναι πιθανό να κάνετε κάποια νέα γνωριμία ή επαφή με ένα άτομο που διαμένει σε απόσταση. Η συμβουλή της ημέρας για εσάς, είναι να προσέχετε πολύ πριν μιλήσετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα νιώσετε ότι οι αντίπαλοί σας έχουν έντονο έλεγχο στα συναισθήματά σας. Αυτό το κλίμα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε δυσάρεστες προστριβές με κάποιους άντρες, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ενδέχεται να προκύψουν κάποιες δυσχερείς ειδήσεις ή ένα επεισόδιο, που θα ενέχει έναν άντρα του κοινωνικού σας κύκλου. Για σήμερα προβλέπεται μια έκπληξη, που θα αφορά ένα ταξίδι ή ένα άτομο που μένει σε άλλη πόλη ή χώρα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα σας αναμένουν χαρές στο σπίτι σας, μετά από μια παροδική δυσχέρεια. Είναι πιθανό ένα άτομο να φύγει από το σπίτι με κάποια σημαντική αιτία, είτε να υποδεχθείτε την επιστροφή ενός αγαπημένου σας ατόμου. Η μέρα είναι ιδανική για να επιλύσετε ένα οικονομικό σας πρόβλημα. Επιτυχία θα έχετε και σε μια δικαστική ή νομική υπόθεσή σας οικονομικής φύσεως.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε ως προτεραιότητα την οικογένειά σας ή μια γυναικεία φιγούρα του άμεσου κύκλου σας – κόρη, εγγονή ή κάτι ανάλογο. Η τύχη αναμένεται να σας χαμογελάσει και θα είναι καλό να την μοιραστείτε, ώστε να την προσκαλέσετε ξανά. Η μέρα ενδείκνυται για αγορές και για την επίλυση ουσιωδών θεμάτων σε σχέση με τα ακίνητα ή τις σπουδές σας. Μια γυναίκα του στενού κοινωνικού σας κύκλου θα χαρεί από μια επιτυχία, κάτι που θα γίνει αφορμή για ευχάριστες συζητήσεις και συναθροίσεις. Σήμερα ίσως να λάβετε ένα δώρο, είτε εσείς να δώσετε ή να στείλετε ένα δώρο.

zodia-zvdia-75