Αστρολογια προβλεψεις 26/09 Τρίτη

imerisies-22314

Αστρολογια προβλεψεις 26/09 Τρίτη

Την Τρίτη, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές με μέλη της οικογένειας, γείτονες και άλλους. Είναι πιθανό κάποιος να σας επισκεφτεί στο σπίτι σας για μια σημαντική ή ενδιαφέρουσα συζήτηση. Σήμερα μπορείτε να περιμένετε διάφορα νέα από κοντά και μακριά σχετικά με κάποιο παιδί ή νεαρό άτομο.

Σήμερα ενδέχεται να έχετε δεσμεύσεις σχετικά με οικονομικά έγγραφα ή χρήματα, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι αιτία ευχάριστων συναισθημάτων. Μην επιτρέπετε να αισθανθείτε θυμό ή ανυπομονησία με λόγια, ενέργειες και πράξεις. Τα γεγονότα ή οι αποφάσεις σήμερα θα έχουν σύντομη περίοδο δράσης.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα απολαύσετε επιτυχία ή ένα μικρό χρηματικό ποσό που θα σας τροφοδοτήσει με θετική ενέργεια και συναισθήματα. Σήμερα να περιμένετε ένα ευχάριστο γεγονός ή μια συνάντηση που θα σχετίζεται με έναν άνδρα. Οι άνδρες των τριών αυτών ζωδίων θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν και να ικανοποιηθούν. Εάν μια ηλικιωμένη γυναίκα ζητήσει βοήθεια – μην την αγνοήσετε! Το καλό που θα κάνετε σήμερα δεν θα ξεχαστεί!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω πιθανότατα θα θέλετε να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο σπίτι σας. Μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που σχετίζονται με τη στέγη, την ιδιοκτησία, την οικογένεια. Θα είναι μια καλή ημέρα για αγορές και αλλαγές στο σπίτι. Είναι πιθανόν να συγκεντρωθείτε ή να συζητήσετε για έναν σημαντικό λόγο. Σήμερα θα λάβετε ένα περίεργο ή αναπάντεχο τηλεφώνημα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα, η οικογένεια θα είναι προτεραιότητα. Θα υπάρξουν σημαντικά γεγονότα, συναντήσεις και φιλικές προς την οικογένεια συνομιλίες την Τρίτη και τις επόμενες μέρες. Είναι πιθανόν να δείτε κάποια όνειρα που θα σχετίζονται με άτομα που έχουν αποβιώσει, να επισκεφτείτε ένα μνημείο ή να φροντίσετε για κάποιο κληροδότημα. Θα σας ενοχλήσει που κάποιος θα σας ζητήσει κάτι που δεν θέλετε να κάνετε.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, τα ωραία ή ενδιαφέροντα νέα ή γεγονότα σήμερα θα προέλθουν από άλλη πόλη ή κράτος. Είναι πιθανόν να περιμένετε κάποια χρήματα ή να σκεφτείτε τις πράξεις σας που σχετίζονται με τα χρήματα. Σήμερα θα βιώσετε μια έκπληξη που θα συνδέεται κατά κάποιο τρόπο με ένα γεγονός από το παρελθόν σας. Θα έχετε την προσδοκία ότι τα προβλήματά σας θα εξελιχθούν και θα επιλυθούν με φυσικό τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia