Αστρολογια προβλεψεις 29/09 Παρασκευή

beach_surrealism_surreal_shells_artwork_vladimir_kush_1478x1140_wallpaper_Wallpaper_1024x768_www.wall321.com

Αστρολογια προβλεψεις 29/09 Παρασκευή

Την Παρασκευή, θα εξετάσετε ή θα σχεδιάσετε μια συνάντηση, μια επίσκεψη ή μια επαγγελματική συνάντηση. Η μέρα φέρνει αρκετές εκπλήξεις, οι οποίες σίγουρα θα ρίξουν φως σε σημαντικά ερωτήματα για σας σχετικά με μελλοντικά σχέδια και προσδοκίες.

Η μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα για όσους από εσάς έχετε ερωτική αλληλογραφία ή επαφή μέσω διαδικτύου με κάποιον από άλλη πόλη ή χώρα. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αγορές από την απόκτηση χρημάτων ή τη διευθέτηση οικονομικών σχέσεων.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα είναι μια καλή ημέρα για σκέψη, εξέταση σχεδίων και ενεργειών. Μπορεί να βιώσετε κάποιο γεγονός που θα σχετίζεται με έναν επισκέπτη ή να έχετε μια συνάντηση με μια προηγούμενη σχέση. Σήμερα μπορεί να λάβετε απροσδόκητη βοήθεια ή αναπάντεχα νέα. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα να διορθωθούν τα λάθη που θα γίνουν σήμερα.

zodia-taro-45

zwdia-3-zodia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα συναντήσετε μια ανεξήγητη στάση, ενδιαφέρον ή αντίδραση από ξένους. Να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με τους ανθρώπους με τους οποίους εργάζεστε ή με τους γείτονές σας. Σήμερα, μπορεί να έχετε περίεργα ή ανεξήγητα όνειρα τα οποία θα σκέφτεστε όλη μέρα και θα προσπαθείτε να βρείτε το νόημά τους.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η ημέρα είναι ευνοϊκή για οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις, δεσμεύσεις και διευθέτηση ζητημάτων που σχετίζονται με αυτές. Για μερικούς από εσάς, θα είναι μια ημέρα ξεκούρασης, χαλάρωσης, συναντήσεων και συνομιλιών με ευχάριστους ανθρώπους. Σήμερα, μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα ενδιαφέρον άτομο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων την Παρασκευή θα έχετε σημαντικές ή ενδιαφέρουσες συνομιλίες με φίλους και συγγενείς και τα λοιπά. Μπορεί να βιώσετε μια ενδιαφέρουσα ή δυναμική κατάσταση στην καριέρα ή την επιχείρησή σας. Σήμερα, μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να δώσετε συγκεκριμένη απάντηση σε μια πρόταση ή πρόσκληση. Οι άνδρες θα πρέπει να αποφύγουν την κακή κρίση ή τις προσπάθειες χειραγώγησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75