Αστρολογια προβλεψεις 30/09 Σάββατο

Αστρολογια προβλεψεις 30/09 Σάββατο

Το Σάββατο η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε διάφορα γεγονότα ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με συγγενείς. Σήμερα θα έχετε να εκπληρώσετε περισσότερες υποσχέσεις ή υποχρεώσεις. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε για κάτι που θα καθορίσει το μέλλον σας σε κάποιον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας (εργασία, οικογένεια, και τα λοιπά).

Σε γενικές γραμμές, η σημερινή ημέρα μπορεί να αποβεί επιτυχημένη για όλους εσάς, δίνοντάς σας νέες ευκαιρίες. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο καλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο και τις ικανότητές σας.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα έχετε μια σημαντική επαγγελματική ή οικογενειακή συνάντηση. Το βράδυ, παρακολουθείστε τα νέα από κοντά και μακριά, τόσο από συγγενείς όσο και από φίλους, και σε διεθνές επίπεδο. Οι προτάσεις που θα λάβετε σήμερα θα είναι επιπόλαιες και μη ρεαλιστικές.

zodia-taro-45

zwdia-3-zodia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η σημερινή ημέρα προμηνύει επιτυχία. Θα πάρετε μια συγκεκριμένη απόφαση που θα σχετίζεται με κάποιο εγχείρημα, με την υλοποίηση ενός συγκεκριμένου σχεδίου ή ιδέας και τα λοιπά. Καλό θα ήταν σήμερα να είστε οργανωμένοι, ειλικρινείς και σωστοί σε όλα. Προσπαθήστε να μην αφήσετε καμία εργασία ημιτελή.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα παρακολουθήσετε την πρόοδο αναμενόμενων γεγονότων και ενεργειών που βρίσκονται σε εξέλιξη από την αρχή της εβδομάδας. Δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις ή απροσδόκητες αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή. Απλώς βρείτε πως θα διασκεδάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο και ξεφύγετε από τη ρουτίνα.

Οι κύριες ενέργειες, σκέψεις και αποφάσεις όσων γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα σχετίζονται με τα χρήματα. Θα είναι μια καλή μέρα για συναντήσεις ή τηλεφωνικές συνομιλίες που θα σχετίζονται με άτομα από την οικογένεια σας ή με τον/την αγαπημένο/η σας. Σήμερα, πολλά πράγματα μπορούν να σας δώσουν ελπίδα για κάτι καλύτερο στο εγγύς μέλλον. Οι σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα είναι πρακτικές και επιτυχημένες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις