Αστρολογια 01-02/10 Ρομαντικες Καταστασεις

synastria-amoivaia-elksi

Αστρολογια  01 Οκτωβρίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (Σκορπιό / Ιχθύες)

Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή ρομαντισμού, δημιουργικότητας και μιας αίσθησης ενότητας με τη φυσική ομορφιά όλων αυτών που υπάρχουν στον κόσμο.

Σε ένα κοινωνικό ή προσωπικό επίπεδο, τα πράγματα μπορεί να λειτουργούν ομαλά – ακόμα και λίγο μαγικά! Γι ‘αυτό φροντίστε να είστε σίγουροι ότι είναι σαφές αυτό που θέλετε πραγματικά. Από άποψη οικονομικών και υλικού πλούτου, αυτός μπορεί να είναι ένας χρόνος ευλογίας και αφθονίας, που μπορεί να φαίνεται ότι εμφανίζεται από το πουθενά.

 

Αλλά να είστε προσεκτικοί – μπορεί να είναι επίσης μια περίοδος υπερβάσεων στα έξοδα και μετά να αναρωτιέστε πού πήγαν τα λεφτά σας! Η φυσική ομορφιά και η ζεστασιά λάμπει από μέσα σας τώρα, γι’ αυτό είναι μια καλή στιγμή να κρυφοκοιτάξετε από πίσω όποια ψεύτικη μάσκα αίγλης ή ψευδαίσθησης μπορεί να παραμονεύετε.

zodia-taro-45

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Είναι πιθανό να δείτε το καλύτερο στους άλλους (και στον εαυτός σας), οπότε αυτή η διαπραγμάτευση, η αλληλεπίδραση και η έλξη μπορεί να φαίνονται πως ρέουν αβίαστα. Αυτή η μαγική ενέργεια έλξης θα μπορούσε επίσης να σας ανοίξει για να δείτε θαυμάσιες ιδιότητες στους άλλους που μπορεί να υπάρχουν, αλλά μπορεί και όχι, οπότε κάντε έναν έλεγχο της πραγματικότητας με έναν έμπιστο φίλο σας πριν κάνετε οποιεσδήποτε σημαντικές επιλογές.

 

Αστρολογια  02  Οκτωβρίου – Ο Ερμής απέναντι από τον Χείρωνα (Παρθένο / Ιχθύες)

Θα μπορούσατε να βιώσετε επιπλέον ευαισθησία, συμπόνια ή συμπάθεια προς τα προβλήματα και τη δυστυχία των άλλων στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Μια πιθανότητα είναι ότι θα συναντήσετε περισσότερους ανθρώπους από ότι συνήθως που παλεύουν με προβλήματα που έρχονται στην προσοχή σας.

zwdia shmera

Μια άλλη πιθανότητα είναι να είστε στην πλευρά της αποδοχή των αποτελεσμάτων του πόνου τους – για παράδειγμα, αν κάποιος ξεσπάσει την απογοήτευση του ή την αποθάρρυνση του, μπορεί να ξεσπάσει πάνω σας. Ωστόσο, μια άλλη επιλογή είναι ότι μπορεί να συναντήσετε άλλους που είναι ευαίσθητοι και είναι σε θέση να σας προσφέρουν βοήθεια για τα δικά σας προβλήματα και τους αγώνες σας. Μπορεί να είστε σε ξεχωριστή θέση και να έχετε εικόνα για τα προβλήματα των άλλων, ή τα δικά σας.

Η ανταλλαγή πληροφοριών, εμπειριών, ιδεών και θεωριών θα μπορούσε να είναι χρήσιμη. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη αλληλεπίδραση με κάποιον που εγείρει ένα παλιό θέμα για το ύφος της επικοινωνίας σας (για παράδειγμα, τα λόγια μπορεί να ειπωθούν με καλές προθέσεις, αντί να προκαλούν κακό). Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ακούσετε και να παρατηρήσετε και μπορεί να πιάσετε μια αναλαμπή κάποιας ειρωνείας ή μιας παράδοξης αλήθειας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75