Αστρολογια 01-07/05 Η Αφύπνιση της Καρδιάς

erwtiki-astrologia

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

Η εποχή του Ταύρου είναι ήδη στο απόγειό της, με την πρακτική του μαγεία να ευνοεί και να ωθεί τη διεκπεραίωση των πάντων. Στην πορεία της ταξινόμησης της αρχειοθέτησης, της προσέγγισης νέων επιπέδων αποτελεσματικότητας με κατεύθυνση μια ελαχιστοποίηση της ρουτίνας, υπάρχει άραγε το ρίσκο να παραγκωνιστεί το δημιουργικό πνεύμα;

Μην έχετε κανέναν τέτοιο φόβο. Η μούσα της έμπνευσης θα πατήσει γερά το πόδι της στο σύμπαν την Τρίτη 2 Μαΐου, χάρη στο τέταρτο της Σελήνης στον Λέοντα που διέπεται από ισορροπία.

 

Αυτές οι λαμπερές, θεατρικές ακτίνες του φεγγαριού θα ηχήσουν σε όλους ένα καμπανάκι ή ένα σφύριγμα την καίρια στιγμή, που θα περισώσουν κάθε προσπάθειά σας από το να γίνει απαθής. Θα σας δείξουν πού πρέπει να ρίξετε λίγα στρασάκια, να δώσετε λίγη παραπάνω λάμψη, ώστε να πετύχετε την εξίσωση που θα αναδείξει τα εγχειρήματά σας.

zodia-taro-45

Με προσοχή όμως, γιατί τα τέταρτα της Σελήνης δεν είναι φάσεις που επιδέχονται υπερβολή. Βάζουν το ραβδάκι τους και αφαιρούν καθετί επιδεικτικό ή φανταχτερό. Υιοθετήστε τη θέση της κορυφαίας λιονταρίνας Κοκό Σανέλ, που συμβούλευε τις γυναίκες να αφαιρέσουν ένα αξεσουάρ από πάνω τους πριν βγουν από την πόρτα.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εφαρμόστε αυτή την ευρύτερη αφαίρεση, πείτε την άποψή σας λακωνικά και αποχωρήστε πανηγυρικά, πριν σας διώξουν από το κλαμπ… Η έξοδος την κατάλληλη στιγμή, θα καταστεί εξίσου σημαντική με την είσοδο αυτή την εβδομάδα.

Η ρομαντική αφύπνιση κάθε μοναχικής καρδιάς, είναι ένα ακόμη θετικό σημείο αυτού του τέταρτου της Σελήνης. Η επιρροή αφορά και όσους δεν έχουν νιώσει ακόμη την επιστροφή της ερωτικής Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Αν νιώθετε ότι οι αισθήσεις σας βρίσκονται στη χαμηλή ταχύτητα, ενεργοποιήστε με ένα μασάζ τους μύες της πλάτης σας (που τους κυβερνά ο Λέοντας) και χορέψτε στο σαλόνι σας – με παρέα ή όχι! Η κίνηση του σώματος είναι αποτελεσματική μέθοδος για να «πάρουν μπροστά οι μηχανές», ειδικά αν φροντίσετε ταυτόχρονα να κοιτάζεστε σε καθρέφτη…

zwdia - love

Με τον ωραιοπαθή Λέοντα να απλώνει τη χαίτη του σε αυτό το σεληνιακό τέταρτο, είναι εξαιρετική στιγμή για να προσφέρετε στα μαλλιά σας μια ανοιξιάτικη περιποίηση. Ανανέωση στο κούρεμά σας, πιο φωτεινό χρώμα, μια μάσκα θρέψης, είναι επιλογές που συστήνονται αυτή την εβδομάδα. Κάντε την κίνησή σας, ακόμα και για βραχυπρόθεσμη διάρκεια.

Αν νιώσετε την ανάγκη για ριζικές αλλαγές, το σύμπαν σας συμβουλεύει να περιμένετε μέχρι τις 3 Μαΐου. Αυτή την Τετάρτη ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία, που ξεκίνησε στις 9 Απριλίου και τον έθεσε ξανά μέσα στον Κριό στις 20 Απριλίου.

Είναι γεγονός ότι σε αυτό το διάστημα, ο κόσμος είδε αρκετές παράλογα ξεροκέφαλες συμπεριφορές και πολεμοχαρείς εκφοβισμούς (βλέπε δοκιμαστικές ρίψεις υπερόπλων, Βόρεια Κορέα). Ήταν κινήσεις που απέπνεαν τη γεύση ανάδρομου Ερμή, γι’ αυτό και η ευχή είναι να μην επαναληφθούν… Ωστόσο αποτέλεσαν μια ακόμη ένδειξη για το πόσο άσχημα μπορεί να συμπεριφερθεί ο άνθρωπος στο παρασκήνιο – κάτι ρεαλιστικό και καθόλου καινούργιο.

zwdia shmera

Το βέβαιο είναι ότι ως είδος, έχει όλη τη δυναμική και τα φόντα να είναι καλύτερος. Καθώς ο Ερμής θα ανακτά την ορθόδρομη πορεία του και θα παρελαύνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου, θα δοθούν σε όλους οι ευκαιρίες να ξαναγράψετε τα ανεφάρμοστα σενάριά σας.

Μετατρέψτε το θυμό σε θετική δράση – και επιτέλους απομακρυνθείτε από τα κοινωνικά δίκτυα στις οθόνες σας και σηκωθείτε όλοι από καρέκλες, πολυθρόνες, ντιβανομπάουλα! Η κάμερα σε εσάς! Ο κόσμος χρειάζεται την ενεργή συμμετοχή όλων!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Θα νιώσετε όλοι τώρα να ξεκαθαρίζει το τοπίο όσο αφορά τις πάγιες πτυχές του Ερμή, όπως η αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού, η αναβάθμιση του μεταφορικού σας μέσου, η υπογραφή συμφωνιών, οι μετακινήσεις, η απόφαση για την έναρξη μιας σχέσης (ή τη λήξη της…).

Να έχετε υπόψιν σας ότι οι σκιές του Ερμή δεν θα αποσυρθούν πλήρως πριν τις 22 Μαΐου, γι’ αυτό να κάνετε τις κινήσεις σας με ευγένεια και διακριτικότητα. Δώστε στη λογική και το καλό σας γούστο, το χρονικό περιθώριο να ανασυνταχθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot