Αστρολογια 01/07 Η Ωρα της Καρδιας

xwrismos-mathima

Αστρολογια Πρωτο Τεταρτο Σεληνης Σαββατο , 1 Ιουλίου στις 5.51 μμ EST

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Ζυγό. Οι φάσεις των τετάρτων σηματοδοτούν οριστικές αλλαγές. Αντιπροσωπεύουν ένα σημείο καμπής ή μια στιγμή αλήθειας.

Ο Καρκίνος και ο Ζυγός εργάζονται μαζί σε απόλυτη αρμονία, καλλιεργούν σπόρους υπερβατικής αγάπης φωλιασμένους σε ντελικάτα μέρη, που περιμένουν να γεννηθούν. Το τετράγωνό τους αναδεικνύει τη συναισθηματική μας ανατομία με τον καλύτερο τρόπο.

 

Κάθε ταγκό με τον Ζυγό συνδέεται με την κοινωνική μας ζωή. Αυτό συνήθως, αλλά όχι πάντα, περιλαμβάνει τις ρομαντικές σχέσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτό σημαίνει φίλους, συμμαθητές ή συναδέλφους. Οι ανάγκες μας αυτή τη στιγμή περιστρέφονται γύρω από την αναζήτηση εκείνων που μας κάνουν να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας.

zodia-taro-45

Αυτή η φάση της Σελήνης μας επιστρέφει σε αυτό που είναι άνετο, στοργικό και οικείο. Βλέπω δάκρυα χαράς στην παρουσία της άνευ όρων αγάπης. Βλέπω ανθρώπους να αγκαλιάζονται. Βλέπω τρυφερότητα, επανένωση. Εκπνεύστε στη γλυκύτητα της φιλίας και της αληθινής κατανόησης. Αναζητήστε καταφύγιο από την αβεβαιότητα, γιατί δεν βρίσκεται εκεί ο θησαυρός.

zwdia-66

Αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό σημείο αλλαγής, μια ακόμη ευκαιρία για να εξερευνήσετε. Να έρθετε σε επαφή με τους παλιούς σας φίλους και / ή την οικογένειά σας και να παρατηρήσετε το πως η παρέα τους είναι σαν καθρέφτης, μια καθαρκτική εξόρυξη. Μιλήστε ονειροπαρμένοι για τη ζωή και τα σχέδιά σας, ανοίξτε τα σαν κάρτες. Οι αφυπνισμένοι θα ακούσουν με ειλικρίνεια και στη συνέχεια θα προσφέρουν τους δικούς τους πολύτιμους σπόρους αλήθειας.

Θα σας υπενθυμίσουν το ποιοι είστε και, με αυτό τον τρόπο, θα φωτίσουν τις ανάγκες σας. Οπουδήποτε κι αν πάτε, απολαύστε τις αγκαλιές και αφήστε τους να σας καθοδηγήσουν. Αυτή η φάση μπορεί να σας οδηγήσει από μια ομάδα σε μια άλλη, πίσω στην αγκαλιά ενός εραστή ή, αν είστε πραγματικά τυχεροί, στην υψηλότερη θέση της αγάπης για τον Εαυτό.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η οδήγηση του πλοίου της καρδιάς, καθώς αυτό ανεβοκατεβαίνει στα κύματα, είναι μια χαρούμενη εμπειρία κατά τη διάρκεια του κύκλου του Καρκίνου. Ο Ζυγός χώνεται ενδιάμεσα ως τη φωνή της λογικής και ως δύναμη εξισορρόπησης. Ο Ζυγός είναι αυτός που μας μετατρέπει σε ανεξάρτητους και σκληρούς τύπους.

Ναι, μπορείτε να επιβιώσετε μόνοι σας. Στείλτε μακριά αυτές τις σκέψεις αυτοπεριορισμού. Και να θυμάστε ότι η σύγκρουση δεν είναι ποτέ εξωτερική, αν και η έμφαση που δίνει ο Ζυγός στις διαπροσωπικές σας σχέσεις μπορεί να σας κάνει να πιστεύετε το αντίθετο, όλα συμβαίνουν μέσα σας!

Όταν η Σελήνη είναι στον Ζυγό, είναι μια καλή στιγμή για να φυτέψετε, να φάτε και να μαζέψετε λουλούδια. Ο Ζυγός κυβερνά τα μαλλιά στο φυσικό μας σώμα, επομένως είναι επίσης μια καλή στιγμή για να πλύνετε, αλλά όχι να κόψετε, τα μαλλιά σας. Αυτό το τέταρτο θα είναι σε σύνοδο με τον Δία και σε τετράγωνο τόσο με τον Πλούτωνα όσο και με τον Άρη.

zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

3-5 Ιουλίου: η Σελήνη στον Σκορπιό

Μια καλή στιγμή για να φάτε, να φυτέψετε και να μαζέψετε φυλλώδη, πράσινα φυτά. Ποτίστε τα φυτά σας αυτές τις μέρες.

5-7 Ιουλίου: η Σελήνη στον Τοξότη

Μια καλή στιγμή για να φάτε, να φυτέψετε και να μαζέψετε φρούτα. Επίσης, μια καλή στιγμή για να πλύνετε τα μαλλιά σας.

7 Ιουλίου: η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, σηματοδοτώντας έτσι το τέλος του τετάρτου και την αρχή της περιόδου της Πανσελήνου.

Ορισμένες σημειώσεις που κράτησα στην Ταϊλάνδη πέρυσι: Ξεκινήστε από την αρχή με καλοσύνη και συνεχίστε από εκεί. Κάποιοι θα ανυψωθούν μαζί σας μέχρι το μάτι του Δημιουργού. Όλοι προχωράμε προς την συνειδητοποίηση ότι είμαστε θεϊκοί. Μόνο επειδή κάποιος δεν μπορεί να έρθει εκεί επάνω μαζί σας, στο ύψος αυτής της συνειδητοποίησης, δεν είναι λόγος για απελπισία.

Ομοίως, δεν μπορείτε να μεταβείτε αμέσως σε αυτό το επίπεδο ή ακόμα και να μιλήσετε για τα δεινά και τις περιπλοκές του πριν μάθετε αν είναι δυνατή μια τέτοια συζήτηση. Επομένως, μην διαμαρτύρεστε για την έλλειψη σύνδεσης. Μπορείτε πάντα να βρείτε μία. Γνωρίστε το που είστε, μεγαλώστε την αγάπη εδώ, δείτε αν μπορείτε να ανεβείτε μαζί στο επόμενο επίπεδο.

Η ευτυχία του γέλιου και των καλών ιστοριών! Το δούναι και λαβείν με ανοιχτή καρδιά! Χορέψτε στην άκρη του ωκεανού και θα σας δω εκεί.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot