Αστρολογια 01/10 Αποδεχτειτε την Αγαπη

erwtikes-provlepseis-deytera-5-5

Αστρολογια Νέα Σελήνη στον Ζυγό,  01 Οκτωβριου

Ας μιλήσουμε πρώτα για το τελευταίο τέταρτο στον Καρκίνο για να καταλάβουμε που βρισκόμαστε τώρα.

Ο Καρκίνος μας σέρνει πίσω σε όσα ξέρουμε, σε αυτά που είναι άνετα, οικεία. Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο αλλαγής και ο χρόνος για να εξερευνήσουμε νέες επιλογές και τώρα, στη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε.

Ποια κατεύθυνση είναι καλύτερη ή Η καλύτερη; Μπορεί κάλλιστα να οδηγηθείτε μακριά από μία ομάδα / σκηνή και προς μια άλλη. Σε κάθε περίπτωση, οι ανάγκες μας αυτή τη στιγμή περιστρέφονται γύρω από τις διαπροσωπικές σχέσεις. Υποχωρήστε στη γλυκύτητα της σχέσης και της κατανόησης. Αποδεχτείτε την αγάπη με ανοιχτή καρδιά.

zodia-taro-45

 

Ο κύκλος του Ζυγού έχει να κάνει με την κάλυψη των αναγκών του Εαυτού και των άλλων ταυτόχρονα, αλλά πιστεύω ότι η πραγματική πρόκληση δεν είναι η θυσία, είναι να παραμείνουμε πιστοί στις αρχές μας. Μην υποχωρείτε και μην εγκαταλείψετε τη δύναμή σας. Έχετε πάντα την άδεια να πείτε την άποψη σας.

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κανέναν, μόνο τον τρόπο που σκεφτόμαστε γι’ αυτούς. Οι άνθρωποι στη ζωή σας αντανακλούν το ποιος είστε. Τι λένε για σας; Αντικατοπτρίζουν την ωριμότητα και την κατανόηση σας; Ο καθένας που συναντάμε είναι εδώ για να μας διδάξει.

zwdia-66

Οι νέες Σελήνες είναι, φυσικά, ξεκινήματα – είναι καιρός να μετακομίσετε ή να αφήσετε τη δουλειά σας; Η εξωτερική αλλαγή επιτρέπει στην εσωτερική αλλαγή να προκύψει, ακολουθεί σαν μια ουρά που σπάει στον άνεμο. Φαίνεται να εκλιπαρούμε για επικοινωνία, για έρωτα, για ειρήνη. Έτσι, περπατήστε ταπεινά, δειλά στην πλευρά του εραστή σας και δείτε τι μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί.

Θα το ξέρετε αν περιβάλλεστε από τους σωστούς ανθρώπους, επειδή οι κλίμακες θα είναι επίπεδες, δεν θα ταλαντεύονται άγρια, απειλώντας να ανοίξουν το πάτωμα κάτω από τα πόδια σας. Ο Ζυγός προέρχεται από την Ελληνική Θεά Θέμιδα, της οποίας το όνομα μεταφράζεται σε «θεϊκό νόμο». Σκεφτείτε ότι οι κοινωνικοί ιστοί μας δεν είναι απρόσβλητοι από τους καθολικούς νόμους του Σύμπαντος, ότι η αρμονία δεν είναι ένα ευχάριστο λάθος, αλλά μια προσεκτική μαθηματική κατασκευή που προέρχεται από την υπομονή και τη διαίσθηση.

zodia-zvdia-75

Η Θέμις μπορούσε επίσης να δει το μέλλον και λέγεται ότι κατασκεύασε το Μαντείο των Δελφών και έγινε μία από τους μάντεις του στη διαδικασία. Η γενναιότητα της δεν πρόκειται να αμφισβητηθεί, ούτε οι ιδέες της είναι υπό αμφισβήτηση. Σε πολλές παραστάσεις είναι με δεμένα τα μάτια, κρατώντας ένα σπαθί για να κόψει την αυταπάτη.

 

Παρά το γεγονός ότι ο Ζυγός είναι πλάσμα της ισορροπίας, κατά ειρωνικό τρόπο δεν υπάρχει πραγματική μέση λύση. Τα βάρη και στις δύο πλευρές αντιπροσωπεύουν εκείνο και το άλλο και τα δύο από τα οποία είναι πραγματικά, έμπρακτα. Ο λόγιος Moses Finley έγραψε για την Θέμιδα:

“Η Θέμις δεν μεταφράζεται. Ένα δώρο από τους θεούς και ένα σημάδι της πολιτισμένης ύπαρξης, μερικές φορές σημαίνει σωστό έθιμο, κατάλληλη διαδικασία, κοινωνική τάξη και μερικές φορές σημαίνει απλώς τη βούληση των θεών (όπως αποκαλύφθηκε από έναν οιωνό, για παράδειγμα) χωρίς να έχει καμία σημασία το τι είναι σωστό.”

zwdia-taro-astra

Στην ελληνική μυθολογία, αγνοώντας τη Θέμιδα  προκαλείται η οργή της Νέμεσης, της θεάς της τιμωρίας. Η άφιξη της Νέμεσης είναι επίσης μια ένδειξη ότι έχει συμβεί ύβρις – το να παρακούσουμε το Ζυγό είναι, επομένως, μια έκθεση της αλαζονείας, της πεποίθησης ότι το κατώτερο μυαλό μας μπορεί με κάποιο τρόπο να επισκιάσει τη σοφία των αθάνατων ουράνιων θεοτήτων.

Η σεζόν του Ζυγού, όταν οι μέρες και οι νύχτες είναι ίσες, ο Ήλιος γέρνει, πλούσιος σε χρυσό, φλερτάρει με τον χειμώνα. Σύμφωνα με το μύθο, η Σελήνη ήταν στο Ζυγό όταν ιδρύθηκε η Ρώμη. Ο Ζυγός, Η Θέμις, η κόρη του Ουρανού (του Πατέρα Ουρανού) και της Γαίας (Μητέρας Γης). Αναπνεύστε βαθιά, γιατί και εσείς είστε Τιτάνες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera