Αστρολογια 01/10 Εμμονη στην Αγαπη

erwtas-vres-agapi-zwdia

Αστρολογια Νέα Σελήνη στο Ζυγό

Αυτό το μήνα έχουμε μια Νέα Σελήνη στο Ζυγό την 1η Οκτωβρίου

Τα «τσιτάτα» για αυτή τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό είναι «Αγάπη» και  «Οικονομικά». Το ζώδιο του Ζυγού έχει να κάνει με τις σχέσεις. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο του Σκορπιού, θα μπορούσε να υπάρξει μια τελική “εκκαθάριση” από τη ζήλια, την προδοσία, τις ανατροπές ρόλων ή των ακανόνιστων οικονομικών διακυμάνσεων.

Προηγούμενες σχέσεις, άνθρωποι, θέματα, μπορεί όλα να “επανεμφανιστούν» στη ζωή σας, για καλό ή για κακό. Οι έννοιες της «έμμονης αγάπης» (μοιραίας έλξης;;) και τα θέματα της πίστης, της προδοσίας, της ζήλιας μπορεί επίσης να έρθουν στην επιφάνεια, αλλά πολύ κρυφά … .. σαν “μυστικά”.

zodia-taro-45

 

Στον Ζυγό δεν αρέσει η αντιπαράθεση, αλλά η Αφροδίτη στον Σκορπιό ανιχνεύει κάτω από την επιφάνεια για να μάθει την αλήθεια. Αν πρόκειται για μια πληγή «του παρελθόντος» που έρχεται στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή, θα απελευθερωθεί μια για πάντα – καμία επιφανειακή επούλωση δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτή τη φορά.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αντίθετα, αν δύο σύντροφοι είναι πρόθυμοι να “μοιραστούν” και να έρθουν σε μια αμοιβαία συμβιβαστική λύση (σαν μια επιχειρηματική διαιτησία), τότε ακόμη και οι πιο συναισθηματικά έντονες καταστάσεις μπορούν να επιλυθούν και η σχέση έχει τη δυνατότητα να «ξαναγεννηθεί, όπως ο φοίνικας” από τις δικές της στάχτες. Αυτό ισχύει τόσο για τις επιχειρήσεις, καθώς και για τις προσωπικές σχέσεις.

Ωστόσο, δεδομένου ότι οι σχέσεις μεταφέρουν τόσο πολύ τις δικές μας ψυχολογικές «προβλέψεις», ο καλύτερος τρόπος για να λύσουμε ένα “πρόβλημα” στον τομέα της σχέσης μας είναι να ρωτήσουμε τον εαυτό μας πρώτα “τι αντανακλά αυτό το πρόσωπο, η κατάσταση, η σχέση πίσω σε μένα”; Ποιοι είναι οι χειρότεροι φόβοι μου σχετικά με αυτό το θέμα; Προσπαθώ να χειραγωγήσω κάποιον άλλο λόγω αυτού του φόβου; Ή αντίστροφα;

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίνω αρκετή “αξία” στον εαυτό μου έτσι ώστε να με εκτιμήσει πραγματικά και ο άλλος; Έχω ορισμένες “δεσμεύσεις” στον έρωτα μου; (Όλοι έχουμε … αλλά πρέπει απλά να συνειδητοποιήσουμε που και πως τις «προβάλουμε» πάνω στους άλλους και αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας υγιούς και μιας δυσλειτουργικής σχέσης.)

Αυτά είναι δύσκολα ερωτήματα, αλλά αξίζει να διερευνηθούν και φυσικά, η θετική πλευρά μιας δυσάρεστης κατάστασης είναι πολύ πιθανό να εκδηλώσει την επιθυμία της καρδιάς σας αυτή τη στιγμή … αλλά προσέχετε τι εύχεστε, καθώς θα το εκδηλώσετε!

zwdia

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε πραγματικά να «ξεκαθαρίσετε» και να επαναπροσδιορίσετε το τι θέλετε σε μια σχέση, καθώς η Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 1η Οκτωβρίου έχει επίσης να κάνει με την «προσέλκυση» της αγάπης στη ζωή σας. Αν είστε Ζυγός, ή έχετε σημαντικούς πλανήτες στο Ζυγό, τα θέματα της Αγάπης και των χρημάτων θα απαιτήσουν περισσότερο την προσοχή σας από το συνηθισμένο μέχρι τις 16 Οκτωβρίου.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera