Αστρολογια 02-03/06 Εκπληρωση και Προσδοκια

αστρολογια 2 Ιουνίου – Ο Ήλιος σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (  Διδύμους / Ιχθύες)

Τα ιδανικά σας, οι ελπίδες και οι ευσεβείς σας πόθοι μπορεί να φαντάζουν λίγο υπερβολικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κάνοντας σας επιρρεπείς στην απογοήτευση.

Μπορεί να θέλετε μια φαντασίωση ή ένα όνειρο σας να γίνει πραγματικότητα τόσο πολύ, που να αποσυνδεθείτε από την πραγματικότητα που φαίνεται πως μπαίνει στο δρόμο σας – μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε ότι το εμπόδιο υπηρετούσε ένα θετικό σκοπό τελικά.

zodia-taro-45

Διαβαστε τα ερωτικα ωροσκοπια του καλοκαιριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Η φαντασία σας μπορεί να είναι πολύ ενεργή τώρα, αλλά δεν θα είναι εύκολο να ελεγχθεί ή να ισορροπηθεί με την πραγματικότητα. Ωστόσο, μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, αν είστε σε θέση να αξιοποιήσετε αυτή τη φαντασία για παραγωγική χρήση. Ασυνείδητες παρορμήσεις και επιθυμίες μπορεί να αναδυθούν ιδιαίτερα κοντά στην επιφάνεια, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις κρυφές δυνάμεις που σας οδηγούν (και ίσως στρεβλώνουν την άποψή σας για τον κόσμο γύρω σας).

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Πνευματικά, μπορεί να ανακαλύψετε ότι η λαχτάρα σας για την φώτιση, δεν είναι η απλή διαδρομή που ελπίζατε, αλλά μπορεί να είναι εξίσου πολύτιμο (αν και απογοητευτικό) να ανακαλύψετε ποια «δεν» είναι η καλύτερη διαδρομή για εσάς. Συναισθηματικά μπορεί να αισθάνεστε λίγο καταβεβλημένοι, αποθαρρυμένοι ή σε σύγχυση.

Στη θετική πλευρά, έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε ένα βαθύτερο μέρος σας, το οποίο είναι συνήθως καμουφλαρισμένο πίσω από τις αποσπάσεις της καθημερινής ζωής. Υπάρχει τεράστια δημιουργική, πνευματική και θεραπευτική δυνατότητα για να βρεθεί από την ακρόαση και την εργασία με τις εσωτερικές φωνές από αυτά τα βάθη.

zwdia-fotia
αστρολογια 3 Ιουνίου – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο ( Διδύμους / Τοξότη)

Μπορεί να νιώσετε υποχρεωμένοι να εκπληρώσετε τις προσδοκίες των άλλων ή της κοινωνίας σας, υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Σε μια κατάσταση ή ένα έργο, που μπορεί να είχε αρχίσει περίπου πριν από 6 μήνες, ενδέχεται να χρειαστεί να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια και την προετοιμασία που έχετε χτίσει. Ή μπορεί να δείτε πως προβλήματα που αποφεύγατε, τώρα πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Αν και θα μπορούσατε να την βιώσετε ως μια εποχή άγχους ή ως μια βαριά περίοδο, μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που είστε τελικά σε θέση να προχωρήσετε με ένα έργο ή κάποιον στόχο. Όλες οι δεσμεύσεις απαιτούν κάποιο βαθμό περιορισμού και αυτοσυγκράτησης, δεδομένου ότι πρέπει να επιλέξουμε ένα μονοπάτι και να αφήσουμε τις άλλες επιλογές πίσω μας. Αυτή μπορεί επομένως να σας φαίνετε σαν μια στιγμή που πιέζεστε από την υποχρέωση, την ανάγκη ή τον περιορισμό… ή θα μπορούσε να σας φαίνετε σαν να τέλειωσαν επιτέλους οι πρόβες και ήρθε η ώρα να εκτοξεύσετε τον πύραυλο.

zodia-zwdia-88-1

 

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

αδελφη ψυχη;;; καρμικες συναστριες 

Εάν νιώθετε σαν να βλέπετε μόνο μπλόκα ή εμπόδια στο δρόμο σας, αυτό μπορεί να είναι μια αντανάκλαση του ότι δεν έχετε κάνει αρκετή προετοιμασία (σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αντλήσετε από την εμπειρία σας για να λύσετε τα προβλήματα σας ή να ασχοληθείτε με την πραγματικότητα μπροστά σας).

Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή που θα θερίσετε ότι είχατε σπείρει στο παρελθόν (ειδικά τους τελευταίους 6 μήνες), οπότε αν η τρέχουσα κατάσταση σας φαίνεται αρνητική ή σαν τιμωρία, μπορεί να πρέπει να κοιτάξετε πίσω σας, τις ενέργειες που σας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση και να πάρετε τις ευθύνες σας για αυτές τις ενέργειες και τις αποφάσεις σας.

Είτε κάνετε το τελικό βήμα για την υλοποίηση των σχεδίων σας, είτε αντιμετωπίζετε τα αποτελέσματα της κακής σας κρίσης, είναι μια εποχή που καλείστε να προχωρήσετε προς την προσωπική σας ανάπτυξη και ωρίμανση. Χρησιμοποιήστε την για να ενισχύσετε την υπευθυνότητα σας και μην αφήσετε τους φόβους της ανεπάρκειας να διαβρώσουν την αυτοεκτίμησή σας.

zwdia-agnh