Αστρολογια 02-08/01 Ξεκινημα με νεους Ερωτες

zwdia-shmera-erwtikes-161014

αστρολογια  ζωδια εβδομαδιαία προβλεψη

Αντί να βουτήξετε με ορμή, τι θα λέγατε να κάνετε μια ονειροπόλα περιδιάβαση στο 2017;

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου η λαγνολάτρης Αφροδίτη θα μπει στους Ιχθύες, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, κεντρίζοντας τις εσωτερικές και τις καλλιτεχνικές σας παρορμήσεις. Όλοι έχετε ανθρώπους να δείτε και μέρη να πάτε, όμως λίγη μείωση των ρυθμών δεν σημαίνει ότι υπολείπεστε δραστηριοτήτων.

Η γοητευτική Αφροδίτη στους Ιχθύες θα σας προσκαλέσει όλους – και θα σας προκαλέσει – να μετατρέψετε τις καθημερινές σας συνήθειες σε τελετουργίες. Για παράδειγμα, μπορεί να αρχίζετε τη μέρα σας με λίγο διαλογισμό και καταγραφές αντί να κινηθείτε από την καφετιέρα μέχρι το κομπιούτερ. Αυτή η φαντασιογενής φάση θα είναι διπλά ισχυρή, καθώς ο συγκυβερνήτης της Αφροδίτης ο Άρης, θα βρίσκεται επίσης στους Ιχθύες μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου.

zodia-taro-45

 

Μήπως να γιορταστεί ο Βαλεντίνος λίγο νωρίτερα φέτος; Ο φτερωτός μικρούλης Έρωτας φαίνεται ότι θα κάνει την εμφάνισή του κάπως πρόωρα για το 2017, χρίζοντας τον Ιανουάριο τον μήνα που καλείστε να παραδοθείτε στις γητειές του και να παρασυρθείτε από αυτόν! Να μην ξεχάσετε μόνο να βγάζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα ροζ γυαλιά σας… Ο αντίποδας του ζευγαρώματος Αφροδίτης – Άρη, είναι ότι μπορεί να σας καταστήσει λίγο μωρόπιστους.

Οι Ιχθύες είναι οι ειδήμονες των ψευδαισθήσεων. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα σε τομείς όπως η έμπνευση για ρομαντική ποίηση, ωστόσο μπορεί να είναι λίγο κατεργάρα όσο αφορά το κλίμα «περί αληθείας». Φροντίστε να έχετε κάνει την έρευνά σας για το παρασκήνιο και να έχετε επαληθεύσει τα δεδομένα, πριν ενδώσετε άνευ όρων σε ένα άτομο που δεν είναι απόλυτα «διαθέσιμο», είτε πριν υποκινήσετε πανικούς με ψευδείς ειδήσεις στα κοινωνικά σας δίκτυα.

zwdia-66

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υπάρχει κι άλλος λόγος που πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση όσο αφορά κάθε είδους πληροφορίες και τη μετάδοσή τους. Ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος όλη την εβδομάδα, πριν κάνει αναστροφή πορείας την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Μάλιστα την Τετάρτη 4 του μηνός, ο αγγελιαφόρος πλανήτης θα βγει από ον προσηλωμένο στους στόχους Αιγόκερω και θα περάσει με την όπισθεν στον ειλικρινή Τοξότη. Θα βιώσετε ίσως τώρα διλήμματα όσο αφορά την αλήθεια…

Η γραμμή που χωρίζει την αλήθεια από τη φαντασία θα είναι σχεδόν ανύπαρκτη αυτή την εβδομάδα. Αν νιώσετε ότι κάποιες συζητήσεις περιπλέκονται, μην παρασυρθείτε στην ανταλλαγή απόψεων. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να οπισθοχωρήσετε για να βρείτε τη δική σας ισορροπία, και να αξιοποιήσετε την έντονη διαισθητική ενέργεια (ευγενική προσφορά των Αφροδίτη και Άρη στους Ιχθύες) για να αναδείξετε την εσωτερική σας σοφία.

zwdia shmera

Όπου είναι εφικτό, αναβάλετε προς το παρόν τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ή την υπογραφή συμφωνιών, μέχρι την επιστροφή της διαύγειας μετά την Κυριακή. Ακόμη καλύτερο θα είναι να αναμένετε να περάσει εντελώς η επίδραση του ανάδρομου Ερμή στην ατμόσφαιρα, στις 28 Ιανουαρίου. Αν δεν μπορείτε να κρατήσετε τόσο σε αναμονή ανθρώπους και καταστάσεις, φροντίστε να έχετε διαβάσει και μάθει και την παραμικρή λεπτομέρεια – και μην διστάσετε καθόλου να διαπραγματευτείτε για τα πάντα!

Με τον Ερμή ανάδρομο, όλοι πρέπει να σκέφτεστε λίγο παραπάνω τις αποφάσεις σας. Μήπως αποζητάτε ανέφικτες επιδόσεις; Εντάξτε λίγη περισσότερη ψυχή στους στόχους σας. Πάντα μπορείτε να επιτύχετε αποτελέσματα, χωρίς να θυσιάσετε συναισθηματικές και πνευματικές ανταμοιβές.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Αν όλα αυτά δεν αρκούν για να σας παρακινήσουν να ονειρεύεστε με το ένα μάτι ανοικτό, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου ο λαμπερός Ήλιος θα κάνει την ετήσια συνάντησή του με τον σκιερό Πλούτωνα. Είχατε καιρό να βιώσετε μάχες εγωισμών; Οι αγώνες δύναμης ίσως να επικρατήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο, αν και θα δώσουν μια καλή εικόνα για τα θέματα ελέγχου των άλλων… ή και τα δικά σας. Αν δείτε να ξεπροβάλλουν από κάπου οι καλικάντζαροι, προτιμήστε να οπισθοχωρήσετε αντί να σας παρασύρουν τα δράματα.

Δεν υπάρχει κάτι ανάλαφρο και χνουδωτό σε αυτή την όψη. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι λαμπερές ακτίνες του Ήλιου να αποκαλύψουν και μυστικά, που ήταν σφραγισμένα σε ανήλιαγα μπουντρούμια… Μήπως έχετε να εξομολογηθείτε κάτι; Θα είναι καλύτερο να μην αναμένετε να σας το βγάλουν με το στανιό.

zwdia

Ακόμα κι αν σας τρομάζει η προοπτική να αποδεχθείτε τα δικά σας λάθη, είναι καλύτερα να ειπωθούν τα πράγματα από εσάς αντί να διαρρεύσουν από λάτρεις των διαδόσεων. Από τη θετική της σκοπιά ωστόσο, η συνεύρεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα έχει τη δυναμική να υποκινήσει βαθιές και εκφραστικές αφυπνίσεις.

Ορίστε το Σάββατο 7 Ιανουαρίου ως τη μέρα που θα αναλογιστείτε και θα απελευθερωθείτε από κάθε πίκρα του 2016. Είστε έτοιμοι να κάνετε την απόλυτη μεταμόρφωση σε έναν τομέα της ζωής σας; Με τον φιλόδοξο Ήλιο και τον Αλχημιστή Πλούτωνα επί σκηνής, ενδέχεται να σας δοθεί το τέλειο κίνητρο για να κερδίσετε αυτή τη μνημειώδη αποστολή!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-astra-tarot