Αστρολογια 03-06/02 Ευκαιριες απο το Παρελθον

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Αστρολογια 3 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό (Μέχρι τις 2 Απριλίου)

Το στυλ διαχείρισης των σχέσεων σας, των οικονομικών, των πόρων και των αξιών σας, τώρα παίρνει μια στάση αυτοπεποίθησης, αμεσότητας και την επιδίωξη της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Οι παρορμητικές αγορές μπορεί να είναι μεγαλύτερος πειρασμός από ότι συνήθως, οπότε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ό,τι κι αν είναι αυτό που θέλετε!

Ο τρόπος αλληλεπίδρασης σας μπορεί να γίνει κάπως πιο άμεσος, ανοικτός ή ερωτικός κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μπορεί να έχετε ευκαιρίες να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα γρήγορα και άνετα… και να τα ξοδέψετε, επίσης!

 

Μπορεί, επίσης, να είστε πιο ανοικτοί στο να δοκιμάσετε νέα πράγματα στους τομείς των οικονομικών, των σχέσεων, των αλληλεπιδράσεων και των αξιών σας. Οι νέες ιδέες μπορεί να σας μεταφέρουν σε ανεξερεύνητο έδαφος… το οποίο μπορεί να είναι φιλόξενο ή όχι, ανάλογα με το πόσο άνετα νιώθετε με την αλλαγή.

zodia-taro-45

Αλλά αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να βγείτε από ένα τέλμα στις πληγείσες περιοχές. Αυτή μπορεί να είναι επίσης μια καλή περίοδος για να γιορτάσετε και να εκτιμήσετε τον εαυτό σας γι’ αυτό ακριβώς που είστε, ένα μοναδικό άτομο.

Ειδική Σημείωση: Η Αφροδίτη μένει στον Κριό για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα γιατί πρόκειται να γυρίσει ανάδρομη στο ίδιο ζώδιο στις 4 Μαρτίου.

zwdia

Αστρολογια 06 Φεβρουαρίου – Ο Δίας Σταθεροποιείται ανάδρομος ( στο Ζυγό. Μέχρι τις 09 Ιουνίου)

Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή (ενώ ο Δίας κινείται πολύ αργά και σταματά κατά τη διάρκεια του σταθμού), ενδέχεται να βιώσετε μια αύξηση στον ιδεαλισμό, τη νοσταλγία ή την έμπνευση. Οι απόψεις σας, οι πεποιθήσεις και οι παραδοχές σας μπορεί να τεθούν υπό αμφισβήτηση, καθώς η κατανόησή σας για τη ζωή και τον κόσμο γύρω σας τώρα απαιτούν περαιτέρω μελέτη.

Ενώ ο Δίας θα είναι ανάδρομος για τους επόμενους πέντε μήνες, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τις υποθέσεις σας, τη στάση σας, τις προκαταλήψεις σας και τις αποφάσεις σας σχετικά με μία ή περισσότερες καταστάσεις. Μπορεί να είναι η στιγμή για να συγκεντρώσετε περισσότερες γνώσεις και να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία η οποία μπορεί να αλλάξει την ερμηνεία των γεγονότων που σας συμβαίνουν.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αυτή τη στιγμή, κατά τη στάση, υπάρχει ένα σημείο καμπής, το οποίο θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να εξερευνήσετε ένα ήδη γνωστό έδαφος με ένα νέο τρόπο ή θα μπορούσε να διαταράξει το ταξίδι σας, επειδή ο χάρτης της περιοχής δεν είναι ακριβής ή ενημερωμένος. Αυτό θα ισχύσει ιδίως σε καταστάσεις που αναπτύσσονταν τους τελευταίους τρεις μήνες (από τότε που ο Δίας μπήκε στη Σκιά).

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι ανοικτός σε νέες δυνατότητες που αναδύονται σταδιακά από παλιές καταστάσεις. Υπάρχει μια βαθύτερη κατανόηση που μπορεί να προκύψει από την εξερεύνηση πραγμάτων από μια διαφορετική οπτική γωνία και από την αμφισβήτηση αυτών που νομίζετε ότι ξέρετε. Αυτό που είναι γνωστό και οικείο μπορεί να φαίνεται περιέργως άσχετο ή ξένο για λίγο, αλλά στο τέλος θα γίνει ολοκληρωμένο και κατανοητό και πάλι μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του Δία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις