Αστρολογια 03 – 09/04 SOS Αναδρομος Κρονος

sxeseis-kerdise-pisw

Αστρολογία ζωδια εβδομαδαια προβλεψη 03 – 09/04

Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να αντικαταστήσει τη σοφία, που έχει κερδηθεί με επίμονη και σκληρή δουλειά – αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει το σύμπαν σε όλους αυτή την εβδομάδα.

Την Πέμπτη 6 Απριλίου, ο διανομέας των αποστολών Κρόνος θα αρχίσει την ετήσια ανάδρομη πορεία του, στον φιλοσοφικό Τοξότη μέχρι και τις 25 Αυγούστου.

 

Τα επεκτατικά σχέδια ενδέχεται τώρα να χτυπήσουν σε τοίχο. Αν συμβεί αυτό, μην προσπαθήσετε καν να πιέσετε τις καταστάσεις κόντρα σε κάθε αντιξοότητα.

zodia-taro-45

Φροντίστε να επιβεβαιώσετε ότι πατάτε σε σταθερό έδαφος, για να μπορέσετε να στηρίξετε την ανάπτυξή σας. Αυτό που τώρα θα σας φανεί σκληρή δουλειά, να ξέρετε ότι θα σας διευκολύνει προς τα τέλη Αυγούστου αν βάλετε σε παραγωγική σειρά όλα τα εργαλεία σας.

zwdia-66

Τα σχέδια που αφορούν μετοικίσεις, επιστροφή στα θρανία ή έναρξη νέων εγχειρημάτων θα τύχουν κάποιων προκλήσεων. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα αναβάλετε εξαιτίας του Κρόνου. Θα χρειαστούν όμως μια αναθεώρηση.

Είναι πραγματικά οι τομείς που θέλετε να επενδύσετε το χρόνο και την ενέργειά σας; Γιατί αν δεν είστε απόλυτα αφοσιωμένοι σε αυτά τα σχέδια, θα δυσκολευτείτε πολύ να βρείτε κίνητρο για να προχωρήσετε. Αν πραγματικά διεκδικείτε ένα πάθος σας, ο πανδαμάτωρ Κρόνος θα σας δώσει τη δύναμη να διανύσετε ακόμη και τα πιο προκλητικά σημεία και να φτάσετε στον τερματισμό νικητές! Η καθημερινή εξάσκηση θα επιφέρει την τελειοποίηση. Αυτή είναι η περίοδος που θα έχετε την ευκαιρία να ωριμάσετε και να γίνετε πιο πειθαρχημένοι, ακόμη κι αν η καθημερινότητα σας φαίνεται ανιαρή ενίοτε.

zwdia-768

Πριν φτάσει η Κυριακή, φροντίστε να έχετε αντιγράψει όλα τα σημαντικά αρχεία σας, να έχετε διαλευκάνει τις όποιες παρεξηγήσεις και διαφορές σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους, να έχετε προετοιμάσει κάθε διαδικασία για τα οικονομικά σας θέματα ή θέματα υγείας. Μπαίνοντας στην 9η Απριλίου, ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία (για δεύτερη φορά μέσα στο 2017), μέχρι τις 3 Μαΐου. Η αναστροφή του θα ξεκινήσει από τον Ταύρο, για να περάσει στον Κριό όπου θα μείνει το υπόλοιπο διάστημα.

Το πείσμα και η ξεροκεφαλιά θα είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών! Όσο σημαντικό κι αν είναι να είστε σταθεροί στις απόψεις σας και να εμμένετε στις αξίες σας, φροντίστε τώρα να μην φτάσετε στο άλλο άκρο – που θα αποκλείσετε κάθε εναντίωση και θα σκοτώσετε κάθε ελπίδα για συμβιβασμούς στην πορεία.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι συζητήσεις μπορεί να διέπονται από αέναες διαφωνίες περί ηθικής με τη συνοδεία διαπεραστικών κραυγών.

Ένα πράγμα μόνο πρέπει να βάλετε στο τραπέζι των διαβουλεύσεων, στη διάρκεια των επερχόμενων τριών εβδομάδων: ότι δικαιούστε να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε, πριν οι σχέσεις κατακρημνιστούν χωρίς επούλωση…

Βάλτε σε αναμονή τα ευαίσθητα θέματα επί του παρόντος, μέχρι τη στιγμή που θα μπορείτε και οι δύο πλευρές να τα προσεγγίσετε ενώ θα πίνετε το καφεδάκι σας ή μια κανάτα μαργαρίτες.

zwdia

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που ορίζει την οικονομική βάση του καθενός, άρα αυτή η ανάδρομη περίοδος ενδέχεται να αναδείξει παλιές πηγές εισοδήματος που μπορούν να γίνουν ξανά επικερδείς. Αξιοποιήστε τις επόμενες εβδομάδες για να βελτιώσετε τον προϋπολογισμό σας. Ίσως να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας. Κάνετε συνήθειά σας την καταγραφή των καθημερινών σας δαπανών, για να βρείτε τα σημεία που χωλαίνουν.

zwdia-765

Ίσως να διαθέτετε παραπάνω από όσα έχετε, για πολυτέλειες της φυσικής σας κατάστασης ή της περιποίησής σας. Σίγουρα μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές, στη λαϊκή ή τα ντουλάπια σας. Κάντε μια διεξοδική επιθεώρηση και στους μηνιαίους λογαριασμούς σας. Ακυρώστε επιτέλους την κάρτα που έχει υπερβολικές χρεώσεις τόκων και αποφασίστε αν πραγματικά χρειάζεστε την καλωδιακή τηλεόραση. Με την ευκαιρία, ανανεώστε τους κωδικούς σας πρόσβασης σε ιστοσελίδες και τραπεζικές υπηρεσίες. Με τον Ερμή της επικοινωνίας και της τεχνολογίας σε ανάδρομη πορεία, λίγη πρόληψη αξίζει χιλιάδες φορές περισσότερο από κάθε θεραπεία!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia