Αστρολογια 03-09/07 Ερωτικες Προσφορες για Ολους

evdomadiaies-5-11-5

Αστρολογία ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 03-09/07

Η αλληλεπίδραση μπαίνει ορμητικά στο προσκήνιο. Από την Τρίτη 4 Ιουλίου, η όμορφη Αφροδίτη περνά στους επικοινωνιακούς και συνεργάσιμους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 31 του μήνα. Μήπως η έννοια της «ανεξαρτησίας» είναι λίγο υπερεκτιμημένη;

Αυτός ο κύκλος της Αφροδίτης, θα θέσει τους πάντες σε διάθεση σύμπραξης – ζευγαρώματος. Αρχίζει μια αναζήτηση συγγενικών πνευμάτων, χωρίς αυτό να αφορά μόνο τις προσωπικές σχέσεις. Οι Δίδυμοι εκπροσωπούν τους εφάμιλλους και πλατωνικούς ανθρώπους στη ζωή μας, όπως είναι οι φίλοι, οι συνεργάτες, οι συνταξιδιώτες, οι γείτονες.

 

Αν νιώσετε μια έντονη έλξη τώρα, να την εξερευνήσετε! Απλά μην επικεντρωθείτε και γαντζωθείτε σε ιδέες τύπου «εφ όρους ζωής». Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι το έναυσμα για να απολαύσετε το παρόν, τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας τώρα, ακόμα κι αν αλλάξουν διαδρομές αργότερα.

zodia-taro-45

 Είναι πιθανό αυτές οι ανέμελες σχέσεις να εξελιχθούν σε μια μόνιμη συνύπαρξη. Όμως αξιοποιήστε όλο τον Ιούλιο για να δοκιμάσετε τα νερά, για να εντοπίσετε τα σημεία εκείνα που υπάρχουν οι πιο στιβαρές συγκλίσεις.

Είναι βέβαιο ότι μπορείτε να βρείτε τη μεγάλη σας αγάπη όσο θα είναι η Αφροδίτη στους Διδύμους! Ενδέχεται ωστόσο αυτή να ξεκινήσει ως μια φιλία «με πλεονεκτήματα», χωρίς πιέσεις, χωρίς ταμπέλες από το ξεκίνημά της. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε μια συγκριτική έρευνα αγοράς, που δεν πρέπει να πάει χαμένη!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η διαλογή μπορεί να φέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα στις έρευνές σας, με την επιρροή της ευέλικτης μαγείας των Διδύμων. Ανανεώστε το προφίλ σας – διαδικτυακό και ρεαλιστικό, δείτε ποιοι το επεξεργάζονται… Αρκεί ένας σωστός ελιγμός για να βρεθείτε με μια φλέβα χρυσού!

Ο παράγοντας του πάθους θα αυξηθεί από την Τετάρτη, που ο ναζιάρης Ερμής βγαίνει από τον επιφυλακτικό Καρκίνο και μπαίνει στον πύρινο και ασυγκράτητο Λέοντα μέχρι τις 25 Ιουλίου. Το παιχνίδι αρχίζει! Με το χάρισμα του λόγου από τους Διδύμους και την πολυτελή φινέτσα του Λέοντα, ο σχεδιασμός του φλερτ μπορεί να γίνει μια ανταγωνιστική αρένα. Απολαύστε τη διαδικασία της παραπλάνησης και δώστε έμφαση στην εικόνα σας – είτε ντύνεστε για μια έξοδο, είτε στήνετε την ατμόσφαιρα για να γδυθείτε!

zwdia - love

Για τους δεσμευμένους, η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα διευκολύνει τη διπλωματική επικοινωνία προκειμένου να φτάσετε σε δημιουργικούς συμβιβασμούς. Η κοινωνικοποίηση θα σας δώσει νέα θέματα προς συζήτηση με το έτερό σας ήμισυ. Εντάξτε στο πρόγραμμά σας μικρές αποδράσεις και βόλτες, όμορφα δείπνα και ρομαντικές διανυκτερεύσεις – ακόμη και σε ένα ξενοδοχείο με ιδιαίτερες παροχές… Ο Ερμής στον Λέοντα λατρεύει να πίνει σαμπάνια σε ένα σπα!

Θυμάστε τις υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας τον Δεκέμβριο, όσο αφορά τα σχέδιά σας για τη νέα χρονιά; Μπορεί, μπορεί και όχι. Να ξέρετε ότι την Κυριακή 9 Ιουλίου είναι πιθανό να φτάσετε σε κάποια από αυτά τα ορόσημα, υπό τις αχτίδες της ετήσιας Πανσελήνου στον Αιγόκερω!

zwdia

Εξελίσσονται οι στόχοι σας με τέτοιο τρόπο που να σας χαροποιούν; Μήπως χρειάζονται κάποιες ενδιάμεσες μετατροπές ή και μια ολική διόρθωση της πορείας σας; Ίσως ένα έναυσμα να σας παρέκκλινε για λίγο ή να σας αποπροσανατόλισε. Ίσως και να φτάσατε ήδη σε μια γραμμή τερματισμού, άρα πρέπει να βρείτε την επόμενη διαδρομή σας. Κάντε τώρα μια παύση, προκειμένου να καταλήξετε και να εισάγετε νέες συντεταγμένες στον πλοηγό σας.

Για τους ανεξάρτητους και αδέσμευτους, αυτή η φιλόδοξη Πανσέληνος θα ρίξει το γάντι για τη μάχη. Ποιο είναι το επόμενο προκλητικό μεταίχμιο που θέλετε να πετύχετε; Όλοι παίρνουν μια ανάσα, πριν νιώσουν πάλι την ανάγκη να πάνε παρακάτω. Πρώτα όμως, αξίζει τον κόπο να γιορτάσετε όσα έχετε ήδη πραγματώσει από την αρχή του χρόνου.

Αν κοιτάξετε τους έξι μήνες που παρήλθαν, είναι βέβαιο ότι θα δείτε βήματα προόδου – ακόμη κι αν σας έδωσαν καθ’ οδόν κάποια επίπονα μαθήματα.

Επικροτήστε τον εαυτό σας που αντεπεξήλθε ως τώρα, ακόμη κι αν δεν έχετε να διηγηθείτε μια ολοκληρωμένη επιτυχή ιστορία προς το παρόν. Για να ανανεώσετε το απόθεμα δύναμής σας, φανείτε ευγνώμονες. Η εκτίμηση είναι αυτή που ανοίγει το δρόμο για την αφθονία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot