Αστρολογια 03/05 Η Στιγμη της Αληθειας

zwdio-lewn-ilios

Αστρολογια Πρωτο Τεταρτο της Σεληνης στο ζωδιο του Λεοντα

Τεταρτη  3 Μαΐου

Ο Ήλιος στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Λέοντα. Τα τέταρτα της Σελήνης είναι δύσκολα καθώς αντιπροσωπεύουν τις οριστικές αλλαγές. Αντιπροσωπεύουν ένα σημείο καμπής ή μια στιγμή αλήθειας.

H Sekhmet της αρχαίας Αιγύπτου, η θεά της φωτιάς, του πολέμου και της επούλωσης, είναι ένα ισχυρό σύμβολο της λιονταρίσιας ενέργειας σε γυναικεία μορφή. Συνδέεται επίσης με την Hathor, μια θεά που συνδέεται με τον Ταύρο. Με ανθρώπινο σώμα και κεφάλι λέαινας, η Sekhmet απεικονίζεται είτε γυμνή είτε φορώντας κόκκινα, συχνά με ροζέτες να περιβάλλουν το στήθος της.

zodia-taro-45

 

Οι γιορτές που ήταν αφιερωμένες στην Sekhmet ήταν μαζικές και θορυβώδεις. Οι άνθρωποι έπιναν κρασί για να κατευνάσουν τη λέαινα θεά, να ηρεμήσουν τη δίψα της για αίμα, να απαλύνουν τους καυτούς ανέμους της ερήμου που κυβερνούσε.

Στην πραγματικότητα, η ιστορία του Λέοντα προέρχεται από το λιοντάρι της Νεμέας της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας. Η γούνα του λιονταριού ήταν αδιαπέραστη από το σπαθί και το δόρυ. Ούτε οι πιο καλοί πολεμιστές ούτε οι στοιχειώδεις ενέργειες μπορούσαν να διαπεράσουν το δέρμα του λέοντος. Μόνο τα νύχια του ίδιου του λέοντα μπορούσαν να το επιτύχουν. Αυτή είναι μια χρήσιμη μεταφορά που πρέπει να θυμάστε όταν σκέφτεστε τον Λέοντα, καθώς ο Λέων έχει να κάνει με την αγάπη για τον εαυτό και την εξουσία.

zodia-astra-tarot

Πρέπει να κρατήσουμε την φρουρά μας και να φανταστούμε μια προστατευτική φούσκα γύρω από το δέρμα μας και γύρω από το σώμα μας, όχι μόνο σε στιγμές μάχης, αλλά ανά πάσα στιγμή. Και όπως τα νύχια του λιονταριού μπορούν μόνο να τον βλάψουν, έτσι μόνο εμείς μπορούμε να τραυματίσουμε τον εαυτό μας. Με άλλα λόγια: είστε ο μόνος εχθρός σας.

Όταν η Σελήνη είναι στον Λέοντα, όλοι είμαστε σαν παιδιά – ίσως να μας ξεφεύγει ο σαρκασμός και η κριτική, λίγη επιθετικότητα και θέρμη στο σώμα, αλλά δεν πειράζει.

Υπάρχει κάτι μοιραίο σε αυτόν τον πλανητικό τενόρο. Όταν ο Ταύρος και ο Λέων συνδυάζουν τις δυνάμεις τους, παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις που θα κρατήσουν, αποφάσεις που επηρεάζουν την πορεία ολόκληρης της ζωής μας. Ο Ταύρος είναι ο κοσμικός ισχυρός άντρας του ζωδιακού κύκλου και ο Λέων ο ακτινοβόλος πρίγκιπας του, τα όρια μετά την χαλάρωση.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Παραμείνετε σε αυτούς τους οδηγούς. Μαζί ενσταλάζουν αυτοπεποίθηση και μας φέρνουν σε μια πλούσια πραγματικότητα. Αν και μπορεί να πείσουμε τον εαυτό μας ότι τα όνειρά μας είναι ανέφικτα, είναι σημαντικό να κάνουμε κάτι για αυτά. Κανένα ρίσκο δεν έμεινε ανεξερεύνητο. Μην είστε ασφαλείς. Μην εγκαταλείψετε το πάθος σε αυτήν την συγκυρία. Μετά το πάθος είναι αυτό που θέλουμε και χρειαζόμαστε. Κυνηγήστε αυτό που σας ενθουσιάζει περισσότερο. Χτίστε πάνω στα αστραφτερά τούβλα των χρυσών θεμελίων σας.

Οι ρίζες και οι επιθυμίες μας δεν είναι μυστικά, γνωρίζουμε πώς να τα καλλιεργήσουμε. Σταματήστε να χτίζετε φράγματα και αφήστε το νερό της ψυχής σας να ρέει εκεί που πρέπει. Σταματήστε αυτό το υπέροχο παιχνίδι της προσποίησης, αποτινάξτε τον μανδύα που έχετε τυλίξει τόσο σφιχτά γύρω σας που σας πληγώνει. Γλιστρήστε στην έκσταση και μην επιστρέψετε ποτέ.

Είτε το κάνετε είτε το αφήσετε να συμβεί, κάτι έρχεται. Αυτό είναι το όμορφο σπάσιμο, το τέλος μιας ανίατης δηλητηρίασης, βρεγμένο και βαρύ και μακρύ. Είμαστε τόσο έτοιμοι – αγωνιούμε – να κλείσουμε την πόρτα και να περπατήσουμε με θαυμασμό μέσα από μια νέα αψίδα. Μπείτε σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα, κοιμηθείτε με τον ταύρο και το λιοντάρι στην ήσυχη σπηλιά τους με αναμμένη φωτιά, τόσο ζεστή και τόσο οικεία.

zwdia-765

Επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή ζωή, μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε την πραγματική ποιότητα. Ο Ταύρος και ο Λέων είναι σίγουροι οδηγοί που δεν μας οδηγούν σε λάθος μονοπάτια. Χρειάζεται απίστευτο θάρρος για να ζει κανείς απόλυτα στην παρούσα στιγμή, απομακρυσμένος από κάθε φόβο. Μην περιμένετε άλλο.

Θα καταλάβετε πότε είναι όλα σωστά, επειδή θα είναι εύκολα και χαρούμενα – και όταν δεν είναι, μην φοβάστε! Η αλλαγή είναι φίλη σας! Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε, να μοιραστούμε την ευγνωμοσύνη και τον ενθουσιασμό μας. Μην ντρέπεστε, εκφράστε υπερήφανα την ευτυχία σας και περιπλανηθείτε με όσους κάνουν το ίδιο. Ένα λαμπρό μέλλον ανυψώνεται γρήγορα, λαμπυρίζοντας στις παρυφές του δάσους…

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia