Αστρολογια 03/12 Ρεαλισμος στις Σχεσεις

paixnidi-rantevoy

Αστρολογια 03 Δεκεμβρίου – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο (Υδροχόο / Τοξότη)

Υπάρχει μια ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ενέργεια της θέλησης, χρησιμοποιώντας πρακτικές πειθαρχίας. Η σωματική και ψυχική ενέργειά σας είναι πιθανό να είναι σταθερές και διαρκείς, ή μπορεί να καταφέρετε να τις κάνετε πιο εύκολα από ότι συνήθως εφαρμόζοντας σταθερή εστίαση στην προσπάθεια.

Αυτή είναι μια καταπληκτική διέλευση εάν πρέπει να είστε παραγωγικοί ή να κάνετε πρόοδο σε ένα στόχο που προσπαθείτε. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι μια τάση να είστε υπερβολικά προσεκτικοί, σε σημείο που κολλάτε στο στάδιο του σχεδιασμού και δεν ξεκινάτε τη δράση.

 

Ή, μπορεί να δοκιμάσετε να σπεύσετε στη φάση της παραγωγής πριν σχηματίσετε πλήρως τα σχέδιά σας. Αυτή η διέλευση λειτουργεί καλύτερα όταν οι περιοχές αυτές έρχονται σε ισορροπία.

zodia-taro-45

Αστρολογια 03 Δεκεμβρίου – Η Αφροδίτη επιστρέφει  Εντός Ορίων (στον Αιγόκερω. Επόμενη τροχιά Εκτός Ορίων 21 Δεκεμβρίου 2017)

Η Αφροδίτη ήταν εκτός ορίων από τις 26 Οκτωβρίου και τώρα επιστρέφει εντός των ορίων . Η Αφροδίτη είναι λίγο πιο δύσκολο να ενσωματωθεί στο συμβατικό κόσμο ενώ είναι εκτός ορίων – είναι λίγο πιο άγρια και πιο ελεύθερη και ίσως ψάχνει για μια πιο περιπετειώδη σχέση με τους άλλους, αλλά και λιγότερο θεμελιωμένη και ρεαλιστική.

zwdia-66

Τώρα που η Αφροδίτη επιστρέφει στα όρια μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι περιοχές αυτές είναι λίγο πιο εύκολο να διευθετηθούν και πιο πιθανό να κερδίσετε την αποδοχή και την έγκριση των άλλων.

zodia-99

Ωστόσο, αν απολαμβάνατε κάποια επιπλέον ελευθερία και απελευθέρωση κατά τη διάρκεια του κύκλου εκτός ορίων τώρα μπορεί να αισθάνεστε λίγο σαν να επιστρέφετε από διακοπές και είναι η ώρα να γυρίσετε πίσω στη δουλειά. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε με τις εμπειρίες σας από την εκτός ορίων Αφροδίτη είναι να αναζητήσετε τρόπους για να τις ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ζωή.

Η επιστροφή εντός ορίων μπορεί να είναι λίγο ανώμαλη, καθώς η απεριόριστη ενέργεια πιέζεται να επιστρέψει πίσω στη συνηθισμένη ισχύ της. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παρατηρήσετε τις επιθυμίες σας και την κοινωνική σας αλληλεπίδραση, καθώς και τις αλλαγές στα θέματα που αφορούν την Αφροδίτη στην κοινωνία γύρω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Για αρκετές ημέρες πριν και μετά την ημερομηνία αυτή δώστε προσοχή στα πράγματα που ενισχύουν ή κατευνάζουν τις επιθυμίες σας και την ανάγκη σας για κοινωνική σύνδεση. Συνειδητοποιήστε ότι αυτή είναι μια περίοδος προσαρμογής και έχετε λίγη υπομονή με τον εαυτό σας και με τους άλλους, γιατί σίγουρα αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση αυτής της περιόδου.

Εναλλακτικά, η επανείσοδος μπορεί επίσης να είναι μια γεμάτη εποχή που μπορεί να προκληθούν αλλαγές στους τομείς που σχετίζονται με την Αφροδίτη. Για παράδειγμα, μπορεί να νιώσετε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε ή να τελειώσετε μια σχέση ή μια φιλία, ή να κάνετε αλλαγές σε μια κοινωνική κατάσταση στη ζωή σας. Μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε ή χειρίζεστε την επιθυμία, τη δεκτικότητα, τη διπλωματία ή τον συμβιβασμό θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να κάνετε θετικές αλλαγές σε αυτούς τους τομείς. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μια αλλαγή στην προοπτική, ως αποτέλεσμα των εμπειριών σας από την πορεία της Αφροδίτης εκτός ορίων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις