Αστρολογια 05-06/07 Μαγικες Φαντασιωσεις

astrologia-ioylios-2014

Αστρολογια 05 Ιουλίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα (μέχρι τις 25 Ιουλίου)

Ενώ ο Ερμής περνά μέσω του Λέοντα, η δημιουργικότητα και η αυτο-έκφρασή σας πετούν ψηλά! Η επικοινωνία σας προσπαθεί να εκφράσει κάτι περισσότερο από γεγονότα ή πληροφορίες, θέλει να μεταδώσει τη δραματική ενέργεια που λέει μια ιστορία σε αναλογία μεγαλύτερη από τη ζωή!

Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και βιώνουμε τη ζωή τώρα μπορεί να είναι ζωντανός, δραματικός και διασκεδαστικός, καθώς παίρνουμε πιο εύκολα τα εκφραστικά και καλά στοιχεία αυτών που συμβαίνουν γύρω μας.

 

Μπορεί να γίνετε πολύ δημιουργικοί, εμπνευσμένοι και ενθουσιασμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το μειονέκτημα είναι ότι μπορεί επίσης ευκολότερα να επιδοθείτε σε μια νοοτροπία αυτοεξυπηρετούμενη, εγωιστική ή υπερβολική.

zodia-taro-45

Τα κίνητρά σας είναι πιθανό να είναι ευγενικά, ηρωικά και γεμάτα από καλές προθέσεις, αλλά θα μπορούσατε επίσης να ερωτευτείτε τόσο με το όραμά σας για τις δυνατότητες, που να χάσετε την σωστή κριτική ή τα μειονεκτήματα. Αυτή είναι μια στιγμή για να απολαύσετε τις παιχνιδιάρικες απολαύσεις του αθλητισμού, των παιχνιδιών, του χιούμορ, της διασκέδασης και των παιδιών.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 06 Ιουλίου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ( Καρκίνο/ Ιχθύες)

Η πίστη στις άφθονες ευλογίες του Σύμπαντος είναι εφικτή στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης… αλλά το ίδιο είναι και η φαντασίωση πως θα σας δοθεί μαγικά οτιδήποτε επιθυμείτε. Η ελπίδα, η αισιοδοξία και η φαντασία ανθίζουν αιώνια τώρα, γεγονός που θα μπορούσε να φέρει κάποια ανακούφιση από οποιαδήποτε κατάθλιψη ή αποθάρρυνση ίσως αισθανόσασταν.

Η δημιουργικότητά σας μπορεί να αποκτήσει μεγάλη έμπνευση στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Η αίσθηση του εαυτού θα μπορούσε επίσης να λάβει μια τόνωση με αισιόδοξα οράματα. Και θα βιώσετε μια αίσθηση αποστολής, μια αίσθηση ότι είστε πραγματικά παιδί του Σύμπαντος.

Υπάρχει η δυνατότητα να βγείτε από το συνηθισμένο και να αναρριχηθείτε στο υπέροχο – πνευματικά, δημιουργικά, ρομαντικά ή συμπονετικά. Απολαύστε το όσο διαρκεί, αλλά προτού κάνετε αλλαγές με βάση το τι μπορεί να αισθάνεστε σαν μια μόνιμη κατάσταση, να θυμάστε ότι αυτό είναι κυρίως μια προσωρινή επίδραση και θα πρέπει να συνεχίσετε να ζείτε μέσα στα όρια του φυσικού κόσμου αφού περάσει. Μην δώσετε υπερβολικά αισιόδοξες υποσχέσεις τώρα, που θα πρέπει να κρατήσετε αργότερα, όταν η ευφορία θα εξασθενήσει.

zodia-astra-tarot

Αστρολογια 06  Ιουλίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία (Καρκίνο / Ζυγό)

Μπορεί να έχετε την έμπνευση να επεκταθείτε πολύ πέρα από τα συνηθισμένα όρια σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αν και αυτό μπορεί να λειτουργήσει, αλλά μπορεί και όχι με τον τρόπο που ελπίζατε ότι θα το κάνει. Μπορεί να είναι μια εποχή πρόκλησης, που αποφασίζετε ότι τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε πέρα από τους τωρινούς σας ορίζοντές και να δώσετε την τελική ώθηση για κάτι που πιστεύετε ότι θα σας φέρει την ευτυχία, την εκπλήρωση και την ευημερία.

Το πόσο επιτυχείς θα είστε μάλλον θα εξαρτηθεί από το πόσο έτοιμοι είστε για αυτά που θα επακολουθήσουν. Η κρίση σας και η ικανότητά σας να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και ρεαλιστικά μπορεί να είναι λίγο εκτός κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, δεδομένου ότι οι ελπίδες και τα ιδανικά σας μπορεί να στρεβλώνουν αυτό που είναι πραγματικά δυνατό.

Μπορεί να είναι εύκολο να υπερεκτιμήσετε τα αποτελέσματα που οραματιστήκατε, ή ίσως να υποτιμήσετε το ποσό της εργασίας που απαιτείται για τη διατήρηση των ονείρων σας και για να τα αποτρέψετε από το να είναι απλά ένα πυροτέχνημα που θα εξαφανιστεί. Προσπαθήστε να αποφύγετε το να έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση και να δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δίνετε στον εαυτό σας).

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65