Αστρολογια 05/01 Συναισθηματικη Αναδιαρθρωση

sxeseis-kerdise-pisw

Αστρολογια Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό, 5 Ιανουαρίου, 2017 

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Κριό.

Όλα τα αστρολογικά φαινόμενα στον Κριό, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, σηματοδοτούν την αναγέννηση. Το πρώτο τέταρτο στον Κριό είναι αντιπροσωπεύει την ενδυνάμωση. Είναι Ιανουάριος, αλλά είμαστε κοντά στο τέλος του αστρολογικού έτους και ήταν ένα δύσκολο έτος. Αυτή η διέλευση ψιθυρίζει τον επόμενο κοσμολογικό κύκλο που αρχίζει την άνοιξη.

Το πρώτο τέταρτο στον Κριό είναι η οριστική δράση (Κριός) που επικαλύπτεται από την πλήρη αναδιάρθρωση σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο (Αιγόκερως).

zodia-taro-45

 

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θέτει το σκηνικό για τον Κριό. Οι νέες Σελήνες καθαρίζουν την σελίδα, κάνουν χώρο, ανοίγουν το δρόμο. Στη συνέχεια, κατά το πρώτο τέταρτο, κάνουμε ένα βήμα. Σε αυτή την περίπτωση το πρώτο βήμα είναι προς την αγάπη του εαυτού. Ο Κριός αντιπροσωπεύει την σχέση με τον Εαυτό. Ναι, όλα έχουν να κάνουν με Εσένα.

Υπέροχοι φίλοι μου, εγκαταλείψτε τις αρνητικές εκδηλώσεις του γιανγκ. Αυτές θα μπορούσαν να είναι ένας καταπιεστικός σύντροφος ή η ανθυγιεινη  σχέση με τη δουλειά ή με τον πατέρα. Αυτές θα μπορούσαν να είναι οι δικές σας ιδέες για αυτές τις πτυχές της ζωής. Καταστρέψτε αυτά που ενισχύουν την ακαμψία.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Αιγόκερως ζει στα οστά και ο Κριός στους μυς. Ο Αιγόκερως, όπως ο σκελετός μας, είναι ανθεκτικός, σχεδόν αδύνατο να αλλάξει. Ο Κριός, γεμάτος αίμα και μυς, ικετεύει για τη δέσμευσή μας.

Μέσω αυτού ανθίζουμε και δυναμώνουμε. Σκεφτείτε την τελευταία φορά που ασκηθήκατε πραγματικά, με βαριά αναπνοή, οι μύες να μαίνονται. Σε αυτές τις στιγμές μια μοναδική κραυγή υπερισχύει στο μυαλό: Είμαι Εγώ Είμαι Εγώ Είμαι Εγώ. Η φυσική ενέργεια κορυφώνεται με την αποφασιστικότητά μας.

Ο Κριός είναι μια φιγούρα που εμπνέει φυσικά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι καθαρή φωτιά. Κάθε τετράγωνο που αφορά τη φωτιά δανείζει τη δυνατότητα για εκρηκτική οργή. Θέλω να τονίσω ότι οι άνθρωποι εκνευρίζονται πολύ εύκολα όταν η Σελήνη είναι στον Κριό και κανείς δεν μένει απρόσβλητος.

zodia-astra-tarot

Σκεφτείτε καλά πριν μιλήσετε και πράξετε. Ρωτήστε τον εαυτό σας, για παράδειγμα: πρέπει να πιω τόσο πολύ; Πρέπει πραγματικά να γυμναστώ χωρίς ζέσταμα; Πρέπει να οδηγώ τόσο γρήγορα; Τέτοιες σκέψεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές, διότι ακόμα περνάμε μέσα από τον ανάδρομο Ερμή. Είναι καλύτερο να μείνετε νηφάλιοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βγείτε από το σπίτι. Η έντονη πεζοπορία είναι τέλεια, και / ή …

Φορέστε κόκκινο, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και απλά χορέψτε. Χτυπήστε με το πόδι σας το πάτωμα, νιώστε το αίμα να κυκλώνει και να ανθίζει από τη βάση της σπονδυλικής σας στήλης, το αλατοπίπερο της ζωής, το συστατικό της φωτιάς, ωμό, αιχμηρό, σίδερο στη γλώσσα σας. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. Ιδρώστε και βγάλτε το από μέσα σας.

Ο Κριός είναι ο καλύτερος δάσκαλος μας. Ναι, είναι ένα παρορμητικό θηρίο που δεν σκέφτεται πολύ, αλλά τώρα που είμαστε επιμελώς

οχυρωμένοι μέσα στον χειμερινό, αδέξιο Αιγόκερω, σας λέω: ακολουθήστε τον θερμόαιμο εαυτο σας μεχρι………

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia