Αστρολογια 06-12/03 Μια Καινουργια Αρχη

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προροβλεψη

 

Μετά από έξι εβδομάδες μέσα στον ίλιγγο ενός περιστρεφόμενου Άρη που όργωνε τον επιθετικό Κριό, όλοι χρειάζονται λίγη γείωση!

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου θα αποχαιρετίσουμε με ανακούφιση αυτές τις πολεμοχαρείς και πιεστικές δονήσεις, καθώς ο θεός της μάχης θα περάσει στον γήινο και πραγματιστή Ταύρο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21 Απριλίου.

Αν οι συνεχείς αρνητικές ειδήσεις δεν εξάντλησαν τα νεύρα σας, θα σας αποτέλειωσε το σφυροκόπημα των εξαντλητικών καθημερινών ρυθμών. Τώρα θα μειώσετε την ταχύτητά σας και θα πιάσετε έναν πιο αργό και σταθερό βηματισμό, αρχίζοντας από την Πέμπτη.

zodia-taro-45

 

Όλες αυτές οι ακραίες θέσεις που σωρεύτηκαν στη διάρκεια της ανατρεπτικής περιοδείας του Άρη στον Κριό, πρέπει να περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο ρεαλισμού. Τι χρειάζεται ειλικρινά, για να πραγματωθούν όλα αυτά τα πομπώδη σχέδια;

Ο επιμελής Άρης στον Ταύρο κρατά το βλέμμα προσηλωμένο στο «δια ταύτα». Για παράδειγμα, τον προηγούμενο καιρό μπορεί να δημιουργούσατε για χάρη της δημιουργίας. Όμως πρέπει να πληρωθούν οι υποχρεώσεις! Αν δεν κάνετε κάποιους συμβιβασμούς, πώς θα μπορέσετε να μετατρέψετε σε χρήμα τα ανόθευτα ταλέντα σας;

zwdia-66

Ταυτόχρονα, η φύση καλωσορίζει την άνοιξη! Ο Άρης είναι ένας λάγνος θεός, γι’ αυτό το πέρασμά του από τον γήινο αλλά αισθησιακό Ταύρο προαγγέλλει στιγμές που θα μείνουν αλησμόνητες ανάμεσα στα τσαλακωμένα σεντόνια σας… Η αποπλάνηση είναι μια τέχνη που χρειάζεται εκτίμηση, όχι βιασύνη. Ενδώστε σε καθετί εγκεκριμένο για το ερωτικό παιχνίδι: άγγιγμα, βλέμμα, άρωμα, σκηνικά.

Και μην διστάσετε στιγμή να μεταφέρετε τη βιάση του ανοιξιάτικο πυρετού στην ύπαιθρο. Η φύση αποτελεί το τέλειο φόντο για τον έρωτα, με τον ορμητικό Άρη στον κλασάτο Ταύρο! Τολμήστε μια μικρή απόδραση σε έναν ειδυλλιακό προορισμό – με υπηρεσίες μασάζ και σπα, φυσικά! Αν υπάρχει οικονομική στενότητα, προτιμήστε μια αυθόρμητη βόλτα στην εξοχή που θα συνδυάσετε με ένα γραφικό ταβερνάκι.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Προσεγγίζοντας το Σαββατοκύριακο, να ετοιμάζεστε για καθάρισμα και ξεκαθάρισμα. Την Κυριακή 12 Μαρτίου η Πανσέληνος θα σχηματιστεί στην τελειομανή Παρθένο, κεντρίζοντας τις πιο «ακατάστατες» πτυχές του καθενός. Αυτή η κορύφωση του φεγγαριού θα ολοκληρώσει έναν κύκλο έξι μηνών, που άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2016 με την αντίστοιχη Νέα Σελήνη.

Η Παρθένος είναι η ζωδιακή εκπρόσωπος που ζει για την τάξη, τη δομή και το πρόγραμμα. Με τις ακτίνες της Πανσελήνου πάνω της, γιατί να μην κάνετε τα πάντα πιο καθαρά και πιο περιβαλλοντικά ορθά;

Η γήινη παρθένος του ζωδιακού αποζητά την επιμέλεια στα πάντα, από το φαγητό που βάζετε στο πιάτο σας μέχρι το αποτύπωμα που αφήνετε στο περιβάλλον.

Εννοείται ότι αυτές τις μέρες θα επιδοθείτε και στην ανοιξιάτικη καθαριότητα του σπιτιού! Είναι μια καλή ευκαιρία να επιστρατεύσετε κάθε συμβουλή της γιαγιάς, ώστε να συμβάλετε στη χρήση οικολογικών απορρυπαντικών. Σκεφτείτε πόσο πιο άνετα θα νιώσετε, όταν θα έχετε απομακρύνει όλα τα άχρηστα από το γραφείο σας, θα έχετε διώξει όλη τη σκόνη του νοτερού χειμώνα από το σπίτι, θα έχετε κάνει το πρόγραμμα των εκκρεμοτήτων σας και θα έχετε ξεκαθαρίσει το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Και μιας και η Παρθένος είναι προνοητική, φροντίστε τώρα και τις φορολογικές υποχρεώσεις σας. Η συνειδητοποίηση των αριθμών μέσα σε έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό, θα σας χαρίσει ηρεμία πνεύματος!

Ένα άλλο «σπίτι» που πρέπει να βάλετε σε τάξη μέσα σε αυτή την Πανσέληνο, είναι το σώμα σας – ο ναός που κατοικεί η υπόστασή σας πάνω σε αυτή τη Γη.

zwdia

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αναλύστε εξονυχιστικά τον εαυτό σας, από την κορυφή ως τα νύχια. Μήπως κάπου νιώθετε κάποιες ενοχλήσεις; Πριν τρέξετε στο ντουλαπάκι με τα παυσίπονα, αναζητήστε πρώτα τις οδούς φυσικής ίασης που προτιμά η Παρθένος – εκτός αν υπάρχει κάτι που χρίζει ιατρικής συμβουλής.

zwdia-765

Πλημμυρίστε το σώμα σας με όσο περισσότερο νερό μπορείτε αυτό το Σαββατοκύριακο. Η αφυδάτωση είναι συχνά ο κρυφός υπαίτιος για τις μικρές αδιαθεσίες σας. Ένα φλιτζάνι χλιαρό νερό με λεμόνι, θα αποκαταστήσει τα αλκαλικά επίπεδα του οργανισμού σας – που είναι ζωτικής σημασίας για την άμυνα από ιώσεις.

Ίσως δεν ξέρετε ότι η Παρθένος εξουσιάζει το πεπτικό σύστημα. Ξέρετε όμως ότι ένα υγιές κοιλιακό περιβάλλον είναι το κλειδί για την υγεία συνολικότερα, γιατί επηρεάζει την πνευματική σας κατάσταση και όλο το ανοσοποιητικό σύστημα.

Βάλτε στη ζωή σας τα προβιοτικά σε καθημερινή βάση, αντικαταστήστε την κατεργασμένη ζάχαρη και το αλεύρι με μέλι αλεύρι ολικής άλεσης. Η Ελλάδα είναι η γενέτειρα του αλεύρου Ζέα, που έτρεφε τους θεούς!

zwdia-3-zodia

Μπείτε ξανά στο γυμναστήριο. Αν δεν μπορείτε, αφιερώστε μία ώρα την ημέρα σε έναν ρυθμικό περίπατο με τεντώματα. Λίγη περισσότερη σωματική δραστηριότητα μπορεί να επιφέρει θαύματα σε όλα τα θύματα της καθιστικής ζωής. Επίσης, αντικαταστήστε κάποια από τα ημερήσια αμέτρητα φλιτζάνια καφέ, με πράσινο τσάι.

Δοκιμάστε τον ευεργετικό συνδυασμό του κουρκουμά με γάλα το βράδυ, είτε κουρκουμά με μέλι: πρόκειται για μια υπερτροφή – βόμβα! Όλος ο οργανισμός μπορεί να ανασυσταθεί με μια συνεδρία μασάζ ή βελονισμού. Τέλος, είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε τον ετήσιο ιατρικό σας έλεγχο. Κλείστε το ραντεβού με τον γιατρό σας, ακόμη κι αν το κάνετε μόνο για να κατευνάσετε την υποχόνδρια Παρθένο μέσα σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra