Αστρολογια 06/04 Εμμονες και Παρορμησεις

kerato-7-logoi-na-fugeis

Αστρολογια 06 Απριλίου – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ( Ταύρο / Αιγόκερω)

Μπορεί να αισθανθείτε μια έντονη επιθυμία να αγκαλιάσετε τη δύναμη, να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας και να κάνετε πράξη τις βαθιές παρορμήσεις σας. Η σεξουαλική σας ενέργεια θα μπορούσε επίσης να είναι πολύ υψηλή τώρα (χρησιμοποιήστε τη με σύνεση).

Μπορεί να νιώθετε ότι τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει ή να σας κρατήσει πίσω. Για την ακρίβεια, η δυνατότητα να δημιουργήσετε αλλαγές και να αναλάβετε δράση είναι ιδιαίτερα ισχυρή αυτή τη στιγμή. Αν ήδη ετοιμάζατε να βάλετε σχέδια σε δράση, αυτή μπορεί να είναι μια ισχυρή περίοδος για να το πράξετε.

 

Αλλά να θυμάστε, επίσης, ότι η υπερβολή κάτι καλού μπορεί μερικές φορές να αποτύχει – είναι πιθανό να υπερβείτε τα όρια σας ή να δείξετε μια πιεστική εικόνα με αυτήν την ενέργεια. Κατασταλμένος θυμός, απογοήτευση ή η επιθυμία να «νικήσετε τον εχθρό» μπορεί να εκφραστεί πιο δυναμικά απ’ ό,τι σκοπεύατε.

zodia-taro-45

Θα σας βοηθήσει να βρείτε το κέντρο σας και να επικεντρωθείτε στην αναγνώριση των συναισθημάτων σας, των παρορμήσεων σας και της δύναμης σας – στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την κρίση σας, όταν πρέπει να αποφασίσετε εάν ή πώς θα ενεργήσετε πάνω σε αυτά.

zodia-astra-tarot

Αστρολογια 06 Απριλίου – Ο Κρόνος σταθεροποιείται Ανάδρομος (στον Τοξότη, μέχρι τις 25 Αυγούστου)

Για μια βδομάδα πριν και μετά από αυτή την ημερομηνία η σωματική και συναισθηματική σας ενέργεια μπορεί να έχει λίγο βαριά αίσθηση, σαν κολλημένη, σοβαρή ή λυπημένη. Μπορεί να νιώσετε πως σας κρατάνε πίσω οι περιστάσεις ή πιεσμένοι από ανθρώπους ή καταστάσεις σχετικούς με τη δομή, τους κανόνες, την εξουσία, τις προσδοκίες και τις ευθύνες.

Για τους επόμενους τέσσερις μήνες περίπου, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σας μπορούν να επωφεληθούν από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Είναι η εποχή να ξαναδουλέψετε και να τελειοποιήσετε τους στόχους σας, για να καταλάβετε πώς πρόκειται να τους πετύχετε. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να εξετάσετε τα κίνητρά σας πίσω από την επιθυμία για την επίτευξη αυτών των στόχων, καθώς και το πόσο εφικτοί είναι.

zwdia-taro-astra

Μπορεί, επομένως, να δείτε πώς μπορούν να αλλάξουν οι στόχοι ή οι μέθοδοί σας, έτσι ώστε να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Μπορεί επίσης να είναι η εποχή για να βελτιώσετε τον τρόπο που αντιμετωπίζεται την εξουσία, τις προσδοκίες σας, τις υποχρεώσεις σας ή την πειθαρχία. Για το σκοπό αυτό, η σημερινή όψη μπορεί να προκαλέσει αυτά τα ζητήματα μέσα από περιστάσεις, συγκρούσεις, προκλήσεις ή επιπλέον “εργασία”.

Εάν είχατε προβλήματα ή νιώθατε άβολα με αυτούς τους τομείς, ιδιαίτερα κατά τους τελευταίους 3 μήνες, αυτή η ανάδρομη περίοδος μπορεί να σας επιτρέψει να οικοδομήσετε σταδιακά ένα νέο τρόπο αντιμετώπισής τους ή να σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματα αυτών των δυσκολιών. Όταν ο Κρόνος γυρίσει πάλι στην κανονική του πορεία, μετά από τέσσερις μήνες, θα είστε σε καλύτερη θέση να εφαρμόσετε ότι έχετε μάθει και να αναπτυχθείτε πληρέστερα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις