Αστρολογια 06/04-25/08 Α Επιστροφη στο Παρελθον

zwdia-aytokinita

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος  06  Απριλίου – 25 Αυγούστου, 2017

Μερος Α

Για περίπου 4,5 μήνες τον χρόνο, ο Κρόνος είναι ανάδρομος. Όταν είναι στην κανονική του πορεία, ο Κρόνος στον Τοξότη χτίζει τη σοφία και την εμπειρία πέρα από την ατομική συνείδηση. Όταν είναι ανάδρομος, εμφανίζεται αντί για αυτά η υψηλότερη εκδοχή του εαυτού μας.

Η ανάδρομη πορεία είναι η ουσία, ο πραγματικός σκοπός της κάθε διέλευσης, το σημείο στο οποίο βλέπουμε αυτό που πραγματικά πρέπει να μάθουμε. Η προσπάθειά μας για κατανόηση πρόκειται να γίνει ένα πολύ προσωπικό ταξίδι. Σε ό,τι κι αν δουλεύετε πάνω πρόκειται να ενισχυθεί σε ακραίες αναλογίες και σε πιο συναρπαστικές από όσο θα μπορούσατε να φανταστείτε ποτέ.

zodia-taro-45

 

Ένας τρόπος για να ικανοποιήσουμε τόσο τον Κρόνο όσο και τον Τοξότη είναι η απόκτηση δεξιοτήτων / χαρακτηριστικών σε εμπεριστατωμένο περιβάλλον. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να γυρίσετε (πίσω) στο σχολείο ή στην επαγγελματική κατάρτιση. Η μάθηση ευχαριστεί τον Τοξότη, τα οργανωμένα, αυταρχικά περιβάλλοντα, όπως το σχολείο, ευχαριστούν τον Κρόνο. Επίσης, προσέξτε τη συνεχή άφιξη μεντόρων – αυτό είναι το φυσικό αποτέλεσμα του Κρόνου του Πατριάρχη με τον Τοξότη τον Δίκαιο.

Πιστεύω ότι όλοι έχουμε αισθανθεί την πίεση, από την αρχή αυτής της διέλευσης το Δεκέμβριο του 2014, να απαλλαγούμε από κόμπλεξ και να ζήσουμε πιο αυθεντικά. Ευθυγραμμιζόμαστε με δυναμικές και θετικές πνευματικές φιλοσοφίες για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην απελευθέρωση. Ο Κένταυρος απαιτεί να εξελισσόμαστε με ταχείς ρυθμούς, αλλά ο Κρόνος απαιτεί να παραμένουμε δομημένοι και πειθαρχημένοι.

zwdia-66

Ο Κρόνος συρρικνώνει και ο Τοξότης διογκώνει. Ο Τοξότης κυβερνά την αλήθεια, την ηθική, την αναζήτηση και τη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ο Τοξότης είναι ένας ελεύθερος στοχαστής, αλλά όχι ο Κρόνος. Εκείνος είναι ρεαλιστής, οριακά σαδιστής, χωρίς υπομονή για εφησυχασμό ή αδράνεια.

Θα τοποθετηθούμε σε εξαντλητικές συνθήκες, όπου θα πρέπει να διακρίνουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή σύνεση αυτό που θεωρούμε σωστό και αυτό που είναι λάθος. Πόσο μακριά θα μας ωθήσουν προς τη λάθος κατεύθυνση; Μπορεί να αρχίσουμε να κατευθυνόμαστε προς μια πορεία που φαίνεται απολύτως σωστή, αλλά αν υπάρχει μια μικρή πτυχή που δεν ταιριάζει, ο Κρόνος μας γυρίζει πίσω στην γραμμή εκκίνησης, για να αρχίσουμε και πάλι. Ο ανάδρομος Κρόνος δεν επιδίδεται στην απροσεξία. Ακόμα και όταν είμαστε προσεκτικοί, ικανοποιώντας τα δικά μας νευρωτικά πρότυπα, δεν θα μας αφήσει στην τύχη μας.

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Α 

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Β

zwdia

Ο Τοξότης είναι αισιόδοξος και ιδεαλιστής, αλλά είναι επίσης ονειροπόλος, εκούσια τυφλός, που, αντί να ψηλαφίζει στο σκοτάδι που αρνείται τόσο πεισματικά, ζει μόνο στο φως. Λέει στον εαυτό του ό,τι χρειάζεται για να διατηρήσει την ψευδαίσθησή του και αγνοεί χαρωπά αυτό που τον εκνευρίζει. Με ένα πλατύ χαμόγελο και ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο γέλιο καθώς φεύγει μακριά. Ο ανάδρομος Κρόνος δεν ανέχεται τίποτα από αυτά.

Στο τέλος, ο Κένταυρος διαλύεται, για να αποκαλύψει την αληθινή φύση του, και η δικαιοσύνη κυβερνά τη γη. Μπορεί να τρέξετε μέχρι να μην μπορείτε να αναπνεύσετε πλέον, αλλά αυτά τα πόδια αλόγου δεν θα κουραστούν, φίλοι μου. Πείτε την αλήθεια σας τώρα, για να μη σηκώσει το υπέροχο κεφάλι της. Αντισταθείτε στον πειρασμό να σωπάσετε ή να φύγετε. Ο ανάδρομος Κρόνος είναι η δουλειά, η δουλειά που έχουμε να κάνουμε πριν μπούμε εντελώς μέσα στον αναβρασμό του Τοξότη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Κρόνος κινείται αργά και σκόπιμα, ειδικά όταν είναι ανάδρομος. Τα μαθήματά του είναι αναγκαίοι εξελικτικοί καταλύτες, αλλά όχι απαραίτητα ευχάριστοι, καθώς αφορούν το αναπόφευκτο. Ο ανάδρομος Κρόνος αποδεικνύει ότι τίποτα δεν αξίζει αν δεν χρειάζεται χρόνο και δουλειά. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να καθορίσουμε τα πνευματικά εμπόδια με τη γνώση ότι, στον τρόπο αυτό, θα διαλύσουμε αποτελεσματικά την εξουσία τους. Πράγματι, το να γνωρίζουμε το πρόβλημα είναι σαν να γνωρίζουμε τη λύση.

Οι πεποιθήσεις που κουβαλάμε θα φτάσουν στα όρια του καυτού. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Κρόνου πέρυσι, αμφισβητούσα έντονα την επιδίωξη μου για τη γιόγκα και το τι σημαίνει να είστε γιόγκι στον δυτικό κόσμο. Όλες αυτές οι έννοιες στις οποίες είχα μπλεχτεί τόσο πολύ ζητούσαν τώρα να γίνουν γνωστές σε προσωπικό επίπεδο. Είναι προνόμιο να διερωτάσαι – ποιος είμαι πραγματικά στο μέσω αυτών των βιβλίων και των θεωριών. Πώς μπορώ να μετατρέψω αυτήν την σοφία, ώστε να μπορέσω να γίνω αυτή, να τη ζήσω, να είμαι;

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Α 

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Β

zodia-astra-tarot