Αστρολογια 07/10 Συγκρουσεις με το Παρελθον

zwdio-tayros

Αστρολογια 07 Οκτωβρίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ( Ζυγό / Αιγόκερω)

Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη εποχή, όταν η αίσθηση του σκοπού, η ταυτότητα και η κατεύθυνση σας μπορεί να μοιάζουν αποκλεισμένες, εξουδετερωμένες ή να ελέγχονται από δυνάμεις πέρα από τον έλεγχό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

 

Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις ή ανθρώπους, που απαιτούν να κάνετε μια ασυνήθιστα ισχυρή επίδειξη της δύναμης σας για να αποκλείσετε το αίσθημα του ανίσχυρου ή του καταβεβλημένου.

 

Το κόλπο είναι να κεντράρετε τον εαυτό σας στην ενδυνάμωση και όχι στην απλή δύναμη – αυτό σημαίνει ότι η δύναμή σας θα έρχεται από μέσα σας και όχι από τον έλεγχο των άλλων και των καταστάσεων έξω από εσάς.

zwdia shmera

Μπορεί να βρεθείτε να συμμετέχετε σε διαμάχες για την εξουσία ή να παραιτήστε, είτε του παρόντος, είτε από το παρελθόν σας. Μπορεί να αναγκαστείτε να αφήσετε μια προσκόλλησή σας σε κάτι ή σε κάποιον, λόγω περιστάσεων πέρα από τον έλεγχό σας.

Ωστόσο, αυτός μπορεί επίσης να είναι ένας χρόνος που θα κοιτάξετε μέσα σας και θα βρείτε ότι έχετε περισσότερη δύναμη από ότι νομίζατε ότι έχετε. Οι αντιξοότητες μπορεί να εμπνεύσουν μια νέα αυτοπεποίθηση και έναν σκοπό – η ενδυνάμωση γεννιέται από τις συγκρούσεις και τις μάχες.

Αστρολογια  07 Οκτωβρίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό (μέχρι τις 24 Οκτωβρίου)

Ο Ερμής εισέρχεται στο Ζυγό, φέρνοντας ευαισθητοποίηση και νέες ιδέες για το στυλ της αλληλεπίδρασης σας και για το πως επικοινωνείτε με τους άλλους. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να μιλήσετε (και να ακούσετε) με ευγένεια, δικαιοσύνη και διπλωματία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι σκέψεις, οι ιδέες, η επικοινωνία και η διαπραγμάτευση μπορούν να φθάσουν σε μια κατάσταση αυξημένης ισορροπίας και αρμονίας και μπορεί να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι προς τους άλλους ανθρώπους και το περιβάλλον σας.

Μπορεί να είστε περισσότερο πρόθυμοι να εξισορροπήσετε την κριτική ή την οργή με την ευγένεια και τη διπλωματία. Από την άλλη πλευρά, οι αλληλεπιδράσεις μπορεί επίσης να γίνουν ένα προσεκτικά δημιουργημένο παιχνίδι στο οποίο η αλήθεια, η ειλικρίνεια και τα γεγονότα αντικαθίστανται από χειραγώγηση, στρατηγική και «λευκά ψέματα», ώστε να αποφεύγονται τα άσχημα συναισθήματα.

zvdia-zwdia-tarw

Η αναποφασιστικότητα και ο εφησυχασμός είναι πιθανά υπό αυτή την διέλευση, δεδομένου ότι είστε σε θέση να δείτε πολλές διαφορετικές πλευρές μιας κατάστασης. Μπορεί να βοηθήσει να μοιραστείτε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με κάποιον που μπορεί να γίνει ένα καλό αντηχείο και να σας προσφέρει σχόλια.

Μπορεί να είναι πιο εύκολο τώρα να επιτευχθεί μια κερδοφόρα για όλους λύση στις συγκρούσεις, που θα είναι δίκαιη για όλους τους ενδιαφερόμενους – αλλά να προσέχετε μην κάνετε λανθασμένες ή ιδιοτελείς υποθέσεις για το τι θέλει η άλλη πλευρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia