Αστρολογια 08-14/08 Το Καρμα Επιταχυνει

sxeseis-sagapw

Αστρολογια Εβδομαδιαία πρόβλεψη 8-14/08

Ετοιμαστείτε για συνόδους κορυφής και στρατηγικές συσκέψεις!

Την Τετάρτη 10 Αυγούστου, το μυαλό μας θα είναι πιο κοφτερό και από τα φονικά αστέρια που χειρίζονται οι νίντζα! Ο πνευματικός Ερμής θα βρίσκεται στην Παρθένο, και θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον πανίσχυρο Πλούτωνα που θα είναι στον Αιγόκερω. Αυτό θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα να βάλουμε σε εφαρμογή τα επιδέξια σχέδιά μας και να κερδίσουμε.

Δεν θα μείνει πέτρα αγύριστη, αν και κάποιες από αυτές θα πεταχτούν στον σωρό των αχρήστων. Με αυτούς τους πλανήτες σε αυτά τα μετριοπαθή ζώδια της γης, η επιμελής οργάνωση και η απλοποίηση των πάντων θα επιφέρει τα αρτιότερα αποτελέσματα.

zodia-taro-45

 

Καθετί βασικό, δεν είναι απαραίτητα και βαρετό. Αντιμετωπίστε το ως «μίνιμαλ σικ». Χωρίς χιλιάδες καμπανάκια και σφυρίχτρες να κωλυσιεργούν την εξίσωση, το καλύτερο επίτευγμά μας μπορεί πραγματικά να διαπρέψει.

Το Σάββατο θα αρχίσουν να παίρνουν μπροστά και οι πιο κολλημένες μηχανές. Ο λάτρης της υποδομής Κρόνος, αφυπνίζεται μετά από 5 μήνες ανάδρομης πορείας (την οποία ξεκίνησε στις 25 Μαρτίου).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αστρολογια Εβδομαδιαία πρόβλεψη 8-14/08

Το πισωγύρισμα του πατέρα του Ολύμπιων θεών επέφερε πολλές επιβραδύνσεις και μας έστειλε όλους ξανά στον πίνακα σχεδιασμού, προκειμένου να επιβεβαιώσουμε ότι όσα στήναμε είχαν στιβαρά θεμέλια. Και μάλιστα θεμέλια που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις όλων, όχι μόνο στων λίγων εκλεκτών!

Από τις 23 Δεκεμβρίου του 2014 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2017, ο Κρόνος έχει χαραγμένη μια πιο επιβραδυντική πορεία μέσα στον Τοξότη – το ζώδιο που κυβερνά τις διαπολιτισμικές και διεθνείς σχέσεις, τη θρησκεία, τους νομοθέτες και την ανώτατη εκπαίδευση. Γι’ αυτό και αποτελεί έκπληξη εν μέρει, το ότι γεγονότα που ενέχουν αστυνομική βία, ρατσισμό, παγκόσμια οικονομική κρίση, ο ISIS – ακόμη και ο ανεξέλεγκτα απροκάλυπτος προεκλογικός αγώνας για τις εκλογές στις ΗΠΑ – γίνονται τώρα πρωτοσέλιδο.

Ο Κρόνος είναι σαν έναν προσωπικό γυμναστή που μας εξαντλεί – προκειμένου να αποκαλυφθούν τα αδύναμα σημεία μας και να μας πιέσει να πετύχουμε τα μέγιστα – για να γίνουμε ουσιαστικά δυνατότεροι.

zwdia-66

Αστρολογια Εβδομαδιαία πρόβλεψη 8-14/08

Όμως οι φάσεις της ανάδρομης διαδρομής του (που διαρκεί το ένα τρίτο του κάθε έτους) μοιάζουν με τις στιγμές που ξεφεύγουμε από την πορεία μας, που παρασυρόμαστε σε κακές συνήθειες και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Αυτό το Σαββατοκύριακο που ο Κρόνος θα βγει από την τάφρο, μπορούμε όλοι να βγάλουμε έναν παγκόσμιο αναστεναγμό ανακούφισης. Υπολείπεται δουλειά που πρέπει να γίνει, πολλή δουλειά. Όμως με τον πατέρα του Κάρμα σε ορθή πορεία, θα μπορούμε να συμμαζέψουμε όλη την ακαταστασία που έχουμε κάνει από τον Μάρτιο. Και δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε μεγάλες προόδους να σημειώνονται ακόμη και πριν το τέλος του έτους.

Η ορθή πορεία του Κρόνου μέσα στον Τοξότη, θα θέσει τη σοφία και την αλήθεια ως αξίες – κλειδιά. Πολλά ψέματα θα αποκαλυφθούν και πολλοί επισφαλείς νόμοι θα καταρρεύσουν, ανοίγοντας δρόμο στα συστήματα εκείνα που είναι περισσότερο ενθαρρυντικά παρά αποκλειστικά.

zwdia

Αστρολογια Εβδομαδιαία πρόβλεψη 8-14/08

Την Κυριακή τα θέματα καρδιάς ενδέχεται να γίνουν λίγο θαμπά, καθώς η ερωτική Αφροδίτη θα κάνει τη μηνιαία αντίθεσή της με τον νεφελώδη Ποσειδώνα. Αυτή η μυωπική επίδραση μπορεί να κρύβει παραμορφώσεις και πιθανές αποσυνθέσεις. Θα θέλουμε να δούμε το καλύτερο σε όλους και σε όλα… μέχρι σημείου σφάλματος! Όμως η άρνηση μπορεί να αποβεί επιζήμια, ειδικά στο παιχνίδι του έρωτα.

Υπό την ίδια έννοια, αυτή η μετάβαση μπορεί να μας κάνει επιρρεπείς στην παράνοια. Όταν δείτε να αρχίζουν να κυματίζουν κόκκινα σημαιάκια, ερευνήστε το… πριν αρχίσετε να μοιράζετε κατηγορίες ή προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα λόγω αμφιβολιών! Σίγουρα θα υποβόσκουν πολλά περισσότερα απ’ όσα φαίνονται. Το πόσα και ποια ακριβώς, θα απαιτήσει ενδελεχή έλεγχο. Όσοι θα είστε πρόθυμοι να ψαχουλέψετε μέσα στις σκιές, ίσως να ανακαλύψετε και διαμάντια. Φορέστε τον φακό στο κεφάλι, και πιάστε την αξίνα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia