Αστρολογια 09-15/01 Εντασεις Παθη και Πραξεις

allo-erwtas-allo-katanoisi

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

Μην υποτιμήσετε σε καμία περίπτωση αυτή την εβδομάδα τη δύναμη που έχουν τα αισθήματα.

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου μονοπωλεί τη σκηνή η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς, μέσα στον ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο. Υπό κανονικές συνθήκες, θα ήταν μια όψη του φεγγαριού φιλικά προσκείμενη προς τις οικογενειακές σχέσεις. Εντούτοις τα πράγματα δεν είναι τόσο βολικά… αν και καλό είναι να υπογραμμιστεί εξ αρχής ότι κάθε άλλη Πανσέληνος αλλά και Νέα Σελήνη του 2017, θα είναι πολύ πιο ευγενείς με το ανθρώπινο είδος.

Ο Δίας, ο Πλούτωνας και ο Ουρανός – μια τριάδα εκκεντρικών και επιπόλαιων πλανητών – θα παραταχθούν μαζί με τη Σελήνη και θα σχηματίσουν τον Μεγάλο Θεμελιώδη Σταυρό. Σαν έναν τετραμερή αγώνα για επικράτηση στους ουρανούς, αυτή η σπάνια όψη θα σας εξωθήσει να «επανα – ισορροπήσετε» τα πάντα και να κάνετε τις αναπόφευκτες ανακατατάξεις. Στην κορυφή της ατζέντας αυτών των ημερών θα τεθούν οι σχέσεις εντός έδρας – περιλαμβανομένων της εθνικής ασφάλειας.

zodia-taro-45

 

Ο Καρκίνος θέλει να νιώθουν όλοι ασφαλείς και σίγουροι. Δεν μπορεί όμως κανείς να ζήσει ταμπουρωμένος πίσω από τείχη ή κλειδωμένος μέσα στο σπίτι του. Είναι γεγονός ότι η ατμόσφαιρα παγκοσμίως έχει κάνει τους πάντες να κοιτούν τους υπόλοιπους με μεγάλη καχυποψία. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για να προσεγγίσουν οι άνθρωποι ο ένας τον άλλον, με μαέστρο το συναίσθημα.

Θα θυμηθούν όλοι την αγάπη και τη φροντίδα για τον γείτονα και τον συνάνθρωπο, αντί να τον διαφοροποιούν ή ακόμη και να τον απανθρωπίζουν με το πέρασμα του χρόνου. Το κλειδί των ημερών, είναι να επιστρέψουν όλοι στη βασική γνώση της παιδικής ηλικίας περί κοινωνίας και κοινωνικότητας. Το βέβαιο είναι ότι οι «μητρικές» δέσμες φωτός αυτής της Πανσελήνου στον Καρκίνο, θα είναι χείρα βοηθείας προς αυτή την κατεύθυνση.

zwdia-66

Δεν αποκλείεται ωστόσο, όλα αυτά που θεωρούνται δεδομένα, να φαντάζουν εξαιρετικά περίπλοκα υπό αυτή την Πανσέληνο. Αυτό τον Μεγάλο Σταυρό τον απαρτίζουν δύο ζεύγη αντίπαλων πλανητών, και σε αυτό ακριβώς το σημείο εδράζει ο παράγοντας της έντασης. Ο φαύλος Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω – το ζώδιο που εξουσιάζει τις κυβερνήσεις, τα καίρια λόμπι και την οικονομία – και λαμβάνει θέση ακριβώς απέναντι στην ολόγιομη Σελήνη κεντρίζοντας την πιο εντατική πρόκληση.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν αποκλείεται να εξελιχθούν τώρα επικές μάχες ισχύος, σε σημείο που να ωθήσουν χώρες να σχηματίσουν συμμαχίες στο όνομα της ασφάλειας.Α

Σταυρωτά απέναντι στον Πλούτωνα και τη Σελήνη, θα είναι ο Δίας – ο δεσπότης της υφηλίου που βρίσκεται στον διπλωματικό Ζυγό – και ο Ουρανός, που λατρεύει την τεχνολογία και φιλοξενείται στον επιπόλαιο Κριό. Η ασφάλεια του κυβερνοχώρου ενδέχεται να συνεχίσει να είναι η πιο σημαντική υπόθεση στην έναρξη του 2017, καθώς αρκετές διαρροές, διαρρήξεις προγραμμάτων και ομαδικές διαδικτυακές επιθέσεις θα εγείρουν σοβαρές ανησυχίες.

zwdia

Σε προσωπικό επίπεδο ενδέχεται να προκύψουν τώρα εκφοβισμοί, από το φόβο μιας πιθανής απώλειας του ελέγχου ή ακόμη και να χαθεί ο έλεγχος εξαιτίας των ατομικών συναισθημάτων! Ο χειρισμός αυτών των απολυταρχικών ανθρώπων, θα απαιτήσει την επιστράτευση πρόσθεσης ευαισθησίας. Κάθε απειλή της «δύναμής» τους μπορεί να πυροδοτήσει αντεπιθέσεις, ενώ η πιο αποτελεσματική στρατηγική θα είναι να απευθυνθείτε στην ανάγκη τους για επικύρωση. Αναζητήστε τη μέση οδό ανάμεσα στην αντίδραση και τη δουλοπρέπεια, ανάμεσα στον βρασμό ψυχής και την ορθολογιστική ψυχραιμία.

Ο αποστάτης Δίας και ο παρακινητής Ουρανός έχουν τη δυναμική να σας βγάλουν από το πεδίο της μάχης για να επικοινωνήσετε μέσω των κοινών σημείων σας, να ανακτήσετε θάρρος και ισχύ από τις θεμελιώδεις αρχές σας αντί να προσπαθείτε να ξεκάνετε τον Γολιάθ με σφεντόνες και πέτρες – κυριολεκτικά και μεταφορικά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όση αναστάτωση κι αν αναδύει όλο αυτό το κλίμα, η καταπραϋντική Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί παράλληλα να βοηθήσει να επουλωθούν κάποιες από τις ρήξεις που έχουν απομακρύνει τους ανθρώπους τους τελευταίους μήνες.

Ο Καρκίνος είναι ο μητρικός βρεφοκόμος του ζωδιακού κύκλου, είναι αυτός που υπενθυμίζει ότι η σοφία της καρδιάς μπορεί να είναι πολύ πιο δραστική, από τις ναρκισσιστικές παρτίδες τζόγου που παίζονται στην παγκόσμια σκακιέρα. Όπως δήλωσαν πριν χρόνια οι μαχήτριες για τα γυναικεία δικαιώματα, «Το προσωπικό θέμα είναι πολιτικό θέμα». Μην υποτιμάτε τη δύναμη που έχει κάθε αλλαγή που θα κάνετε στο σπίτι σας, στην οικογένειά σας, στον εργασιακό σας χώρο ή και σε μια γωνιά του κόσμου.

zwdia

Από τη θετική πλευρά, παράλληλα με τον Μεγάλο Σταυρό θα υπάρξει και μια συμμαχία αγάπης στους θεραπευτικούς Ιχθύες, ανάμεσα στην Αφροδίτη της αρμονίας και τον ιδεαλιστή Ποσειδώνα. Αυτή είναι μια πιο ισχυρή αφορμή για να λειτουργήσετε με γνώμονα την ουσιαστική κατανόηση, ακόμη κι αν χρειαστεί να ρίξετε ένα μέρος των προσωπικών σας προστατευτικών τειχών στην πορεία.

zwdia-765

Ταυτόχρονα, ο ορθόδρομος πλέον Ερμής θα αρχίσει να διανύει τον ακριβοδίκαιο Αιγόκερω από την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, επαναφέροντας ένα μέρος της λογικής στην εξίσωση.

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της Γης που σας ενισχύει να στυλώσετε τα πόδια σας σε σταθερό έδαφος, παρά τις όποιες έλξεις – ωθήσεις από άλλες κοσμικές επιρροές.

Μπορεί ο Μεγάλος Σταυρός να ρίχνει τον προβολέα του πάνω σε μια εξαιρετικά μπερδεμένη πτυχή της ζωής, ωστόσο ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα σας παράσχει την απαραίτητη βοήθεια για να την ξεκαθαρίσετε και να υιοθετήσετε πιο λειτουργικές πρακτικές για το μέλλον. Αφού θέσετε τους στόχους σας, μετά ετοιμάστε και τους πρακτικούς σας σχεδιασμούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot