Αστρολογια 10-16/07 Ερωτικές Σπίθες

imerisies-22314

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 10-16/07

Από την αρχή αυτής εβδομάδας θα συντελούνται τόσα πολλά κάτω από την επιφάνεια, που δεν πρέπει να κρίνετε τίποτα από την εμφάνιση ή να παίρνετε ως δεδομένο.

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου ο Ήλιος θα είναι στον παραπλανητικό Καρκίνο, απ’ όπου θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα στον επιφυλακτικό Αιγόκερω. Το «φαίνεσθε» σε όλα μπορεί να είναι απατηλό – και στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι!

 

Αυτή η ατμόσφαιρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να σας κάνει να αντιμετωπίζετε τους πάντες ως υπόπτους. Σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερο την οξυδέρκεια και την επιλεκτικότητά σας. Αν κάποιου τα κίνητρα σας φαίνονται αμφισβητήσιμα, μην αγνοήσετε το ένστικτό σας!

zodia-taro-45

Σε περιπτώσεις που η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη, είναι καλύτερα να κρατήσετε τα χαρτιά σας κρυμμένα. Προσέξτε όμως, να μην φτάσετε στο άλλο άκρο που θα εγείρετε υποψίες εναντίον σας, σαν να είστε εσείς αυτοί που κρύβουν κάτι. Η γραμμή είναι δυσδιάκριτη, γι’ αυτό κινηθείτε με σύνεση ώστε να μην την ξεπεράσετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αλήθεια, ποιος έχει την ηγεσία; Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας μπορεί να γίνουν τώρα εμμονικοί με την ισχύ – με διαφορετικούς τρόπους. Ο βασιλιάς του σύμπαντος ο Ήλιος, αρέσκεται στη χλιδή και τους αυλικούς, κάτι που μπορεί να επιφέρει τριβές στους εγωισμούς. Ο Πλούτωνας μοιάζει περισσότερο με μαφιόζο που παρατηρεί ήσυχα, όμως διεκδικεί τον έλεγχο και μπορεί να κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο.

Μήπως προσπαθείτε πολύ να αδράξετε την εξουσία για μια αποστολή, ακόμη και με πρακτικές μητρικής στοργής (βλέπε Ήλιος στον Καρκίνο); Δεν είναι τυχαίο που επικρατεί η άποψη ότι η ηγεσία διαφθείρει… Θα καταφέρετε περισσότερα αν προσπαθήσετε να είστε διπλωμάτες και δημοκρατικοί, για να αποφύγετε πιθανές ανταρσίες από την ομάδα σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Από τη θετική της πλευρά, αυτή η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα έχει τη δυναμική να αναφλέξει ερωτικές σπίθες! Τίποτα δεν συγκρίνεται με το υποβόσκον μυστήριο και την παθιασμένη ένταση, που επικρατούν όταν παίρνει τα ηνία η χημεία.

Η αγάπη χωρίζεται από το μίσος με μια πολύ λεπτή γραμμή, γι’ αυτό οι ώρες γύρω από αυτή τη Δευτέρα είναι ικανές να επιφέρουν ένα από τα πιο φλογερά ταιριάσματα του φετινού καλοκαιριού! Ακόμη κι αν ενταχθούν στην κατηγορία των «περίπλοκων», τέτοιες παθιασμένες συγκλίσεις δεν συμβαίνουν κάθε μέρα!

Το ερώτημα είναι αν αυτό το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μπορεί να οδηγήσει κάπου. Αν μέχρι να φτάσει το Σαββατοκύριακο, εσείς ακόμη κυνηγάτε κάτι χωρίς αποτέλεσμα, πηγαίνετε να παίξετε αλλού…

zwdia

Το τέταρτο της Σελήνης στον Κριό την Κυριακή 16 Ιουλίου, θα επαναφέρει την εστίαση στα δικά σας όνειρα και τις επιθυμίες. Απομακρυνθείτε από αδέξια μπερδέματα και δείτε ξανά τη λίστα με τους προσωπικούς σας στόχους. Σας χαρίζουν ακόμη μια αίσθηση πληρότητας ή θα χρειάζονταν λίγους ελιγμούς;

Μήπως έχετε βάλει τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας; Κάντε τα ξεκαθαρίσματά σας, τις αναθεωρήσεις σας, βρείτε και πάλι όσα σας δίνουν χαρά. Το να αγαπάτε τον εαυτό σας, δεν είναι εγωιστικό – είναι πράξη αυτοάμυνας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις