Αστρολογια 10/08 Λεων – Σκορπιος Η Συγκρουση

zwdia-evdomadiaies-20261014

Αστρολογια Πρώτο Τέταρτο Σελήνης στον Σκορπιό, 10 Αυγούστου, 2016 

Ο Ήλιος στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Σκορπιό. Η εβδομάδα μεταξύ του πρώτου τετάρτου και της Πανσέληνου (10 – 18 Αυγούστου) είναι η πιο ισχυρή του Σεληνιακού κύκλου. Τα τέταρτα της Σελήνης παρακινούν οριστικές αλλαγές. Είναι ένα σημείο ελέγχου. Οι φάσεις των τετάρτων αντιπροσωπεύουν μια “κρίση συνείδησης”.

Εδώ είμαστε στο μονοπάτι του Λιονταριού: μια μεθυστική συνάντηση με τον Σκορπιό, πλοίαρχο του μετασχηματισμού. Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό αντιμετωπίζει τα ζητήματα εμπιστοσύνης, καθώς και την εξουσία και τους αγώνες για τον έλεγχο.

 

Ο Σκορπιός και ο Λέων έχουν ελάχιστα κοινά σημεία, εκτός από τον πεισματικά σταθερό τους χαρακτήρα. Και οι δύο είναι ικανοποιημένοι με το να είναι έτσι! Ο Λέων είναι το εγωκεντρικό παιδί του ζωδιακού κύκλου και ο Σκορπιός ο σκοτεινός και σκεπτικός εσωστρεφής με μικρή πίστη στην ανθρωπότητα.

zodia-taro-45

Ο Σκορπιός απογοητεύεται εύκολα από την επιμονή του Λέοντα στον εαυτό. Πράγματι, το εγώ λειτουργεί σε πλήρη ισχύ, έχετε ήδη προειδοποιηθεί!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αλλά δεν είναι μόνο ο Λέων και ο Σκορπιός είναι ένα ”βιαιο” πλάσμα με τοξική γλώσσα, οπότε, για τον Θεό, κρατήστε το δηλητήριο υπό έλεγχο. Πρόκειται να θέλουμε να τσακωθούμε ή να τσιγκλήσουμε αυτούς που αγαπάμε, αλλά δεν πρέπει, γνωρίζουμε ήδη πώς θα τελειώσει. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αφήστε το να φύγει, δεν μπορεί να είναι τόσο σημαντικό.

Ο Λέων αναζητά παρέα με άμεσες, απλές προσωπικότητες. Αυτός δεν είναι ο τρόπος που λειτουργεί ο Σκορπιός. Επιπλέον, ο Σκορπιός δεν πρόκειται να διασκεδάσει ένα δωμάτιο γεμάτο από ανθρώπους, όπως θα έκανε ο Λέων. Ο Λέων φοβάται την πολυπλοκότητα του Σκορπιού, προτιμά μια πιο απλή, αλλά παιχνιδιάρικη ζωή.

zwdia-fotia

Ο Σκορπιός από την άλλη πλευρά, φοβάται να αφεθεί και να ζήσει αυθόρμητα. Πρέπει να βρούμε έναν δρόμο που δεν είναι πολύ σκοτεινός – όχι τόση πολύ από την καχυποψία του σκορπιού – αλλά όχι και με πάρα πολύ φως – όχι τόσο πολύ λιονταρίσιος ιδεαλισμός ή ανεξέλεγκτη εμπιστοσύνη στον κόσμο.

Ο Λέοντας  κυβερνάται από τον Ήλιο, το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και ο Σκορπιός από τον Πλούτωνα, τον πλέον απομακρυσμένο πλανήτη από το κέντρο. Μόλις με αυτή την μεταφορά βλέπουμε πόσο διαφορετικά είναι αυτά τα δύο ζώδια. Φανταστείτε τον Ήλιο και τον Πλούτωνα να τεντώνουν τα χέρια τους πάνω από την τεράστια κοσμική απόσταση μεταξύ τους, περιπλεγμένοι σε κάποια απομακρυσμένη ζώνη αστεροειδών. Μαζί καθιστούν την αμετάκλητη αλλαγή. Προσέξτε τη συναισθηματική αστάθεια και τις εκρήξεις.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ο Σκορπιός ζει με προσοχή γιατί είναι τόσο εξοικειωμένος με τον Κάτω Κόσμο. Αναγνωρίζει ότι ανά πάσα στιγμή, οι σκιές στο εσωτερικό μπορεί να ελευθερωθούν και να σπείρουν τον όλεθρο. Ο Σκορπιός καλά θα κάνει να μάθει από την ηλιόλουστη διάθεση του Λέοντα, όπως ακριβώς και ο Λέoντας  καλά θα κάνει να είναι πιο επιφυλακτικός, να μάθει πώς να διαβάζει τους άλλους με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Αυτό που θέλουμε και αυτό που παίρνουμε μπορεί να φαίνεται διαφορετικό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Το φυσικό μυαλό δεν έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει ή να δημιουργεί το μέλλον. Αυτή είναι αποκλειστική ευθύνη του ανώτερου νου. Αγκαλιάστε την αβεβαιότητα, καλλιεργείστε την εμπιστοσύνη στο αόρατο. Δεν είναι ούτε προνόμιο μας, ούτε βάρος μας, να γνωρίζουμε τι θα επακολουθήσει. Μην υποθέτετε τίποτα!

zodia-astra-tarot