Αστρολογια 11-14/02 Δυο Μεγαλες Ευκαιριες

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

Αστρολογια 11 Φεβρουαρίου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία ( Υδροχόο / Ζυγό)

Αυτή είναι μια περίοδος που η κατανόησή σας για την ευρύτερη εικόνα και η θέση σας μέσα σε αυτή μπορούν να μπουν στη θέση τους. Ως αποτέλεσμα, η αυτοπεποίθησή σας και η αυτοεκτίμηση σας μπορεί να είναι αρκετά υψηλές τώρα.Η ικανότητά σας να βλέπετε τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες με μεγαλύτερη σαφήνεια μπορεί να παράγει την εμπειρία της «τύχης». Η εικόνα σας για τη ζωή και τον κόσμο γύρω σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα φωτεινή, αισιόδοξη και εμπνευσμένη.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

 

Αυτή είναι μια διέλευση που προκαλεί θετικά συναισθήματα και η αίσθηση του εαυτού φαίνεται να μπορεί να επεκταθεί και να απελευθερωθεί. Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα συνδεδεμένοι με την πνευματική ενέργεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, να βρείτε νέο νόημα στη ζωή σας και στα γεγονότα που ξετυλίγονται γύρω σας. Η αυτοπεποίθηση θα είναι μεγάλη τώρα και θα μπορούσε να σας έρθει η έμπνευση να πολεμήσετε για τη δικαιοσύνη ή για κάποιον σκοπό.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει η πιθανότητα όλη αυτή η αυτοπεποίθηση και η «γνώση» να μετατραπούν σε υπερβολική αυτοπεποίθηση, δογματισμό ή υπερβολική επιείκεια, αν δεν στηρίζονται στον ρεαλισμό και την ταπεινότητα. Απλά χρησιμοποιήστε την κρίση σας και απολαύστε αυτή τη ζεστή, λαμπερή ενέργεια!

Αστρολογια 14 Φεβρουαρίου – Ο Ήλιος σε Εξάγωνο με τον Κρόνο (Υδροχόο / Τοξότη)

Έχετε την ευκαιρία τώρα να κάνετε κάποια πρόοδο στην επίτευξη αποτελεσμάτων στα έργα σας, την καριέρα σας, τις φιλοδοξίες και τη δημιουργική έκφραση. Είναι δυνατόν να αποκτήσετε μια πειθαρχημένη νοοτροπία, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε κάποια βήματα προς τους στόχους που προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε.

Περιβάλλεστε από τη δυνατότητα να το πετύχετε αυτό, αν και δεν πρόκειται απλά να σας δοθεί – θα πρέπει να εργαστείτε για να τα καταφέρετε. Ο νους και ο σκοπός σας είναι πιθανό να είναι σαφή και ισχυρά τώρα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να είστε αποφασιστικοί και παραγωγικοί. Οι ηγετικές, οι διαχειριστικές και οι οργανωτικές ικανότητες θα είναι δυνητικά υψηλές τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το να αξιοποιήσετε την εξουσία σας στις καταστάσεις που απαιτείται μπορεί να γίνει με επιτυχία, εφ’ όσον δεν αφήνετε τον εαυτό σας να γίνει άκαμπτος ή αυταρχικός.

Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να μάθετε ή να εξασκήσετε νέες δεξιότητες ή να κάνετε οποιουδήποτε είδους σοβαρή μελέτη. Είναι, επίσης, μια εποχή που μπορείτε να δημιουργήσετε κάποια σταθερά σχέδια για το μέλλον ή να κάνετε κάποια πρόοδο στις τρέχουσες δουλειές σας. Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ Βαλεντινου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia