Αστρολογια 13-19/03 Παθιασμενες Επικοινωνιες

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

Η νέα εβδομάδα έρχεται με επιλογή: θέλετε να είστε οι γλυκόλογοι ή οι φλύαροι; Αυτή τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, ο εκφραστικός Ερμής γλιστρά μέσα στον εύστροφο Κριό, μετατρέποντας τους πάντες σε ευφράδεις δαίμονες μέχρι τις 31 του μήνα!

Δεν επιτρέπεται να αφήνετε κανένα κενό. Ρισκάρετε να χάσετε τον ειρμό σας ή να σας παρασύρει έξω από την πορεία σας ένα πολύ ελκυστικό – κυρίως! – άτομο που θα ασχολείται με τις πωλήσεις.

 

Ενδέχεται να ανήκετε στην ομάδα των ατόμων που δεν αρέσκονται στις πολλές κουβέντες. Αυτή την περίοδο, να κάνετε υπομονή. Η προσοχή όλων θα είναι εστιασμένοι στα βραχυπρόθεσμα θέματα για όλο τον υπόλοιπο Μάρτιο, γι’ αυτό θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα οι συνοπτικοί συλλογισμοί από όσα οι πλατειασμοί.

zodia-taro-45

Για να πετύχετε το μέγιστο του αντίκτυπού σας, προετοιμάστε τα πάντα με φράσεις-κλειδιά και να είστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή για να διατυπώσετε τις θέσεις σας. Λειτουργήστε σαν να έχετε μόνο ένα λεπτό στη διάθεσή σας να εκθέσετε τις απόψεις ή τις ιδέες σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Νέες γνωριμίες, νέες φιλίες και πολύ φλερτ θα προκύπτουν από το πουθενά σαν ανοιξιάτικα φυντάνια. Μην προστρέξετε όμως ακόμη να σφραγίσετε καμία σχέση, πριν μπει ο Απρίλιος. Αυτά τα πυροτεχνήματα μπορεί να σβήσουν, όσο γρήγορα άναψαν. Ο καλύτερος σύντροφός σας αυτή την περίοδο, πρέπει να είναι ο εαυτός σας και μόνο.

Πολλές εμπνευσμένες αναδύσεις ευφυΐας θα σας προκύψουν, αν απομακρυνθείτε για λίγο από όλα όσα σας αποσπούν την προσοχή – άτομα και ηλεκτρονικές συσκευές. Να έχετε όμως πρόχειρο ένα σημειωματάριο, για να προλαβαίνετε να καταγράφετε τα μαργαριτάρια της διάνοιάς σας.

Όταν βρίσκεστε με άλλα άτομα, φροντίστε να έχετε υπό συνεχή έλεγχο τον τρόπο που θέτετε τις αντιρρήσεις σας. Η θερμοκρασία μπορεί να ανέβει κατακόρυφα πολύ γρήγορα, με τον πολυλογά Ερμή μέσα στον Κριό. Έχει τόση δυναμική, που μπορεί να κάψει τις γέφυρες σε φιλίες ετών! Γι’ αυτό όταν νιώσετε την ένταση να αυξάνεται, κάντε ένα διάλλειμα.

zwdia-768

Προσθετικά σε αυτό το κλίμα, ο Ήλιος της ισχυρής θέλησης συγκρούεται την Παρασκευή με τον απολυταρχικό Κρόνο. Αυτό μεταφράζεται σε πόλεμο, πόλεμο εγωισμών. Οι ξερόλες θα ξεχυθούν στους δρόμους και κανείς δεν θα είναι διατεθειμένος – ή αρκετά γρήγορος – να κάνει παραχωρήσεις.

Να είστε σε επιφυλακή για τους νταήδες ψευτοπαλληκαράδες, που θα στήσουν τις ανόητες παγίδες τους. Η στιγμή που θα νιώσετε ότι σας κατακλύζει το συναίσθημα, θα είναι η στιγμή που τους παραδώσετε όλο τον έλεγχο. Το πιο ισχυρό όπλο στη ζώνη σας όσο πλησιάζει το Σαββατοκύριακο, θα είναι η σιωπή. Μην βιαστείτε να αποκαλύψετε τα χαρτιά σας, ούτε να τα υπαινιχθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εξασκηθείτε στην εγκράτεια όσο προλαβαίνετε, για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να βγείτε νικητές – χωρίς κανείς να υποστηρίζει ότι θα είναι εύκολο! Ίσως σας βοηθήσει λίγο το σκεπτικό, ότι αυτά ισχύουν για όλους.

zwdia shmera

Αφού παρατέθηκαν όλα τα δυσχερή, είναι δεδομένο ότι το σύμπαν κάνει πάντα διορθωτικές κινήσεις για να μην φτάσει το ανθρώπινο είδος στον αφανισμό! Μέσα σε όλη αυτή την οχλαγωγία, το Σαββατοκύριακο θα έρθει η πολύ αναγκαία ανόρθωση του ηθικού. Ο επικοινωνιακός Ερμής θα συναντήσει μέσα στον Κριό την σαγηνεύτρα Αφροδίτη, που βρίσκεται ακόμη σε ανάδρομη πορεία.

Τώρα θα καταλάβετε όλοι τι σημαίνει ανοιξιάτικη αφύπνιση! Έξυπνα πειράγματα, αδιάντροπες προκλήσεις… κάθε συνάντηση θα είναι φορτισμένη με τον άκρατο δυναμισμό του κριαριού. Και με τηνΑφροδίτη σε ανάδρομη πορεία, η λογική έχει εκπαραθυρωθεί και έχει δώσει τη θέση της στην ανάγκη της αποπλάνησης.

zwdia

Τι πρέπει να προσέξετε τώρα; Να μην προκαλέσετε τη μοίρα σας, θέτοντας τον εαυτό σας σε συμβιβαστικές καταστάσεις. Αυτές που μπορεί να σας οδηγήσουν σε ζευγαρώματα που θα τα μετανιώσετε – αν και θα είναι αναμφισβήτητα φλογερά στο μεταξύ! Είναι πιθανό να βάλουν σε κίνδυνο τις υφιστάμενες σχέσεις αλλά και την περηφάνια σας. Τέλος, αυτό το Σαββατοκύριακο δεν ενδείκνυται για να προσπαθήσετε να τα ξαναβρείτε με ένα πρώην ταίρι… Εκτός αν δεν σας ενοχλεί να καταλήξετε στο κρεβάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia