Αστρολογια 13/08 Ενας Διαφορετικος Αναδρομος Ερμης

mikri-epanastasi

Αστρολογια Ένας ανάδρομος Ερμής… Διαφορετικός

Το άκουσμα και μόνο ενός ανάδρομου Ερμή, προκαλεί σε όλους ρίγη ανησυχίας. Ωστόσο ο τωρινός ανάδρομος κύκλος του αγγελιαφόρου πλανήτη, χάρη στην ισχυρή του σύνδεση με την αποφασιστική Έκλειψη, θα χαρίσει σε όλους εξαιρετική διαίσθηση για όσα σας κρατούν μακριά από το μονοπάτι του πεπρωμένου σας!

Η αρχή που θα διέπει αυτή την ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα είναι «ολοκληρώστε τις εκκρεμότητες». Πιο συγκεκριμένα, καλείστε να εξαγνίσετε τα σκεπτικά και τις συμπεριφορές εκείνες που σας εμποδίζουν να προσεγγίσετε την πληρότητά σας.

zodia-taro-45

 

Ο Ερμής θα διανύσει το μεγαλύτερο μέρος αυτής της ανάδρομης φάσης του στην Παρθένο, την «εξαγνίστρια» του ζωδιακού κύκλου. Γι’ αυτό ο επικοινωνιακός πλανήτης θα αναλύσει, θα απαλείψει και θα επιφέρει κάθαρση όπου χρειάζεται. Θα έχει τη δυναμική να ξεδιαλύνει κάθε μπέρδεμα που υπάρχει στο μυαλό, σπάζοντας τα άβολα πνευματικά και συναισθηματικά σας καλούπια που δεν σας εξυπηρετούν πλέον.

Η αναδρομή του Ερμή πραγματοποιείται στη διάρκεια της εποχής των Εκλείψεων, στη φάση του έτους που η ψυχή σας θα συντονιστεί ξανά με το μονοπάτι του πεπρωμένου σας. Είναι απαραίτητο να προετοιμαστείτε γι’ αυτό, κάτι που έρχεται να κάνει ο Ερμής – που αποτελεί το πνεύμα, τον φύλακα του Εαυτού του καθενός.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σας κρατά κολλημένους στο παρελθόν, πρέπει να απαλειφθεί. Πρέπει να εξορίσετε από το μυαλό σας κάθε απαρχαιωμένη αντίληψη, κάθε αρνητική σκέψη, κάθε καταναγκαστική συμπεριφορά, προκαταλήψεις και εμμονές που

παρεμποδίζουν την πρόοδό σας. Αυτό μπορεί να καταστεί εφικτό, μόνο με τον τρόπο της Παρθένου: να εντοπίσετε σχολαστικά τις ξεπερασμένες πεποιθήσεις σας, να τις βγάλετε από μέσα σας και να τις αντικαταστήσετε με πιο αισιόδοξες σκέψεις!

Επειδή αυτή δεν είναι η συνήθης τακτική του Ερμή, σε αυτή τη φάση καλείστε να μπείτε πιο βαθιά… Καλείστε να έρθετε αντιμέτωποι με τις επιβλαβείς απόψεις σας που αποφεύγετε για καιρό. Με όλες τις βαθιά εδραιωμένες επικρίσεις σας, τα απωθημένα που δηλητηριάζουν το μυαλό και την ενέργειά σας, τα ψέματα, τις φοβίες, τις περιοριστικές δοξασίες που θέτατε ως τώρα στον εαυτό σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Μπορεί κάθε ανάδρομος κύκλος του Ερμή να έχει διαφορετικά στοιχεία, που στήνουν το νέο σκηνικό στο οποίο εσείς καλείστε να εναρμονιστείτε κάθε φορά. Ωστόσο στο συνεχώς μεταβλητό σύμπαν, κάθε στροφή στην πορεία του Ερμή συντελείται σε δύο φάσεις.

Η πρώτη φάση είναι η Ανάλυση, από τη στιγμή της αναστροφής μέχρι τη συνάντηση του Ερμή με τον Ήλιο (στην 3η μοίρα της Παρθένου). Τώρα θα αφορά την περίοδο 14 ημερών, από τις 12 μέχρι τις 25 Αυγούστου. Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο φτερωτός πλανήτης είναι προσηλωμένος, ενδοσκοπικός και αναζητά τα βαθύτερα νοήματα. Η ανάγκη σας θα είναι να εντοπίσετε την αιτία, τη σημασία και την ουσία πίσω από το καθετί. Είναι η φάση που δεν πρόκειται να σας ικανοποιήσει καμία εύκολη και επιφανειακή απάντηση! Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναλύσετε και να αντικατοπτρίσετε, γι’ αυτό θα σας βοηθήσει πολύ να καταγράφετε την πορεία του σκεπτικού σας.

zwdia

Η δεύτερη φάση είναι η Παρατήρηση και Επίγνωση, που ακολουθεί τη συνεύρεση του Ερμή με τον Ήλιο και διαρκεί μέχρι την επιστροφή του σε ορθή πορεία. Τώρα θα αφορά την περίοδο 9 ημερών, από τις 26 Αυγούστου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου. Ο πλανήτης της επικοινωνίας είναι αναγεννημένος, με ξεκάθαρη και αδιάφθορη αίσθηση του στόχου του.

Όταν ο Ερμής (η Σκέψη) συναντά τον Ήλιο, θέτει τις δικές του αξίες υπό την οπτική του Ήλιου (του Εαυτού). Η Σκέψη γίνεται ένα με τον Εαυτό, σε πλήρη ευθυγράμμιση με την οπτική του ζωοδότη Ήλιου. Έτσι όσα έμαθε ο Ερμής στη φάση που προηγήθηκε, τα περνά τώρα στο «επόμενο επίπεδο» της συνείδησης. Όχι μόνο ξεπερνά τις προκαταλήψεις, συνενώνει και εναρμονίζει το Γιν και το Γιαν του μυαλού, το αριστερό με το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου. Το συναίσθημα και η πραγματικότητα είναι πλέον συγχρονισμένα, η διαδικασία της δημιουργίας μπορεί να αρχίσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot