Αστρολογια 13/09 Τεταρτο Σεληνης – Καλεσμα στην Αληθεια

zwdia-ermis-karkinos

Αστρολογια 13 Σεπτεμβρίου, Τελευταίο Τέταρτο Σελήνης στους Διδύμους

 Οι επιρροές που συνοδεύουν τα Τέταρτα της Σελήνης, είναι οι αλλαγές και οι νέες κατευθύνσεις.

Ο Ήλιος από την Παρθένο θα σχηματίσει τετράγωνο με τη Σελήνη στους Διδύμους, μια αέρινη συνάντηση. Τόσο οι Δίδυμοι όσο και η Παρθένος, έχουν κυβερνήτη τους τον Ερμή. 

zodia-taro-45

 

Η επικοινωνιακή του φύση θα προωθήσει την έρευνα των διεργασιών του μυαλού (Δίδυμοι), προκειμένου να βελτιώσετε όσα αφορούν την εργασία και την υγεία σας (Παρθένος). Πρακτικά, θα θέλετε καλύτερη επικοινωνιακή σχέση με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, ενώ θα σας απασχολήσει η διατροφή και η άσκησή σας.

Η Παρθένος απαιτεί υπευθυνότητα και πειθαρχεία, οι Δίδυμοι απαιτούν απόλυτη ελευθερία να αλλάξετε τα πάντα! Οι Δίδυμοι διέπονται από τη δημιουργική ρευστότητα που τους προσδίδει ο Ερμής.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η σκέψη, η φωνή και τα άκρα τους συνδέονται σαν ένα σώμα, που εκφράζει παραγωγικά το εσωτερικό τους πρίσμα εικόνων και ήχων. Η Παρθένος αποτελεί τη φωνή του καθήκοντος για τους Διδύμους, φροντίζει για την αρτιότητα του κυματιστού πέπλου του χωροχρόνου τους.

Βοηθά τους Διδύμους να προσγειώνονται και να αποκτούν ξανά επαφή με τα χέρια τους, με το περιβάλλον, να επιστρέφουν στο σώμα τους! Η ένταξη στην εικόνα του Ήλιου – να αναδεύει το στομάχι – και της Σελήνης – να περιδιαβαίνει τα σύννεφα σαν ξωτικό του ανέμου – θα σας κάνει να διανύετε τις «αποστάσεις» με μοναδική ταχύτητα και οξυδέρκεια!

Αφήστε τα πράγματα να χαράξουν τη δική τους πορεία, γιατί όλα εξελίσσονται με εκπληκτική ώθηση. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να επισπεύσετε τις διαδικασίες, αρκεί μόνο να είστε σε επαγρύπνηση.

zwdia-fotia

Όταν παραβλέπετε τις ενέργειες που διοχετεύονται ταχύτατα σε όλο το σωματικό σας σύστημα από τους αστερισμούς, τείνετε να νιώθετε αδιαθεσία. Πρέπει να λέτε «όχι» όταν αυτό θέλετε να πείτε, δεν πρέπει να κάνετε κάτι που θεωρείτε υπερβολικό. Η υγεία σας είναι πιο σημαντικό από το να ευχαριστήσετε τους άλλους.

Το κλειδί της επιτυχίας κατά το Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους, είναι η παρουσία. Πάρτε το μάθημα της Παρθένου που λειτουργεί με άτεγκτη πρακτικότητα – κάτι που συχνά λείπει από τους Διδύμους, κάνοντας συχνούς ελέγχους στο πεδίο του ρεαλισμού. Οι Δίδυμοι είναι παράγοντας αλλαγής και κίνησης.

Αυτή η φάση του φεγγαριού είναι μια πνοή φρέσκου αέρα που θα σας σηκώσει από τη γη, για να σας εναποθέσει και πάλι σε ένα έδαφος που θα ριζώσετε για λίγο. Είναι υπέροχη η αίσθηση να ριζώνεις, να εργάζεσαι, να προσφέρεις, να έχεις μια εστία, ένα μέρος να κοιμάσαι και να τρως και να διαβιώνεις σε τακτή βάση. Θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα αυτή τη μεταβολή όταν προκύψει!

zwdia

Αυτό το φεγγάρι απέχει μόλις μία μοίρα από μια ακριβή αντίθεσή του με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Η Σελήνη και ο Κρόνος δεν έχουν φιλική σχέση στο ζωδιακό κύκλο και κυβερνούν αντίθετους αστερισμούς (τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω αντιστοίχως).

Η Σελήνη είναι θερμή, συναισθηματική και λίγο συγχυσμένη, ο Κρόνος είναι ψυχρός, πρακτικός και συγκροτημένος. Ωστόσο αυτή η όψη αντίθεσής τους δεν πραγματοποιείται με τους πλανήτες στα ζώδια που κυβερνούν, συντελείται ανάμεσα στους Διδύμους και τον Τοξότη κι αυτό προσδίδει εντελώς διαφορετική ενέργεια.

Ο άξονας Διδύμων – Τοξότη αφορά την ανώτερη μάθηση και την επέκταση. Ο συνδυασμός του με την εξαιρετικά αποτελεσματική φύση του Κρόνου, θα σας αναγκάσει να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες μέσα από ασκήσεις πυγμής! Όσο δυσοίωνο κι αν ακούγεται, να ξέρετε ότι αφορά την εξέλιξή σας, τη διαμόρφωση ενός νέου και πιο στιβαρού διανοητικού σκελετού σας! Ανταποκριθείτε σε αυτό το κάλεσμα, σε αυτή την ώθηση, για να φτάσετε τον εαυτό σας στο μεγαλείο της δουλειάς και της καθημερινότητας. Αυτό είναι το ανώτερο καθήκον σας τώρα!

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, είναι ευοίωνη περίοδος για ό,τι αφορά το φαγητό, τη σπορά και τη συγκομιδή. Ενδείκνυται επίσης για να μιλήσετε με τα αδέλφια σας, να βελτιώσετε και να προωθήσετε την επικοινωνία σας, να κάνετε μικρές αποδράσεις, να διαβάσετε, να ασχοληθείτε με τις Τέχνες. Προτιμήστε να έχετε πάνω σας ρούχα και αξεσουάρ σε μπλε τόνους.

Θα νιώσετε ότι η ενέργειά σας κατευθύνεται προς ό,τι έχει σχέση με το μυαλό και το σώμα, τα οποία θα λειτουργούν και θα αποδίδουν με τέτοια ταχύτητα που δεν αποκλείεται να υπερφορτίσουν το συμπαθητικό νευρικό σας σύστημα! Θα ήταν συνετό να αποφεύγετε την καφεΐνη και το αλκοόλ και να τρώτε συχνά και ελαφριά γεύματα, κατά προτίμηση σπιτικά.

Αυτές οι μέρες δεν έχουν θυμούς, δεν έχουν πίεση, δεν είναι συναισθηματικές – παίρνετε τα μαθήματά σας καθ’ οδόν και συνεχίζετε το έργο σας. Το πιο πιθανό είναι να είστε τόσο απασχολημένοι, που να μην έχετε πολύ χρόνο για αυτοσυγκέντρωση ή γιόγκα.

zwdia-zodia-tarw

Ωστόσο θα είναι εξαιρετικά ενισχυτικά για την εστίαση της σκέψης σας, όπως επίσης η μείωση των ρυθμών σας και οι βαθιές εισπνοές. Σε συνεδρίες διαλογισμού, προσέξτε ιδιαίτερα τα τσάκρα του λαιμού και το τρίτο μάτι.

Οι ισχυροί πολύτιμοι λίθοι για τους Διδύμους περιλαμβάνουν τον αχάτη, το άκουα μαρίν, ολιβίνες και ζαφείρια. Τα βότανα που προτιμώνται είναι ο μάραθος, ο μαϊντανός και ο άνηθος. Φυτά που προτιμώνται είναι η λεβάντα και οι καμπανούλες.

Το ασθενικό πλέον φως της σελήνης αντιπροσωπεύει τη σταδιακή κάθοδο στο σκοτάδι, μια επιστροφή στη μήτρα. Παραδοθείτε, αποδιώξτε και συγχωρήστε, καταστρέψτε κάθε άχρηστο εσωτερικό τείχος σας, επικεντρωθείτε στη σύνεση και την επιμέλεια!

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66