Αστρολογια 14-15/08 Ξεκαθαρισματα απο το Παρελθον

zwdia-afriditi-krios

Αστρολογια 14 Αυγούστου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο ( Υδροχόο / Τοξότη)

Είναι μια καταπληκτική στιγμή για να επιδοθείτε σε σοβαρή δουλειά. Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα αυτάρκεις και ανεξάρτητοι με μια ισχυρή και σαφή αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας.

Υπάρχει υποστήριξη για τις φιλοδοξίες σας, όσο εσείς παραμένετε σταθερά στο έδαφος και πρακτικοί για το πώς μπορείτε να τις προσεγγίσετε, το οποίο θα πρέπει να σας είναι εύκολο τώρα. Η ικανότητά σας να συνεργάζεστε και να αισθάνεστε άνετα με τα στοιχεία της εξουσίας είναι πιθανότατα πιο αποδοτική, σε συνδυασμό με την ικανότητά σας να αγκαλιάζετε τη δική σας αρχή και να παίρνετε σταθερές αποφάσεις.

zodia-taro-45

 

Αυτή είναι μια εποχή που είναι πιο πιθανό να αισθάνεστε γειωμένοι και να ασχοληθείτε με τα προβλήματα σας με έναν πρακτικό, αποφασιστικό τρόπο. Η ενέργεια σας μπορεί να είναι πιο σοβαρή από την επιθυμία σας για έξω, αλλά ακόμα κι αν είστε σε διάθεση για πάρτι, θα είναι πιο εύκολο να γνωρίζετε ρεαλιστικά τα όριά σας και να μην το παρακάνετε.

Εάν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε ή να κάνετε πραγματικότητα ένα έργο ή ένα σχέδιο που έχετε οργανώσει (ή που θέλετε να οργανώσετε), αυτός θα μπορούσε να είναι ο χρόνος που αυτό θα συμβεί. Η τελική δρομολόγηση ή εκδήλωση μπορεί να συμβεί τώρα ή μπορεί και όχι, αλλά θα είστε πιθανότατα σε θέση κάνετε τουλάχιστον κάποια σημαντικά βήματα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 15 Αυγούστου – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ( Καρκίνο / Αιγόκερω)

Υπό αυτή την όψη μπορεί να βιώσετε μεγάλη ένταση και πρόκληση στις σχέσεις σας ή στα οικονομικά θέματα. Ήρθε η ώρα να βυθιστείτε στα βάθη των προσωπικών σας θεμάτων που σχετίζονται με τις σχέσεις, τα οικονομικά, τους πόρους και την αξία.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε πρόθυμοι να εξετάσετε τις δυναμικές που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια και τα κρυφά μοτίβα που επηρεάζουν αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Αυτά τα μοτίβα που προκύπτουν μπορεί να υποδεικνύουν την ανάγκη σας να αποδεχτείτε την «Σκιά» σας, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει ασυνείδητα, κρυφά σχέδια, μυστικούς πόθους, εμμονές ή παιχνίδια ισχύος.

zwdia-fotia

Έχετε την ευκαιρία τώρα να μάθετε περισσότερα για το πώς προβάλλετε αυτή τη «Σκιά» στους άλλους μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σας, τις προσδοκίες σας, τις ελπίδες και τους φόβος σας. Στην καλύτερη εκδοχή, αυτή η περίοδος μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τον φόβο σε ψυχικό σθένος και την αδυναμία σε αντοχή.

Αν είστε πρόθυμοι να διαπραγματευτείτε και να δουλέψετε με τους φόβους σας, τα συναισθήματα εκφοβισμού ή την προσπάθεια να κερδίσετε δύναμη μέσα από την ειλικρίνεια για τον εαυτό σας, έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε μια κατάσταση που θα είναι κερδοφόρα για όλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65