Αστρολογια 14-20/08 Καρμικες Συναντησεις

sxeseis-kerdise-pisw

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη

Ρομάντζο, μηχανορραφίες και καρμικές συναντήσεις – όλα αυτά μαζί στροβιλίζονται στην ατμόσφαιρα! Ο σαγηνευτικός Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με την κοκέτα του σύμπαντος της Αφροδίτη από τον Καρκίνο αυτή την Τρίτη στις 15 Αυγούστου.

Όσα και να ακούτε να λέγονται, ειλικρινά κανείς δεν έχει διάθεση για ανούσια παιχνίδια. Το κυνήγι της γάτας με το ποντίκι θα αποδειχθεί εξαιρετικά ερεθιστικό – με δεδομένο ότι θα υπάρξει ένα αντίκρισμα στο τέλος και όχι απλά μια ατέρμονη καταδίωξη!

zodia-taro-45

 

Η αποκάλυψη της μυστήριας προσωπικότητάς σας, ακόμη και η επέκταση των παιχνιδιών στην κρεβατοκάμαρα, θα προσθέσουν πολλά στην κάψα αυτής της εβδομάδας. Μπορεί να προκύψουν ακόμη και μάχες εξουσίας, σαν τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι», καθώς οι προθέσεις των πάντων θα είναι λίγο πιο φαύλες από όσο αφήνουν να διαφανεί!

Με τον Πλούτωνα να έχει πιάσει θέση μέσα στον Αιγόκερω, είναι πιθανό να υπάρξουν νεφελώδεις συμπεριφορές και στους επαγγελματικούς χώρους. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τις ευαίσθητες χορδές σας (η παγίδα της Αφροδίτης στον Καρκίνο), γιατί η μόνη του πρόθεση είναι να σας χειραγωγήσει συναισθηματικά και να πετύχει μια συμφωνία προς όφελός του. Η δουλειά είναι δουλειά, αφήστε τους κοινωνικούς κανόνες και τα προσωπικά σας έξω από αυτήν!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Την Πέμπτη η Αφροδίτη θα βρεθεί σε μία ακόμη περίπλοκη όψη, αυτή τη φορά με τον ασύδοτο Δία από τον Ζυγό της ηδονής. Αυτοί οι δύο πλανήτες είναι γνωστοί ως «ευεργέτες», γιατί έχουν

κυρίως θετικές και επεκτατικές επιδράσεις στους ανθρώπους. Επί του προκειμένου και με άλλα λόγια, και οι δύο θέλουν περισσότερα – και δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα μέχρι να τα πάρουν!

Η Αφροδίτη είναι το κορίτσι της απόλυτης διασκέδασης, λατρεύει να χορεύει πάνω στα τραπέζια μέχρι πρωίας και να ερωτεύεται παράφορα και απέλπιδα πλούσια κακά παιδιά. Ο Δίας είναι ο επιδειξίας των αιθέρων που αψηφά ακόμη και τη βαρύτητα, θρασύς νταής και αιθεροβάμων. Με αυτούς τους δύο γλεντζέδες σε ένα προκλητικό τετράγωνο 90 μοιρών, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει υπερβολή σε κάθε καλό!

zwdia-fotia

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η βούληση αλλά και οι προϋπολογισμοί θα πετάξουν από το παράθυρο, όμως αυτή η άγρια μανία θα έχει συνέπειες… Κάτι σαν το μεθύσι της επόμενης μέρας. Το κλειδί για να χειριστείτε αυτή τη φάση, είναι να αναγνωρίσετε τις επιθυμίες σας και να τις τιμήσετε. Αντί να κατευθυνθείτε προς οτιδήποτε γυαλίζει – που σίγουρα δεν θα είναι χρυσός – χορτάστε τη ζωώδη λαγνεία σας με μέτρο. Κινηθείτε με βάση την αρχή «συγκεντρώστε πρώτα όλα τα στοιχεία, και μετά διαστρεβλώστε τα όσο θέλετε»!

Η ζωή θα κυλήσει λίγο πιο ήρεμα μέσα στο Σαββατοκύριακο, χωρίς αυτό να περιλαμβάνει κάτι βαρετό. Την Κυριακή, ο προκλητικός Ουρανός από τον Κριό θα χορέψει σε ένα πλουσιοπάροχο τρίγωνο 120 μοιρών με τον χαρωπό Ήλιο από τον Λέοντα. Είναι η στιγμή να απορροφήσετε όσο το δυνατόν πιο πολύ καλοκαιρινή μαγεία, περνώντας χρόνο κάτω από τα ατέλειωτα ουράνια.

zwdia

 

Τολμήστε να ξεφύγετε από τα συνήθη στέκια σας, κανονίστε τις εξόδους σας σε άλλο σημείο της πόλης, απολαύστε θερινά σινεμά ή συναυλίες σε ανοικτά θέατρα. Με το Ουρανό και τον Ήλιο σε ζώδια της φωτιάς, οι ώρες με παρέες θα είναι εξαιρετικά ζωηρές.

Μιλήστε ακόμη και σε αγνώστους, γιατί 5 λεπτά τέτοιας επικοινωνίας είναι ικανά να ανορθώσουν τη διάθεσή σας και να αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο! Μιας και ο Ουρανός βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, δεν αποκλείεται τώρα να αλλάξετε γνώμη για ένα μέρος που την πρώτη φορά δεν σας ικανοποίησε. Ποτέ δεν ξέρετε τι προκύπτει, δεν λένε τυχαία ότι μια δοκιμή θα σας πείσει!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot