Αστρολογια 14/08 Μια Ευκαιρια πριν την Καταιγιδα

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Αστρολογια Τελευταιο Τεταρτο της Σεληνης στο ζωδιο του Ταυρου

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 

Βαθιά μέσα στον κύκλο του Λέοντα, φτάνουμε τώρα στο τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο. Ξαπλώστε με τον Ταύρο και το Λιοντάρι στην οικεία, ζεστή απ’ τη φωτιά σπηλιά τους. Τα τέταρτα της Σελήνης παρακινούν άμεσες αλλαγές και είναι σχετικά με τις νέες κατευθύνσεις. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε τα αποτελέσματα του τετάρτου μια μέρα πριν.

zodia-taro-45

Μαζί, ο Ταύρος και ο Λέων, προετοιμάζουν μια πλούσια γιορτή. Ο Ταύρος είναι η κοσμική, ισχυρή γυναικεία φιγούρα του ζωδιακού κύκλου, και ο Λέων ο ακτινοβόλος πρίγκιπας της, με σκοπό την ευχαρίστηση. Κατά τη διάρκεια του κύκλου του Λέοντα είμαστε παίζουμε και είμαστε σαν παιδιά, περνάμε στον σαρκασμό και στην κρίση, λίγο στην επιθετικότητα και τη θερμότητα στο σώμα.

 

Η ουσία αυτού του τετάρτου έχει να κάνει με την αναψυχή και την ικανοποίηση (Λέων) έναντι της διατήρησης και του πραγματισμού (Ταύρος). Αν ρωτήσεις τον Λέοντα, ο Ταύρος είναι άκαμπτος και βαρετός. Για τον Λέοντα κάθε ικανοποίηση που έμεινε ανεκμετάλλευτη είναι σπατάλη ζωής. Ο Ταύρος το αντιλαμβάνεται αυτό ως καθαρή σπατάλη, που είναι. Η επιρροή του Λέοντα μας κάνει να ξοδεύουμε λεφτά με τους κουβάδες, ειδικά για πράγματα που δεν χρειαζόμαστε.

Ο Λέων και ο Ταύρος απολαμβάνουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, αλλά ο Λέων ενεργεί με ενθουσιασμό στην παρόρμηση. Ο Ταύρος είναι περισσότερο διατεθειμένος να εξοικονομήσει, να μετρήσει την ευχαρίστησή του σε μικρές μερίδες. Είναι σημαντικό να αναρωτηθούμε εάν οι ενέργειες και οι επιθυμίες μας είναι υπερβολικές.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Παρόλο που σας προειδοποιώ να μην είστε πολύ χαλαροί, πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε ότι ολόκληρος ο σκοπός του κύκλου του Λέοντα είναι να αγκαλιάσουμε το παιδί μέσα μας, και αυτό σημαίνει να παίζουμε αδιάκοπα και να απομακρυνθούμε από τις αυστηρές προσδοκίες της ενηλικίωσης.

Η ευχάριστη μέση λύση έρχεται όταν απολαμβάνουμε εύλογα και χωρίς ενοχή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεστε ένοχοι που απολαμβάνετε μερικές εβδομάδες διακοπών ή ένα γεύμα στο αγαπημένο σας εστιατόριο.

Καθώς ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, είναι καλή ιδέα να τρώτε λαχανικά, ρίζες, να κάθεστε δίπλα στα φυτά σας, να τραγουδάτε ή να ψάλλετε, να καθαρίσετε και να ομορφύνετε τον χώρο σας και να καλέσετε τους φίλους σας για δείπνο. Ο Ταύρος κυβερνά την περιοχή του τσάκρα του λαιμού στο φυσικό σώμα.

zodia-astra-tarot

Αυτή τη στιγμή μπορεί να είμαστε επιρρεπείς σε πονόλαιμους ή σε τσιμπήματα εντόμων κατά μήκος του λαιμού. Το τσάκρα του λαιμού μπορεί να μπλοκαριστεί αν δεν επικοινωνήσουμε ανοιχτά αυτό που νιώθουμε και αυτό που χρειαζόμαστε, έτσι εκφράστε τον εαυτό σας ελεύθερα και χωρίς φόβο. Φορέστε ένα γαλάζιο φουλάρι ή μαντίλι γύρω από το λαιμό σας και εάν είναι πολύ ζεστό, βυθίστε το σε κρύο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δεν προτείνω ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Είναι καλύτερο να παραμείνετε σε ένα μέρος, είτε στο σπίτι είτε σε κάμπινγκ, και να δημιουργήσετε μια αίσθηση (ημι) μονιμότητας. Αυτή είναι η ανώτατη εκδήλωση τόσο του Ταύρου όσο και του Λέοντα: να σταθεροποιηθούν σε ένα τόπο, να οικοδομήσουν πάνω σε στέρεα θεμέλια ασφάλειας και αγάπης και να ζήσουν από την καρδιά, ριζωμένοι και χαρούμενοι και γεμάτοι ζωή.

Ανεβείτε σε ένα δέντρο, περπατήσετε ξυπόλητοι και παίξτε στη βρωμιά. Φροντίστε να τρώτε ελαφριά. Ο Ταύρος και ο Λέων κινούνται προς τα πλούσια, βαριά τρόφιμα, αλλά αυτά θα δημιουργήσουν θερμότητα, προβλήματα και λήθαργο στο σώμα. Συνιστώ ιδιαίτερα να δημιουργήσετε τέχνη, ειδικά με φυσικά υλικά. Διακοσμήστε το χώρο σας με νόστιμα αρώματα και χρώματα και άνεση.

zwdia

Σε αυτό το τέταρτο, μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε την πραγματική ποιότητα. Εάν οι άλλοι αντιδρούν με αποχρώσεις θυμού όταν εσείς επιμένετε να εξασφαλίσετε τις δικές σας ανάγκες, είναι ένα σημάδι ότι κάνετε ακριβώς αυτό που πρέπει. Κάντε τις δεσμεύσεις σας όσο το δυνατόν πιο αποφασιστικές.

Αυτή είναι μια εποχή γιορτής! Είτε το κάνετε είτε το αφήνετε να συμβεί, κάτι έρχεται: η αποσυναρμολόγηση μιας δηλητηριώδους περιπλάνησης που κρύβεται στις σκιές βαριά και νωπή για όσο μπορούμε να θυμηθούμε. Ας την αφήσουμε πίσω μας και ας περπατήσουμε με θαυμασμό μέσα από αυτή τη νέα αψίδα. Θα το ξέρετε πότε όλα είναι σωστά, επειδή θα είναι εύκολα και θα σας γεμίζουν χαρά, και όταν δεν είναι, μην φοβάστε! Η αλλαγή είναι φίλη σας!

zwdia-zodia-tarw

15 – 16 Αυγούστου: Σελήνη στους Διδύμους

Αυτές τις μέρες καλύτερα να τις περάσετε γράφοντας, μαθαίνοντας και επικοινωνώντας. Καλέστε τα αδέλφια σας ή τους φίλους σας. Κάντε διαλογισμό και ασκήσεις αναπνοής. Κάντε μια βόλτα και αναπνεύστε λίγο καθαρό αέρα.

17 – 18 Αυγούστου: Σελήνη στον Καρκίνο

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας κολυμπώντας. Περάστε χρόνο σε / κοντά σε ένα σώμα νερού. Ζητήστε συμβουλές από σημαντικές γυναίκες στη ζωή σας. Φροντίστε τον εαυτό σας, τρώτε καλά και χαλαρώστε. Στις ημέρες του νερού, όπως αυτή, τρώτε σκοτεινά πράσινα φύλλα.

19 Αυγούστου: Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και σηματοδοτεί το τέλος του τετάρτου και την αρχή της έκλειψης της νέας Υπερσελήνης στον Λέοντα!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia