Αστρολογια 15-21/05 – Ετοιμοι για Επανορθώσεις;

flirt-zwdia

Αστρολογία ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

 

Η κάθε στιγμή έχει τη μαγεία της, που χάνεται μέσα στη βιάση όλων… Αυτή την Τρίτη όλοι θα περάσουν από την τρεχάλα στην περίσκεψη, καθώς ο θορυβώδης Ερμής φεύγει από τον γοργοπόδαρο Κριό και περνά στον φιλήδονο Ταύρο.

Είναι η δεύτερη επίσκεψη του αγγελιαφόρου των θεών στον Ταύρο μέσα στο 2017. Η πρώτη ήταν από τις 31 Μαρτίου μέχρι τις 20 Απριλίου. Άρχισε χαλαρά αλλά μετατράπηκε σε άγχος και σύγχυση, αφού από τις 9 μέχρι τις 20 Απριλίου ο Ερμής γύρισε σε ανάδρομη πορεία. Είστε έτοιμοι για επανορθώσεις;

 

Από την Τρίτη 16 Μαΐου μέχρι τις 6 Ιουνίου, η δεύτερη περιοδεία του Ερμή στον Ταύρο θα βοηθήσει να μειώσετε τους ρυθμούς σας, να γειώσετε τις πνευματικές σας διεργασίες και να εξετάσετε την κάθε λεπτομέρεια. Χαλαρώστε λίγο τα χρονοδιαγράμματά σας, για να έχετε την ευχέρεια να ζυγίσετε κάθε απόφαση.

zodia-taro-45

Φυσικά όλα πρέπει να βγάζουν νόημα στο χαρτί, όμως πώς τα εκλαμβάνει το ένστικτό σας; Σας ηρεμεί η σκέψη τους ή κάνουν την καρδιά σας να σφυροκοπά ενοχλητικά γρήγορα; Η ενέργεια του Ταύρου είναι εξίσου διαισθητική και αισθησιακή, γι’ αυτό η κιναισθητική σας σοφία θα είναι ένας πολύτιμος οδηγός από τώρα και μέχρι τις 6 Ιουνίου.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ο Ήλιος βρίσκεται επίσης στον γήινο Ταύρο και θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο 20 Μαΐου. Βγείτε και βρεθείτε λίγο πιο κοντά στη φύση αυτή την εβδομάδα, απολαύστε λίγη παραδοσιακή πολυτέλεια. Αναζητήστε αντικείμενα που θα αντέξουν στο χρόνο ή βάλτε στο περιβάλλον σας τις αντίκες που ήδη έχετε και τα οικογενειακά κειμήλια.

Η ουσιαστική κοινωνικοποίηση είναι ένα ακόμη σημείο που ευνοείται αυτή την εποχή. Όταν είστε με κόσμο, φροντίστε να έχετε μακριά το κινητό σας και άλλα ανάλογα γκάτζετ. Δώστε σημασία στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας, προσέχετε τι λένε, επιστρατεύστε την οπτική επαφή, το άγγιγμα. Αυτά είναι ουσιώδη στοιχεία του Ερμή στον Ταύρο – και θα δείτε να σας αποδίδουν οφέλη!

Η Παρασκευή 19 Μαΐου ενδέχεται να σας θυμίσει την παραμονή των Χριστουγέννων! Δύο ζευγάρια πλανητών, ο Κρόνος με τον Ουρανό και η Αφροδίτη και τον Δία, θα επαναλάβουν τις όψεις που σχημάτισαν στις 24 Δεκεμβρίου 2016.

Να είστε προσεκτικοί, γιατί ο συντηρητικός Κρόνος από τον Τοξότη θα σχηματίσει ένα φιλικό τρίγωνο 120 μοιρών με τον – λάτρη του πειραματισμού – Ουρανό από τον Κριό. Πρόκειται για το δεύτερο τρίγωνο των Κρόνου – Ουρανού, σε ένα σχετικό τρίο που θα ολοκληρωθεί στις 21 Νοεμβρίου 2017.

Να αναμένετε εκκεντρικά μπερδέματα! Ο Κρόνος ορίζει την «παλιά φρουρά», την πατριαρχία και τις ένδοξες παραδόσεις. Ο Ουρανός είναι ο επαναστάτης, ο ριζοσπάστης, ο φουτουριστής, ο λάτρης της επιστημονικής φαντασίας.

zwdia-768

Κατά το τρίγωνό τους τον Δεκέμβριο ο Ουρανός ήταν ανάδρομος, κάτι που έδωσε προβάδισμα στον παλιομοδίτη Κρόνο. Αυτή την Παρασκευή θα είναι ανάδρομος ο Κρόνος, άρα θα τον υποσκελίσει η πλανητική ισχύ του Ουρανού. Η πρόοδος θα υπερισχύσει του κατεστημένου!

Ωστόσο οι εν λόγω πλανήτες σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό τρίγωνο, άρα δεν πρόκειται για μάχη επικράτησης. Πρόκειται για τη διαδικασία μάθησης συγχρονισμού των ενεργειών τους, για την εξισορρόπηση του παλιού με το καινούργιο.

zwdia-765 Καθώς ο κόσμος παλεύει να διορθώσει τους συνεχώς αναπτυσσόμενους διαχωρισμούς του, αυτό το πλανητικό ζευγάρωμα μπορεί να εντοπίσει τις καινοτόμες λύσεις που θα πλεύσουν το καράβι χωρίς να το αναποδογυρίσουν.

Στη σκηνή βρίσκονται επίσης η Αφροδίτη και ο Δίας, όπως ήταν και στις 24 Δεκεμβρίου 2016. Τότε σχημάτισαν τρίγωνο μεταξύ τους, τώρα θα βρεθούν σε μια δυναμική αντίθεση. Είναι δύο πλανήτες που έχουν κυρίως θετικές ποιότητες, γι’ αυτό οι αστρολόγοι τους χαρακτηρίζουν ως «μεγάλους ευεργέτες». Ακόμη κι όταν γυρίζουν την πλάτη ο ένας στον άλλο, η αγάπη παραμένει!

zodia-zvdia-75

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι να εστιάσετε στο συμβιβασμό, όμως όχι να αποδεχθείτε την ειρήνη με κάθε τίμημα. Κάποιες ενδιαφέρουσες διαπραγματεύσεις θα συντελεστούν στο παγκόσμιο σκηνικό. Η διπλωματική Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό που διέπεται από αυτοπεποίθηση, ο Δίας της παγκοσμιοποίησης βρίσκεται στον ισορροπιστή Ζυγό. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άλλες δοκιμές οπλικών συστημάτων, κύριοι ηγέτες του ελεύθερου – προς συζήτηση… – κόσμου! Προτιμήστε τον ειρηνευτικό διάλογο.

Στο ρομαντικό πεδίο, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία έχει τη δυναμική να καταρρίψει κάποια εμπόδια. Αυτό μπορεί να είναι καλό, μπορεί και όχι. Προσέξτε να μην εξιδανικεύετε ανθρώπους, τα ροζ γυαλιά μπορεί να μην εντοπίζουν τις κόκκινες σημαίες όσο πλησιάζει το Σαββατοκύριακο… Θα είναι θετική επί αυτού η μετάβαση το Σάββατο και για ένα μήνα, του Ήλιου στους ανακριτικούς Διδύμους.

zwdia-zvdia-taro-00

Αυτή η ηλιακή διαδρομή έρευνας και επικοινωνίας, θα κεντρίσει την αναλυτική δημοσιογραφική περιέργεια όλων. Τολμήστε να θέσετε όλα τα ερωτήματα, ακόμη και τα ενοχλητικά, προκειμένου να ξέρετε επακριβώς με τι έχετε να κάνετε.

Οι Δίδυμοι συμβολίζονται με τη δυάδα, γι’ αυτό αναζητήστε τα συγγενικά σας πνεύματα αρχίζοντας από το οικείο περιβάλλον. Η τοπική σκηνή θα είναι στο επίκεντρο αυτή την περίοδο. Αν η γειτονιά σας παραείναι αδρανής, προσεγγίστε τα ενδιαφέροντα σημεία της περιφέρειάς σας για να στήσετε κάποια πολιτιστικά δρώμενα. Στήστε πάρτυ σε κάθε γειτονιά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia