Αστρολογια 16-22/01 Συνένοχοι στο Πάθος

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη

Ετοιμαστείτε για ανάταση, ανόρθωση, απογείωση!

Ο Ήλιος θα περάσει τις τελευταίες 4 ημέρες του στον Αιγόκερω του εφικτού. Αυτή θα είναι η χείρα βοηθείας που αναμένετε, για να αρχίσετε την προώθηση των στόχων που θέσατε για το 2017.

Στη συνέχεια και μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, το τιμόνι θα περάσει στα χέρια του πυρηνικού επιστήμονα και λάτρη του διαστήματος Υδροχόο, για να βάλει τους πάντες σε πιο εκκεντρικές τροχιές!

zodia-taro-45

Τις πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας χρησιμοποιήστε τις για να οχυρώσετε τη βάση εκτόξευσής σας. Ο θεμελιωτής Αιγόκερως γνωρίζει πολύ καλά ότι οι στιβαρές βάσεις είναι η αναγκαία προϋπόθεση για την επιτυχία.

 

Μήπως το οργανόγραμμα της πορείας σας χρειάζεται κάποια εναρμόνιση; Μήπως κάποιες λεπτομέρειες δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη; Μήπως πρέπει να δείτε ξανά τις προφυλάξεις ασφάλειας; Ταχθείτε στο πλευρό της σύνεσης, για να καταφέρετε να πετάξετε ελεύθεροι από την Πέμπτη και μετά!

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχάσετε να δρέψετε την ανταμοιβή που δικαιούστε. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει ένα χρυσό αστέρι στον ουρανό, που αναμένει να το αδράξετε για να τοποθετηθεί στη βιτρίνα των επάθλων σας. Να είστε φιλόδοξοι – ακόμα και λίγο ανταγωνιστικοί – αν ο στόχος σας είναι το χρυσό αστέρι. Ο Αιγόκερως λατρεύει την επίτευξη, γι’ αυτό ωθεί την επιβράβευση που στηρίζεται στην αξία και τη σκληρή δουλειά του καθενός.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ακόμη κι αν συναντήσετε δυσκολίες, να επιμείνετε. Η Δευτέρα 16 Ιανουαρίου είναι μέρα τιμής για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, τον ηρωικό ανθρωπιστή που έθεσε ως αποστολή του την ισότητα, αξία που το 2017 είναι πιο καίρια από ποτέ. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι «Το απώτερο κριτήριο για έναν άνθρωπο, δεν είναι η στάση του προς τη ζωή σε εποχές άνεσης και ευημερίας. Είναι η στάση του προς τη ζωή σε εποχές πρόκλησης και αμφισβήτησης».

Με την Εποχή του Υδροχόου να αρχίζει από την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, θα νιώσετε να σας απασχολεί λιγότερο η προσωπική σας πρόοδος, γιατί θα στραφείτε περισσότερο στο ευρύτερο συλλογικό καλό. Εναρμονιστείτε με το ανθρωπιστικό πνεύμα, είναι καιρός να ασχοληθείτε με κάτι πιο σπουδαίο από τον εαυτό σας.

Η συμμετοχή είναι πρόνοια, και για τις επόμενες 4 εβδομάδες θα αποτελέσει σημαντική υπενθύμιση προς όλους, ως προς τον τρόπο που αξιοποιούνται οι κάθε είδους πόροι – υπάρχουν παραπάνω από επαρκείς. Η δικτύωση θα είναι επίσης η τάση της εποχής για αυτό τον τεχνολογικό κύκλο 4 εβδομάδων.

Αξιοποιήστε κάθε δίκτυό σας για να συνταχθείτε με όλους τους ομοϊδεάτες σας. Η εποχή είναι κατάλληλη και για σχετικές αγορές, αν θέλετε να αναβαθμίσετε τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό σας. Παράλληλα τολμήστε τώρα να παρουσιάσετε σε πιθανούς αγοραστές, το εγχείρημά σας στον κυβερνοχώρο ή μια έξυπνη εφαρμογή που ξεκινήσατε ως αστείο. Είναι η ιδανική στιγμή για να το δείτε να μετατρέπεται σε κάτι μόνιμο και προσοδοφόρο!

zwdia

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τα όρια την Πέμπτη. Ο θρασύς Άρης που βρίσκεται στους «άνευ ορίων» Ιχθύες, θα σχηματίσει ένα προκλητικό τετράγωνο 90 μοιρών με τον αμείλικτο Κρόνο που βρίσκεται στον φιλόπονο Τοξότη. Ο καθένας έχει τα ιδανικά του, όμως δεν θα υπάρξει καμία πρόοδος αν δεν αποζητήσετε οι ίδιοι να κατανοήσετε τις θέσεις των άλλων πλευρών. Ακόμη κι αν οι πεποιθήσεις κάποιων ανθρώπων γεννήθηκαν από αμάθεια, δεν πρόκειται να αποσυντεθούν μέσω ενός εύφλεκτου διαλόγου – ειδικά αν εμπεριέχει προσβολές…

Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό, δεν ενδείκνυται τώρα η επιβολή ανάρμοστων συμπεριφορών. Το τετράγωνο των Άρη – Κρόνου έχει τη δυναμική να προκαλέσει τις απαραίτητες «συμπλοκές», προκειμένου να αντιταχθείτε σε κάποιον θρασύδειλο εκφοβιστή.

zwdia

Είναι η μέρα που θα αξιολογήσετε τις αλήθειες σας. Είναι βέβαιο ότι λειτουργείτε με συναίσθηση της πραγματικότητας; Αν ωραιοποιείτε τα πάντα, αν προσπαθείτε να ζωγραφίσετε χαμογελαστούς ήλιους πάνω σε μαύρα σύννεφα, τα πράγματα μπορεί να γίνουν δύσκολα. Ο Κρόνος στον Τοξότη απαιτεί επιθεώρηση.

Αν το πιστοποιητικό αυθεντικότητας δεν είναι γνήσιο, μην μπείτε στον κόπο να του κολλήσετε μια πλαστή ετικέτα! Δείτε ρεαλιστικά πού υπάρχει περιθώριο βελτίωσής σας και κινηθείτε με την πρέπουσα πρακτική, προκειμένου να ολοκληρώνετε κάθε στόχο σας με αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00