Αστρολογια 17-18/03 Μια Μεγαλη Ευκαιρια

sxeseis-kerdise-pisw

Αστρολογια  17 Μαρτίου – Ο Ήλιος σε Τετράγωνο με τον Κρόνο ( Ιχθύες / Τοξότη)

Είναι απαραίτητο για σας να μάθετε να αντιμετωπίζετε τους περιορισμούς, τα όρια ή τις προσδοκίες. Εάν αποφεύγατε κάποια δουλειά ή κάποια υποχρέωση, αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει τις συνέπειες από αυτή την αποφυγή ή την προειδοποίηση των συνεπειών που θα έρθουν.

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που να απαιτεί από εσάς να δεχτείτε μια ανεπιθύμητη ευθύνη ή να περιορίζει την ελευθερία σας με κάποιο τρόπο.

 

Ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο μέρος της ζωής σας που μένει πίσω, είτε για να χαλιναγωγηθεί κάτι που είναι εκτός ελέγχου είτε για να δημιουργηθεί χώρος για νέα ανάπτυξη.

zodia-taro-45

Αυτό είναι πιθανό να είναι περισσότερο ή λιγότερο αγχωτικό, ανάλογα με το πόσο άνετα χειρίζεστε την ευθύνη, την εξουσία, τα όρια και τη σκληρή δουλειά. Εάν δυσκολεύεστε με θέματα αρχής, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας σε σύγκρουση με κάποιον στην εξουσία δυνάμει της παρούσας διέλευσης – ίσως εν μέρει επειδή πιέζονται τα κουμπιά σας.

zwdia-66

Από την άλλη πλευρά, αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι μια στιγμή που προκαλείστε να αναλάβετε δράση ή να πάρετε μια απόφαση η οποία περιλαμβάνει τη λήψη περισσότερης ευθύνης. Είναι επίσης μια εποχή που μπορεί να χρειαστεί να βρείτε καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπίσετε προσωπικά όρια – αποδεχόμενοι των άλλων ή να μάθετε να διεκδικείτε τα δικά σας.

Προσκρούετε επάνω σε μια πραγματικότητα, γι’ αυτό προσπαθήστε να συνεργαστείτε εποικοδομητικά με αυτή, μην ρίχνετε τον εαυτό σας εναντίον της.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια  18 Μαρτίου – Ο Ερμής σε Σύνοδο με την Αφροδίτη ανάδρομη ( Κριό)

Κοινωνικές συνδέσεις, διπλωματική επικοινωνία και δεκτική συνειδητοποίηση σηματοδοτεί αυτή η διέλευση. Μπορεί να είναι μια καταπληκτική στιγμή για να διαπραγματευθείτε συμβάσεις ή συμφωνίες, διότι η επικοινωνία μπορεί να ρέει εύκολα.

Εστιάστε την επίγνωσή σας στην επίτευξη μιας αμοιβαία ισορροπίας ανάμεσα σε εσάς και το άλλο πρόσωπο. Μια καλή λύση για όλους είναι ιδιαίτερα εύκολο να επιτευχθεί τώρα – σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που θα μπορούσε να είναι δελεαστικό να πείτε μόνο αυτό που πιστεύετε ότι θέλει το άλλο πρόσωπο να ακούσει (που μπορεί να είναι σοφό ή και όχι).

zwdia-768

Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που εκτιμάτε και εκφράζετε την ομορφιά, την ευχαρίστηση και τον αισθησιασμό.

Αν υπάρχει κάποιος που θέλετε να έρθετε πιο κοντά του (από την άποψη του ρομαντισμού, της φιλίας, της δουλειάς, της εταιρικής σχέσης, ή ακόμα και ενός αντιπάλου!), μιλάτε απαλά και ακούτε με δεκτικότητα και αυτό μπορεί να είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει αυτήν την πόρτα.

Μπορείτε επίσης να πάρετε νέες δημιουργικές ιδέες από τις αλληλεπιδράσεις σας με τους ανθρώπους ή από την παρατήρηση τους.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις