Αστρολογια 17-23/04 Μυστικα Παθη και Εντασεις

zwdia-fwtia

ζωδια Αστρολογια εβδομαδιαια προβλεψη 

Συγκρατήστε τη θέρμη σας, θα είναι πολλά τα μέτωπα των πυρκαγιών αυτές τις μέρες! Την Πέμπτη 20 Απριλίου, ο ανάδρομος Ερμής θα αφήσει τον προσγειωμένο Ταύρο για να περάσει στον επιπόλαιο Κριό, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία και κεντρίζοντας τις έριδες.

Η ανάδρομη πορεία του επικοινωνιακού εκπροσώπου άρχισε στις 9 Απριλίου, γι’ αυτό θα έχετε προσέξει ότι τα μηνύματα έκτοτε είναι κάπως περιπλεγμένα. Κάπου χάνεται η διαύγειά τους… Με το πέρασμα του Ερμή ξανά από τον αυθάδη Κριό μέχρι τις 3 Μαΐου, θα πάψει να αποτελεί τόσο μυστήριο το πώς νιώθει πλέον ο καθένας.

 

Τα άστρα εκδίδουν προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση αυτή την περίοδο, να μην βιαστείτε να επιτεθείτε σε συγγενείς ή φίλους που τόλμησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο προς εσάς – ή στη σελίδα σας στα κοινωνικά δίκτυα. Ακόμη και ο θυμός θα είναι καλό να εκφραστεί διπλωματικά, για να μην κλείσουν οι πόρτες του διαλόγου. Γιατί υπάρχουν πάντα και εκείνοι που χαίρονται να πατάνε τα κουμπιά των άλλων…

zodia-taro-45

Από εσάς εξαρτάται να μην πέσετε στην παγίδα να αφήσετε τα ηνία στα χέρια τους. Καλύτερα αποστασιοποιηθείτε από όλους και όλα αυτή την περίοδο, για να είστε παρατηρητές των εξελίξεων. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές, από όσους θα προβαίνουν σε βαρύγδουπες δηλώσεις για να ταράζουν τα νερά – και τα νεύρα – των υπολοίπων. Μην τροφοδοτήσετε την ισχύ τους, μπαίνοντας στο χορό της ανταπόδοσης.

zodia-astra-tarot

Από την Τετάρτη 19 Απριλίου ο Ήλιος θα εγκατασταθεί στον σταθερό και ρεαλιστή Ταύρο, μέχρι τις 20 Μαΐου. Αυτή η θέση του θα βοηθήσει να επανέλθει η πολυπόθητη τάξη σε όλους τους τομείς. Με τις φαιδρή και παράλληλα εκκεντρική επιρροή του Κριού στις ζωοδότες ηλιακές ακτίνες, μόνο ανιαρές δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι τελευταίες τέσσερεις εβδομάδες. Γι’ αυτό θα είναι μια ευχάριστη συγκυρία το να μπορέσετε όλοι να βρείτε ξανά το ρυθμό και την εστίασή σας. Η παραγωγικότητα θα αρχίσει να επανέρχεται με αργά και σταθερά βήματα.

Όμως μην βιαστείτε να χειριστείτε τα πρακτικά σημεία των σχεδίων σας ακόμη. Με τον γνωστικό Ταύρο στο τιμόνι, χρειάζεται προσεκτική μελέτη της κάθε λεπτομέρειας για να διασφαλίσετε ένα αποτέλεσμα με ποιότητα και κύρος. Φυσικά και δικαιούστε τώρα να απλοποιήσετε όσα έχουν γίνει περίπλοκα, όχι όμως σε βάρος της πολυτέλειας. Ο καλαίσθητος Ταύρος έχει έφεση σε ό,τι το καλύτερο, αρκεί να έχει ουσιαστική αιτία.

zwdia

Για τις τελευταίες τέσσερεις εβδομάδες, το κριάρι συγκρατούσε τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία. Τώρα όμως ανοίγουν οι πόρτες και τα παράθυρα! Ποια από τα τόσα καινοτόμα οράματά σας μπορούν πραγματικά να γίνουν πράξη; Φορέστε το στέμμα του αρχηγού της ομάδας εργασίας και προσθέστε λίγη πρακτική μαγεία στη συνταγή!

zwdia-765

Αυτή την Πέμπτη 20 Απριλίου, ένας ακόμη πλανήτης – ο τέταρτος στη σειρά – θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία. Ο μυστηριώδης και μεταφυσικός Πλούτωνας θα αρχίσει να κινείται με την όπισθεν, προσκαλώντας τους πάντες στους πιο μύχιους θαλάμους των μυστικών, από τώρα και μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου.

Από το 2008 μέχρι και το 2024, ο ηγέτης του κάτω κόσμου περιδιαβαίνει στην ουρά του Αιγόκερω, μεταλλάσσοντας τις μεγάλες επιχειρήσεις, το παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι και τις κυβερνήσεις. Γι’ αυτό σημειώνονται τεράστιες αλλαγές ανά την υφήλιο – προς το καλύτερο ή και το χειρότερο… Το στίγμα του Πλούτωνα για «γκρέμισμα, ισοπέδωση και αναδόμηση», βρίσκεται σε καθετί που αφορά αυτούς τομείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που εξουσιάζει την πατριαρχία, γι’ αυτό η παρουσία του μοχθηρού Πλούτωνα στους κόλπους του έχει φέρει στην επιφάνεια τα χειρότερα σημεία αυτής της εξουσίας. Ωστόσο πρακτικά η υφήλιος βρίσκεται στο μέσο αυτής της διαδρομής του Πλούτωνα, που αποτελεί σημείο αιχμής για αλλαγές. Προκειμένου να είναι εφικτή μια μεταμόρφωση, πρέπει να δείτε όλη την εικόνα της: την καλή, την κακή και την άσχημη.

Σε προσωπικό επίπεδο, είναι η στιγμή της επαναξιολόγησης όσων σας συγκρατούν. Δεν αφορά τόσο την απόκτηση περισσότερων αγαθών ή να αφήσετε ανεξίτηλο το στίγμα σας, όσο το να κάνετε επιλογές με ουσία που θα σπείρουν το δικό σας κληροδότημα. Ωστόσο πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί για τους αγώνες ισχύος και τα σκιώδη άτομα, που λειτουργούν υποχθόνια πέρα από την ορθή κρίση. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα μπορεί να αφυπνίσει κοιμώμενες αντιπαλότητες και να παραπλανήσει το ένστικτό σας. Μην θεωρήσετε τίποτα δεδομένο τώρα, μην εμπιστευθείτε τον λόγο κανενός χωρίς να κάνετε έλεγχο!

zwdia

Το τελευταίο σημείο αιχμής αυτής της τόσο έντονης εβδομάδας, θα συντελεστεί την Παρασκευή 21 Απριλίου. Ο υποκινητής Άρης θα εισβάλει στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιουνίου. Η αναζήτηση εκείνων που έχουν συγγενή σκέψη θα είναι στο επίκεντρο, χωρίς όμως να πρέπει να βιαστείτε να χαρακτηρίσετε κάποιους «αδελφές ψυχές». Μπορεί το άτομο που μιλά τέλεια, φέρεται τέλεια και φαίνεται να είναι το ιδανικό, τελικά να μην σταθεί στο ύψος των υποσχέσεών του. Υπό την πίεση του Άρη θα επικρατεί μια ευκολία στα λόγια και τα έργα, γι’ αυτό όταν κορυφωθεί η ανάγκη για συνένωση, δοκιμάστε πρώτα τα νερά αν αντέχουν την πρόκληση…

Με τον Άρη στους Διδύμους, η ποικιλία θα είναι το αλατοπίπερο της ζωής – άρα δεν υπάρχει καμία βιάση για καμία δέσμευση! Προτιμήστε να κάνετε μια βόλτα από τον πάγκο των δοκιμών, πριν αποφασίσετε ποιο είναι το αγαπημένο σας πιάτο. Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της επικοινωνίας, γι’ αυτό τώρα οι συζητήσεις θα αποκτήσουν ένταση και πάθος. Φροντίστε όμως και από τη δική σας πλευρά να μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε, ακόμη κι αν είναι κατάκτηση του Άρη στους Διδύμους να αλλάζει γνώμη ανά λεπτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66