Αστρολογια 17-23/07 Στη Δινη του Ερωτα

zwdia-afriditi-krios

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

Η καινούργια εβδομάδα αναμένεται να περάσει από τους ψιθύρους στους βρυχηθμούς, καθώς πλανήτες αλλάζουν θέση και περνούν από τον ήσυχο Καρκίνο στον εκδηλωτικό Λέοντα.

Η αλλαγή του σκηνικού θα αρχίσει από την Τρίτη 20 Ιουλίου, με τον παθιασμένο Άρη να ολοκληρώνει μια στάση ανάπαυλας στο καβούκι του κάβουρα, που ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου.

 

Ο ωκεανός των συναισθημάτων ήταν εξαιρετικά κινητικός – μέχρι και τρικυμιώδης – τις τελευταίες επτά εβδομάδες, κάτι που ενίσχυσε και η επίσκεψη του Ήλιου στον Καρκίνο από τις 21 Ιουνίου. Κατά κάποιο τρόπο ωστόσο, όλη αυτή η αναταραχή υπήρξε ανακουφιστική, γιατί τώρα όλα τα συναισθήματα είναι ανοικτά στο τραπέζι. Η ευχή είναι να νιώθουν όλοι ότι ακούστηκαν και έγιναν κατανοητοί…

zodia-taro-45

Φροντίστε να δείξετε τη δική σας καλή θέληση κατά το πρώτο μισό αυτής της εβδομάδας, που θα καταλαγιάζει η εποχή του Καρκίνου. Αν νιώθετε κάποια ένταση με ένα αγαπημένο άτομο, θα οφείλεται στη δική του συγκράτηση των αληθινών του αισθημάτων.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Δημιουργήσετε ένα κλίμα ασφάλειας, προκειμένου να καθίσετε και να μιλήσετε ήρεμα και ειλικρινά. Ίσως να νιώθετε εσείς αυτή την απομάκρυνση και ένταση, επειδή θεωρείτε ότι έχετε παρεξηγηθεί. Κάντε μία ακόμη απόπειρα να πείτε όσα νιώθετε.

Να θυμάστε ότι η στιγμή έχει ζωτική σημασία. Αν νιώσετε την παρόρμηση να αποκαλύψετε τα πάντα στο μέσο της εργάσιμης μέρας, δεν είναι και η καλύτερη ώρα να στείλετε μήνυμα στο έτερό σας ήμισυ! Αντί να στήσετε γέφυρα επικοινωνίας, θα προκαλέσετε περισσότερη σύγχυση. Το ιδανικό θα είναι να κανονίσετε μια συνάντηση δια ζώσης, με τα δύο μέρη χαλαρά και χωρίς πίεση χρόνου.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι θα θέλουν να προχωρήσουν τα σχέδιά τους με βιάση, με τον αποδοτικό Άρη να στρώνει τα βασιλικά κόκκινα χαλιά και να περνά στον Λέοντα από την Τριτη  και μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Το ζητούμενο τώρα θα είναι να εντοπίσετε το δικό σας πεδίο ευφυΐας.

zwdia-fotia

Ο καθένας έχει έναν τομέα στον οποίο διαπρέπει, είτε πρόκειται για πομπώδεις πρακτικές είτε για ταπεινή προσφορά βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη. Τις επτά εβδομάδες που έπονται, φροντίστε να αναπτύξετε αυτά τα χαρίσματά σας με κάθε τρόπο!

Μπορείτε να γίνετε οι βασιλείς κάθε περιβάλλοντος πριν το τέλος του καλοκαιριού. Με τον λάγνο Άρη στον Λέοντα, οι έρωτες της περιόδου μπορούν να γίνουν από ενθουσιώδεις μέχρι καυτοί! Κεντρίστε και από πλευράς σας λίγο περισσότερο το ρομάντζο, υιοθετώντας μια πιο εξωστρεφή διάθεση. Εντοπίστε τους τρόπους που θα απογειώσουν το πάθος ή που θα φέρουν πιο άμεσα αποτελέσματα στην αρένα των γνωριμιών. Μόνο η εξάσκηση θα σας αποδώσει τα αναμενόμενα! Ο τολμηρός Άρης θέλει να δράσετε έξω από τις τετριμμένες πρακτικές σας, να τολμήσετε νέες τακτικές.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου αρχίζει και επισήμως η Εποχή του Λέοντα, με τον Ήλιο να αρχίζει τη διαμονή του στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του λιονταριού μέχρι και τις 22 Αυγούστου. Βγάλτε τα άτονα ρούχα και φορέστε πιο λαμπερά και πολύχρωμα, εντάξτε την πολυτέλεια στους χώρους σας και στην καθημερινότητά σας – όση αντέχετε και μπορείτε. 

zwdia

Η επιδεικτικότητα, η θεατρικότητα, το επίκεντρο του προβολέα θα είναι στο ζενίθ τους παγκοσμίως για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Προχωρήστε μπροστά, δείξτε τον εαυτό σας, αναδείξτε τα ταλέντα σας! Οι τολμηρές αλλαγές εμφάνισης, ύφους και διεκδίκησης, θα σας ξεχωρίσουν από το πλήθος και θα σας χαρίσουν επιτυχίες. Προσέξτε μόνο να μην περάσετε στο επίπεδο του εγωκεντρισμού και των υπερφίαλων επιδείξεων. Οι έπαινοι είναι εθιστικοί, όμως η δόξα θα είναι κενή αν τη συνοδεύει μόνο το χειροκρότημα και όχι αυτό που λαχταρά η ψυχή σας…

Η Κυριακή θα διέπεται από μια επιπλέον δόση μαγείας του Λέοντα, καθώς η Νέα Σελήνη θα ενεργοποιήσει περαιτέρω το βασιλικό ζώδιο. Αυτή είναι η πρώτη όψη από ένα διαδοχικό ζεύγος, με τη δεύτερη να πραγματοποιείται στις 21 Αυγούστου με την έκλειψη της Σελήνης. Οι δύο αυτές φάσεις του φεγγαριού, έχουν τη δυναμική να προσθέσουν πιθανότητες σε όλα σας τα όνειρα!

Ονειρευτείτε με τόλμη και εμπλουτίστε το ρομάντζο. Θα έρθει και η εποχή που θα χρειάζεται πρακτικότητα, όμως όχι αυτό το Σαββατοκύριακο. Τώρα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να βυθιστεί στη φαντασίωση του πώς θα μπορούσαν να είναι όλα! Η φαντασία είναι ο προάγγελος κάθε καινοτομίας – και αυτή η Νέα Σελήνη θα παράσχει σε όλους θεϊκές ικανότητες. Αξιοποιήστε τις!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot