Αστρολογια 17-23/10 Η Εβδομαδα των Ανατροπων

didaskalia-planitwn-afroditi

Αστρολογια ερωτικη 

Τα αφροδισιακά αυτής της εβδομάδας θα είναι η καθαρότητα, η αγνότητα, η αυθεντικότητα. Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου η ερωτική Αφροδίτη θα γλιστρήσει στον Τοξότη, τον πιο τίμιο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου.

Είστε πλημμυρισμένοι συναισθήματα; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποφεύγετε να μπείτε στο «δια ταύτα», η τύχη θα ευνοήσει τους τολμηρούς. Ειδικά με τον πλανήτη του ρομάντζου στον Τοξότη μέχρι τις 11 Νοεμβρίου, η ειλικρίνεια θα είναι η καλύτερη και η πιο αποτελεσματική τακτική.

 

Η Αφροδίτη είναι επιπροσθέτως ο πλανήτης της διπλωματίας. Μπαίνοντας στον κοσμικό Κένταυρο, ίσως να υπάρξει ευόδωση σε κάποιες ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Ο φτερωτός μικρούλης θα ευνοεί αυτή την περίοδο και τις διαφυλετικές επαφές – γι’ αυτό φροντίστε κι εσείς να διαδώσετε το μήνυμα #LoveWins, και βγείτε να αναμιχθείτε με κόσμο έξω από το οικείο περιβάλλον σας.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα ενεργοποιήσεις τις πιο άτακτες και άγριες πλευρές των πάντων, αλλά και την ανάγκη για ταξίδια και διαδρομές. Μην αναμένετε τις αργίες για να οργανώσετε μια απόδραση με το ταίρι σας.

zwdia shmera

Η Τετάρτη θα συνοδεύεται από πορτοκαλί κωδικό εντάσεων, καθώς ο επιθετικός Άρης και ο πανούργος Πλούτωνας θα συνευρεθούν στην ίδια μοίρα του Αιγόκερω. Αυτό το τετ-α-τετ (ή απόρρητη συνάντηση στα μυστικά πίσω δωμάτια…), έχει συμβεί μόνο δύο φορές στη διάρκεια της ζωής μας: το 2012 και το 2014. Δεν είναι όμως μια συνάντηση που εμπεριέχει κάτι λαμπερό και απαλό. Με αυτούς τους δύο πλανήτες στον διεκδικητικό και λάτρη της ισχύος Αιγόκερω, ενδέχεται να δούμε πολλούς πρόθυμους να επιβάλουν το «βάρος τους» και να υπάρξουν άσχημες εξελίξεις.

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της διοίκησης, εξουσιάζει κυβερνήσεις και τράπεζες και σχετίζεται με την πατρική φιγούρα. Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει ή να φανταστεί τι θα προκύψει αυτή την εβδομάδα στην πολιτική σκηνή . Μπορεί μόνο να ελπίζει ότι δεν θα υπάρξει επιδείνωση των καταστάσεων, γιατί ούτε ο Άρης ούτε ο Πλούτωνας είναι υπεράνω του νόμου.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Από τη θετική σκοπιά, ενδέχεται να υπάρξουν τώρα κάποιες γνήσια ηρωικές κινήσεις δύναμης. Ίσως τα αρσενικά του κόσμου να μαζευτούν, να αρπάξουν τα καθάρματα από το γιακά και να τους ψιθυρίσουν δυο λογάκια στα αποδυτήρια – όπως μόνο τα αγόρια ξέρουν.

Ο Άρης σχετίζεται με την αρσενική δύναμη, οπότε η σύμπραξή του με τον αλχημιστή Πλούτωνα στον Αιγόκερω – το ζώδιο της αρρενωπότητας – έχει τη δυναμική να μεταμορφώσει τους αρχέτυπους ρόλους των φύλων, που έχουν παγιδεύσει άντρες και γυναίκες σε ξεπερασμένα και απαρχαιωμένα στεγανά.

Το «οι άντρες είναι άντρες» ενδέχεται να λάβει μια εντελώς διαφορετική έννοια, καθώς εξελίσσεται το σκεπτικό του 21ου αιώνα – μακάρι…;

zwdia-fotia

Ο Ήλιος θα χαλαρώνει στο Ζυγό μέχρι το Σάββατο, βοηθώντας τους πάντες να στηριχθούν στη διπλωματία. Ωστόσο το Σαββατοκύριακο τα ηνία θα περάσουν στον αδίστακτο Σκορπιό, και θα ξεκινήσει μια φάση ηλιακής ισχύος που θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Η γλυκιά διάθεση της εποχής του Ζυγού, θα δώσει τη θέση της στην υποβόσκουσα εσωτερική σαγήνη του Σκορπιού. Σαν να αντικαθιστάς το Γωγουλίνι με τον Σέρλοκ Χολμς…

Πάθος, μαγνητισμός και σωματικές ηδονικές περιπέτειες καραδοκούν! Δεν θα αντέχετε καμία χλιαρή ή επιφανειακή σχέση μετά το Σάββατο. Υπό την μπαγκέτα του Σκορπιού θα επικρατήσουν οι ζωώδεις επιθυμίες και οι παθιασμένη δημιουργική έκφραση.

zwdia-765

Οι παρασκηνιακές διεργασίες αφού νυχτώσει (τις ώρες του Σκορπιού) επίμονα και βασανιστικά, μπορούν να αναδείξουν αξεπέραστες ευφυΐες.

Οι ανταγωνιστικές δονήσεις θα ενταθούν, ίσως μάλιστα και να ξυπνήσουν σε όλους το άσχημο πράσινο τέρας της ζήλιας. Από την άλλη, δεν έχει ξεπεραστεί πια το «μην εποφθαλμιάς τα καλά του γείτονά σου»; Να γίνετε εποικοδομητικοί, να συντάξετε τη δική σας εκδοχή με την υπογραφή σας, και να την τηρήσετε πρώτοι απ’ όλους!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia