Αστρολογια 17/04 – 22/08 Τα συναισθήματα φουντώνουν

astrologia-dieleysi-dia

Αστρολογια 17 Απριλίου – ο Άρης Σταθεροποιείται Ανάδρομος

Γύρισεεεε!!!! Ο Άρης γυρνάει ανάδρομος για τις επόμενες δέκα εβδομάδες περίπου, δημιουργώντας μια ανάγκη να ξανασκεφτούμε την κατεύθυνση και τη χρήση της ενέργειας μας.

Για μία εβδομάδα ή και περισσότερο πριν και μετά από σήμερα, η φυσική σας ενέργεια μπορεί να είναι λίγο ασταθής ή ξεχαρβαλωμένη – εδώ, για ένα λεπτό και εξαφανισμένη το επόμενο, ενεργοποιημένη για ένα λεπτό και ληθαργική το επόμενο.

 

Η πρόοδος που είχε γίνει τους τελευταίους δύο μήνες περίπου, μπορεί να φαίνεται πως πέφτει πάνω σε τοίχο ή εξαναγκάζεται να κάνει μια ενοχλητική παράκαμψη. Τα συναισθήματα φουντώνουν εύκολα και γίνονται απογοήτευση, προσπαθώντας να προσπεράσετε τα εμπόδια που δεν λένε να κινηθούν.

zodia-taro-45

Μπορεί επίσης να ξυπνήσουν παλιοί άλυτοι θυμοί, που μπορεί να πρέπει να δουλευτούν σε αυτή την ανάδρομη πορεία. Μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που νιώθετε κάπως καταθλιπτικοί ή σε λήθαργο, λόγω καταπιεσμένου θυμού, ειδικά αν σας είναι δύσκολο να ελέγξετε, να εκφράσετε ή να αποδεχτείτε το θυμό σαν φυσικό συναίσθημα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αν και μπορεί να ακούγεται σαν μια εντελώς αρνητική εμπειρία, δεν χρειάζεται να είναι. Όλη αυτή η ενέργεια μπορεί να τροφοδοτήσει μια εποχή μεγάλης παραγωγικότητας και αποφασιστικότητας.

Η ανάδρομη περίοδος, μπορεί επίσης να είναι εποχή ανάπαυλας από τον θυμό, τις διαμάχες ή το έντονο άγχος, καθώς θα αποτραβηχτείτε λίγο για να ανασυνταχθείτε και να ξανασκεφτείτε το πώς θέλετε να ασχοληθείτε με μια αγχωτική κατάσταση. Είναι στιγμή να καταγράψετε τον τρόπο που επενδύεται την ενέργεια σας και την φιλοδοξία σας και να σκεφτείτε αν τις ξοδεύετε σοφά.

zodia-astra-tarot

Είναι η στιγμή για να αξιολογήσετε το κατά πόσο τα σχέδια και οι πράξεις σας δουλεύουν υπέρ σας, ή αν θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσαρμογές στην κατεύθυνσή σας, ή αν θα πρέπει να εξετάσετε μια πλήρη αλλαγή κατεύθυνσης. Είναι επίσης χρόνος για να δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία σχεδίων που θα μπουν σε δράση μετά την ανάδρομη πορεία του Άρη. Σκεφτείτε το σαν κάνετε απογραφή, αναθεωρώντας τους στόχους σας και προσαρμόζοντας τα σχέδιά σας, για τα επόμενα δύο χρόνια (μέχρι την επόμενη ανάδρομη πορεία του Άρη).

Οι βασικές ημερομηνίες του κύκλου του Άρη:

Ο Άρης εισέρχεται στην Σκιά: 17 Φεβρουαρίου

Ο Άρης σταθεροποιείται ανάδρομος: 17 Απριλίου

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ήλιο: 22 Μαΐου

Ο Άρης σταθεροποιείται σε ορθή πορεία: 29 Ιουνίου

Ο Άρης αφήνει την Σκιά: 22 Αυγούστου

zwdia