Αστρολογια 17/04 – 30/06 Η Λαμψη της Αληθειας

astrologia-ioylios-2014

Αστρολογια Ο Άρης σε Ανάδρομη Πορεία στις 17 Απριλίου 2016 – Η Εξερεύνηση της Αλήθειας

Αν και είναι εκτός εαυτού για τον Άρη να γυρνάει ανάδρομος (ο ανάδρομος κύκλος του είναι ίσως ο πιο σπάνιος), ακόμη και ο απερίσκεπτος, κοσμικός πολεμιστής δεν μπορεί να αντισταθεί στην επιτακτική έλξη του Σκορπιού˙ υπάρχει μια ανεξερεύνητη, ανείπωτη αλήθεια που παραμονεύει ακόμα στα βάθη της φωλιάς του Πλούτωνα, που περιμένει να αποκαλυφθεί και να βγει στο φως – ένα χαμένο κομμάτι στο μεγαλοπρεπές όραμα του Τοξότη, που μπορεί να μεταβάλει ουσιαστικά το προσανατολισμό και την τροχιά μας.

Ο Άρης μένει σταθερός στις 8 μοίρες στο ζώδιο του Τοξότη στις 17 Απριλίου και ξαναμπαίνει στη νυκτόβια κατοικία του στις 27 Μαΐου, επαναλαμβάνοντας την πορεία του προς τα πίσω στις 23 μοίρες του Σκορπιού, πριν ξαναγυρίσει στην ορθή του πορεία στις 30 Ιουνίου.

 

Η γενική ερμηνεία που συνήθως δίνει έμφαση στην ανάγκη για αξιολόγηση και ανακατεύθυνση της ενέργειας μας, όπως και στην αξιολόγηση του τρόπου που λειτουργούμε και των πράξεων μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι σχετικά σωστές˙ ωστόσο υπάρχει ένα βασικό στοιχείο σε αυτή τη συγκεκριμένη ανάδρομη πορεία που δεν πρέπει να αγνοηθεί και βρίσκεται στην άβυσσο του Σκορπιού, που μπορεί να ήμασταν λίγο παραπάνω πρόθυμοι να αφήσουμε πίσω μας μόλις ο Άρης μπήκε στον Τοξότη στις 6 Μαρτίου.

zodia-taro-45

Αυτό το φυτώριο μυστηρίων, φόβων, ενστίκτων και παθών, είναι ζωτικής σημασίας στην ικανότητα δημιουργίας συμβόλων, στον πυρήνα της αναζήτησης του Τοξότη για νόημα και ταυτόχρονα, κατέχει μια εξαιρετική ικανότητα, για καλό ή για κακό, να επηρεάζει τη βούληση μας και να αποτελεί τη βάση της συμπεριφοράς μας – στην χειρότερη, περιορίζοντας την παρέμβαση μας και διαστρεβλώνοντας την πορεία της δράσης μας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Είτε εφαρμόζουμε αυτή τη λογική στο προσωπικό μας υποσυνείδητο, είτε στις σχέσεις και τις περιστάσεις που μας περιβάλλουν, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πλήρως την δύναμη μας, χωρίς να ανακαλύψουμε την κρυμμένη γνώση που είναι κλειδωμένη στο χρονοντούλαπο του Πλούτωνα˙ ο επερχόμενος ανάδρομος κύκλος του Άρη, έχει να κάνει με το να σκάψουμε βαθιά στον πυρήνα των μυστικών του Πλούτωνα, μετατρέποντας την γνώση σε δύναμη και τη δύναμη σε ελευθερία.

Η περιπετειώδης πλευρά του Τοξότη, μαζί με την άφοβη, αδιάκριτη προσέγγιση του Σκορπιού, μπορούν να μας οδηγήσουν σε αυτά τα βασικά στοιχεία που πρέπει να φέρουμε στο φως και να ενσωματώσουμε στη συνείδηση μας, έτσι ώστε να πάρουμε πίσω την δύναμη μας, να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από τα ενεργειακά σιφώνια της ζωής μας και να οραματιστούμε την πορεία της δράσης που είναι πιο αυθεντικά ευθυγραμμισμένη με τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες μας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Αυτή η κρίσιμα πέτρα, που δεν έχει αναποδογυριστεί ακόμα μπορεί να κρύβεται στην ψυχή μας, με τη μορφή ανθυγιεινών ιδεασμών, τραυμάτων, παρανοιών που αποφεύγαμε ή υποτιμούσαμε, ή μπορεί να πάρει τη μορφή ενός εξωτερικού ζητήματος, που περιλαμβάνει το μυστικό κάποιου άλλου, την ατζέντα του, ή θέματα επιβίωσης, προδοσίας, απώλειας˙ και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να είμαστε έτοιμοι να θίξουμε αυτά που υπονομεύουν την αυτοπροβολή μας και διαβρώνουν τη βούληση μας. Η κάθαρση, η θεραπεία και το τέλος μιας κατάστασης, είναι οι πιθανές ανταμοιβές μας για την αντιμετώπιση των άβολων, μυστήριων αληθειών που κρύβονται στη σκιά του Σκορπιού.

Το ζωδιακό κομμάτι που ακουμπά αυτή η ανάδρομη πορεία, δεν είναι παρθένο έδαφος, δεν βάδισε μόνο ο Άρης στο ίδιο έδαφος μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου: οι ίδιες μοίρες φιλοξένησαν και τον Κρόνο στο τέλος του Οκτωβρίου του 2014 και 2015, με το ίδιο το αφεντικό, αυτοπροσώπως, να διέρχεται από το ίδιο σημείο, καθώς υποχωρούσε πίσω στον Σκορπιό από τον Τοξότη πέρυσι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οικεία θέματα από αυτή την ανάδρομη πορεία του Κρόνου, όπως και προκλήσεις που πρώτο-αντιμετωπίσαμε όταν ο Άρης εισήρθε στον Σκορπιό, μπορεί να ξαναφανούν κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, ζητώντας μας να αντιμετωπίσουμε όποιες δουλειές αφήσαμε στην μέση και να τις φέρουμε εις πέρας.

Κατά καιρούς, μπορεί να αισθανόμαστε πως πατάμε σε ναρκοπέδιο και κάθε μας βήμα μπορεί να ενεργοποιήσει κάποιο άλλο καταπιεσμένο θέμα και όμως οι ισχυρές εσωτερικές πηγές μας, εν αγνοία μας, που είναι απαραίτητες για τις αντοχές μας, είναι πολύ συχνά ένα στοιχείο της ανεξερεύνητης πλευράς της ψυχής μας.

zwdia

Λόγω αυτής της έντονης διαδικασίας αυτό-εξερεύνησης, οι νέες πρωτοβουλίες μπορεί να πάνε πίσω, ειδικά αν δεν προέρχονται από ένα μέρος αγνής ειλικρίνειας. Ενώ δεν πρέπει να πατήσουμε απλά παύση στη ζωή μας λόγω αυτής της ανάδρομης πορείας, πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα σε έργα που είναι ήδη σε εξέλιξη και βασίζονται σε σταθερό έδαφος, από το να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι νέο με κάθε κόστος.

Η ενέργεια αυτής της όψης ευνοεί την προνοητικότητα, αντί της παρορμητικότητας: νέες ιδέες και σχέδια είναι πιθανό να καθυστερήσουν περισσότερο από ότι συνήθως, ή ακόμα και να υποχωρήσουν προσωρινά, πριν μπουν στο δρόμο τους˙ η υπομονή, η επιμονή και η πραγματική δέσμευση ωστόσο, θα τους επιτρέψουν να πάρουν μια πιο ώριμη και εξελιγμένη μορφή και περισσότερη σταθεροποιητική δύναμη. Ο ανάδρομος κύκλος του Άρη, ειδικά όταν συμβαίνει σε δυο ζώδια που ασχολούνται με την αλήθεια και την ειλικρίνεια, δεν είναι η στιγμή για ανιαρές προσπάθειες ώστε να ικανοποιήσουμε ρηχές παρορμήσεις μας˙ αν θέλουμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στην εσώτατη πηγή της πραγματικότητας μας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για βαθιά βουτιά.

zodia-astra-tarot