Αστρολογια 18-19/07 Ερωτας και Λογικη

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Αστρολογια 18 Ιουλίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία (Διδύμους / Ζυγό)

Η τύχη σας και οι ευκαιρίες να προσελκύσετε χρήματα, αγάπη, πόρους και αυτοεκτίμηση είναι υψηλές αυτή τη στιγμή. Η ροή της έλξης (είτε είναι ο μαγνητισμός των ανθρώπων, των πράγματα ή των ευκαιριών) οδηγείται από ένα ισχυρό ρεύμα τώρα.

Μπορεί να σας είναι πιο εύκολο απ’ ότι συνήθως να έχετε τους πόρους και την αφθονία για ό,τι χρειάζεστε αυτή τη στιγμή.

 

Από την άλλη πλευρά, «τα μάτια σας μπορεί να είναι μεγαλύτερα από το στομάχι σας» (όπως λέει ένα ρητό), που σημαίνει ότι η επιθυμία σας μπορεί να μεγεθύνει την αίσθηση της ανάγκης πέρα από αυτό που είναι σοφό. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε, να φλερτάρετε ή να μπλοφάρετε για να περάσετε μέσα από καταστάσεις, προτιμώντας να αγνοήσετε ή να αποφύγετε την σκληρή δουλειά, τα όρια ή την κοροϊδία.

zodia-taro-45

Αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό, αλλά προσέξτε να μην ανέβουν οι ελπίδες σας τόσο ψηλά, ώστε να αναγκάσετε τον εαυτό σας να βρεθεί σε απογοήτευση ή να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Είναι μάλλον καλό να εξισορροπήσετε αυτή την εύκαμπτη ενέργεια με κάποια διακριτικότητα και κρίση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 19 Ιουλίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο (Λέων / Τοξότη)

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να λάβετε μια λογική, πρακτική προσέγγιση στην επίλυση προβλημάτων και στην επίτευξη των στόχων σας τώρα. Η ψυχοσύνθεση σας είναι πιθανό να είναι ήρεμη και γειωμένη.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε σχέδια και να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες για το πώς θα πάτε από το εδώ στο εκεί στην επιδίωξη των στόχων σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ήρθε η ώρα να φέρετε εις πέρας ολοκληρωμένους στόχους αποστάζοντας και συστηματοποιώντας αυτά που έχετε μάθει στη διαδικασία επίτευξης αυτών των στόχων.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ή, μπορεί να βρείτε ότι είστε σε θέση να αντλήσετε από τα επιτεύγματα του παρελθόντος σας για να προωθήσετε και να στηρίξετε τους τωρινούς στόχους και τα σχέδιά σας.

Είναι μια καλή όψη που θα φέρει δομή στις σκέψεις και την επικοινωνία σας. Μπορεί να είναι λίγο πιο εύκολο να δεχτείτε την εξουσία – τη δική σας ή κάποιου άλλου – και να διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να μιλήσετε με κύρος για πράγματα στα οποία έχετε γνώση ή εμπειρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia