Αστρολογια 18-24/09 Η Λογικη θα Σωσει την Αγαπη

kerato-7-logoi-na-fugeis

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

Έφτασε η εποχή να επιστρέψουμε όλοι στη μετριοπάθεια.

Μια πιο προσηνής προσέγγιση των πραγμάτων θα επικρατήσει στην ατμόσφαιρα από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, που η ρομαντική Αφροδίτη θα περάσει στην ενάρετη Παρθένο.

zodia-taro-45

Εξοπλιστείτε με τις δαντέλες, τις καρφίτσες της γιαγιάς και τα μανικετόκουμπά σας! Ο έρωτας και η εμφάνιση θα πάρουν μια βικτωριανή χροιά για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες.

 

Βιαστείτε να διαγράψετε από το ιστορικό του υπολογιστή σας τις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, και από το κινητό σας τις πιο τολμηρές πόζες σας! Η φινέτσα και η σταθερότητα θα είναι τα επικρατέστερα σέξι στοιχεία, που θα χαρίσει σε όλους η θέα της ομορφιάς μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου.

Αυτή η μείωση των ρυθμών είναι πιθανό να σας χτυπήσει λίγο αιφνίδια, καθώς από τις 26 Αυγούστου η Αφροδίτη είχε προσθέσει το όνομά της στους διαμένοντες στον Λέοντα, προσθέτοντας στα πάντα το κάτι… παραπάνω! Οι διακυμάνσεις στη διάθεση και τη συμπεριφορά είχαν έντονες αντιθέσεις, η λατρεία γινόταν μίσος εν ριπή οφθαλμού.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Με την Αφροδίτη να περνά στην Παρθένο από την Τρίτη, όλοι θα κάνετε ένα απαραίτητο διάλειμμα από τις επιδείξεις του έρωτα σαν να ζείτε σε ριάλιτι! Μαζέψτε τα πυροτεχνήματα και επιλέξτε τον πιο γήινο αισθησιασμό. Θα απολαύσετε πολλά περισσότερα αν κατεβάσετε λίγο το κεφάλι και δείτε τα απλά πράγματα, από τη θέρμη ενός τρυφερού αγγίγματος μέχρι τη λάμψη ενός αμακιγιάριστου προσώπου το πρωί!

Με τη θεά της αισθητικής στην Παρθένο της φυσικότητας, προτιμήστε διακριτικές πινελιές στη διακόσμησή σας, εντάξτε κλασικές νότες στη γκαρνταρόμπα σας. Να ξέρετε ότι το πράσινο θα είναι το «καινούργιο μαύρο», στη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο της Γης.

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, η μοναδική Νέα Σελήνη στην Παρθένο για φέτος θα προσδώσει σε όλους επιπλέον δραστικότητα. Αν είστε άτομα της αταξίας, ήρθε η στιγμή να το ξανασκεφτείτε! Αυτό που καλείστε να κάνετε, είναι να μαζέψετε καθετί άχρηστο, να καθαρίσετε, να οργανώσετε και να συστηματοποιήσετε τους χώρους και τα αρχεία σας.

zwdia-fotia

Το ξεκαθάρισμα του φυσικού και του ηλεκτρονικού σας περιβάλλοντος θα αποδειχθεί κατευναστικό για το άγχος σας! Οι σωροί χαρτιών και διαφημιστικών φυλλαδίων ή τα αμέτρητα αδιάβαστα μηνύματα σε τηλέφωνα και υπολογιστές, καταπιέζουν όσο δεν φαντάζεστε την πνευματική ενέργειά σας, ακόμη κι όταν ασυναίσθητα σκέφτεστε ότι «πρέπει να τα τακτοποιήσετε κάποια στιγμή»!

Η Παρθένος εξουσιάζει και τη σωματική σας ακμαιότητα, γι’ αυτό αξιοποιήστε αυτή τη Νέα Σελήνη για να καταστρώσετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα εξάσκησής σας. Ασχοληθείτε με την προμήθεια ευεργετικών υλικών για τη διατροφή σας, ώστε να φέρετε το σώμα σας σε λειτουργία καλολαδωμένης μηχανής. Τα φρούτα και τα λαχανικά, οι ξηροί καρποί, το ελαιόλαδο θα γίνουν οι καλύτεροι καινούργιοι φίλοι σας, που θα τους συνδυάσετε με τις ώρες ύπνου που είναι απαραίτητες για να ξεκουράζεστε και να αναζωογονήστε.

zwdia

Αν όλα αυτά σας ακούγονται κάπως υποτονικά, ησυχάστε… Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος πρόκειται να αλλάξει κοστούμι. Θα λύσει κορδέλες και ζώνες και θα βγάλει το κολλαρισμένο λευκό πουκάμισο της Παρθένου, για να φορέσει τη χρυσοκέντητη βραδινή τουαλέτα του Ζυγού!

Συνεργαστείτε, συνεταιριστείτε, συμπράξτε: τα δυναμικά δίδυμα ακμάζουν στη διάρκεια της Εποχής του Ζυγού – όχι όμως με τη μορφή του «για φαντάσου, έχουμε τα πάντα κοινά»! Ο Ζυγός αντιπροσωπεύει τη ζυγαριά, γι’ αυτό θα καταφέρετε εξαιρετικά επιτεύγματα αν συνεργαστείτε με μια συμπληρωματική δύναμη αντί για μία αντίστοιχή σας. Μήπως σκέφτεστε να προσφέρετε κάπου έναν κλάδο ελαίας;

Οι αρμονικές δονήσεις του Ζυγού θα σας βοηθήσουν να εξομαλύνετε κάποιες δυσχερείς αιχμές στις πιο σημαντικές σας σχέσεις. Ποτέ δεν είναι πολύ αργά, έστω για να προσπαθήσετε να κηρύξετε μια εκεχειρία με τη βοήθεια της διπλωματικής χάρης αυτού του ζωδίου.

Θα δείτε ότι και οι άλλες πλευρές θα είναι πιο δεκτικές στο να δώσουν ή να λάβουν απολογίες. Η διάθεση δικαίου που θα διέπει την ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με τον παντοδύναμο Δία που θα βρίσκεται στον Ζυγό μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, μπορεί να υπάρξει άλλη μια παγκόσμια ώθηση προς την επίτευξη της ισότητας και την επίλυση διαφορών που χρονίζουν…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot