Αστρολογια 18/06 Απροσδοκητα Καρμικα Δωρα

zodia-9874

Αστρολογια Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( Διδύμους / Λέων)

Αυτή μπορεί να είναι μια καλή εποχή, όταν αισθάνεστε σαν να είστε στο παιχνίδι σας. Η αίσθηση του σκοπού και της κατεύθυνσης σας μοιάζουν να ρέουν όπως πρέπει.

Ευκαιρίες μπορεί να παρουσιάζονται και είστε σε θέση να τις αναγνωρίσετε και να μάθετε πώς να τις κάνετε να λειτουργήσουν προς όφελός σας.

 

Ακόμη και αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες, είναι πιθανό να είστε πιο σίγουροι στην προσέγγισή τους και ως εκ τούτου να είστε σε θέση να βρείτε αποτελεσματικότερες λύσεις. Δώστε προσοχή στους ανθρώπους που περνούν από το μονοπάτι σας για 2-3 ημέρες γύρω από την ημερομηνία αυτή, καθώς αυτοί θα μπορούσαν να σας προσφέρουν πόρους, υποστήριξη ή συνδέσεις που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες.

zodia-taro-45

Απλά προσέξτε να μην καταφύγετε σε χειραγώγηση για να κάνετε τα πράγματα να πάνε καλά για εσάς. Εάν πρέπει να πιέσετε κάτι για να λειτουργήσει, τότε ίσως υπάρχει μια καλύτερη λύση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό ( Διδύμους / Κριό)

Είστε πιο ανοιχτοί απ’ ότι συνήθως στον αυθορμητισμό, τις εκπλήξεις και στα σχέδια της τελευταίας στιγμής. Η αίσθηση του χιούμορ σας και η διασκέδαση είναι πιο καλά συντονισμένες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, καθώς και η ικανότητά σας να ξεφεύγετε από παλιές τετριμμένες συνήθειες.

Είναι μια καταπληκτική στιγμή για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να πειραματιστείτε με κάτι που είναι εκτός του χαρακτήρα σας. Για την ακρίβεια, μπορεί να είναι εκπληκτικό το πόσο εύκολο είναι να ξεφύγετε από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας… τόσο πολύ, μάλιστα, που θα είναι καλό να προσέχετε ώστε να μην γίνετε υπερβολικά απερίσκεπτοι στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Απλά διασκεδάστε κάνοντας πειράματα! Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι θέλετε τα πράγματα να είναι αυθόρμητά και καινούρια και έξω από τα συνηθισμένα τόσο πολύ που να είναι δύσκολο να μην αισθάνεστε ανήσυχοι και δυσαρεστημένοι με την καθημερινή σας ζωή αυτή τη στιγμή. Αλλά να θυμάστε ότι το να προσπαθείτε να σχεδιάσετε τον αυθορμητισμό ακυρώνει το σκοπό της άσκησης. Και αν διψάτε για κάτι νέο, αλλά δεν φαίνεται να μπορείτε να βρείτε κάτι ικανοποιητικό, δοκιμάστε να σκάψετε λίγο βαθύτερα μέσα σας για να δείτε ποια είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της δίψας. Μπορεί να βρείτε αναπάντεχες απαντήσεις.

Αστρολογια Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο (Διδύμους / Τοξότη)

Έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. Μπορεί να υπάρχει μια πραγματικότητα στη ζωή σας που αποφεύγατε και τώρα θα πρέπει να την αποδεχθείτε και να ασχοληθείτε μαζί της. Ή ίσως χρειαστεί να συμμορφωθείτε με τις προσδοκίες των άλλων, διότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να το αποφύγετε. Ή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ικανότητά σας να επικοινωνείτε, να πείτε αυτά που θέλετε να πείτε ή να περάσετε το μήνυμα σας είναι πιο δύσκολα για λίγες μέρες.

Αυτό θα περάσει, αλλά μπορεί να υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην είναι η καλύτερη στιγμή να εκφράσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Μπορεί να αισθανθείτε λίγο σαν να δοκιμάζεστε και με κάποιο τρόπο αυτό θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει μια ευκαιρία να δείτε το πόσα ξέρετε πραγματικά και κατά πόσο εξειδικευμένοι είστε, χρησιμοποιώντας αυτή τη γνώση.

Από την άλλη πλευρά, αυτός θα μπορούσε να είναι ένας χρόνος όταν η σκληρή δουλειά και η προετοιμασία που έχετε κάνει για αρκετούς μήνες θα μπορούσε να αποδώσει. Μπορεί να είστε σε θέση να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα σε ένα έργο, ή να κάνετε σχέδια με έναν πιο οργανωμένο, σταθερό και υπεύθυνο τρόπο. Για λίγες ημέρες, το να ακολουθήσετε μια δομημένη, μεθοδική ή πρακτική προσέγγιση σε ότι κάνετε, μπορεί να παράγει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia