Αστρολογια 19-20/09 Δυο Μαγικες Μερες

zwdia-evdomadiaies-20261014

Αστρολογια  19/09  Ο Ερμής αποχωρεί από τη Σκιά

Επιτέλους ο Ερμής αφήνει πίσω του την  περιοχη του ζωδιακού κύκλου στην οποία είχε κινηθεί με ανάδρομη πορεία! Αυτό σημαίνει ότι τα μπερδέματα, οι καθυστερήσεις και οι ασυνεννοησίες των τελευταίων δύο μηνών θα καταλαγιάσουν, άρα τα πάντα θα αρχίσουν να βρίσκουν τον ομαλό ρυθμό τους – όποιος κι αν είναι αυτός!

Τη διαφορά θα την νιώσετε στην οπτική σας, καθώς τώρα θα έχετε το πλεονέκτημα να δείτε τα πράγματα με διαφορετική ματιά. Είχατε στη διάθεσή σας δύο μήνες να τα αναθεωρήσετε, να τα αξιολογήσετε και να συζητήσετε κάθε πληροφορία και άποψη. Αυτό έχει αυξήσει κατά πολύ τις επιλογές σας.

zodia-taro-45

 

Σε πρακτικό επίπεδο, ενδέχεται να συνειδητοποιήσετε ότι κάτι που θεωρήσατε καλή ιδέα πρωτύτερα, τώρα το χειρίζεστε με άλλη προσέγγιση ή το κατανοείτε διαφορετικά.

Αν αναμένατε την έξοδο του Ερμή από την ανάδρομη πορεία του για να πάρετε τελικές αποφάσεις ή να δράσετε επί κάποιων θεμάτων, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ασχοληθείτε με αυτά. Αυτό που δεν πρέπει να παρακάμψετε, είναι την κοινή λογική σας.

Να θυμάστε ότι ο Ερμής είναι μόνο ένας από τους παράγοντες που πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν σας στη λήψη αποφάσεων. Επιστρατεύστε την κρίση και τη σοφία σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 20/09 Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο

Με αυτή την μετακίνηση της θεάς της ομορφιάς μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, το πιο πιθανό είναι να αγαπήσετε την αγνότητα, την ακρίβεια και την ανάλυση! Είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε

στην υγεία σας, την αποδοτικότητά σας και τη συμβολή σας στο ευρύτερο σύνολο. Ο έρωτας βρίσκεται στις λεπτομέρειες, όπως θα συνειδητοποιήσετε όταν βάλετε την ανιδιοτέλεια της προσφοράς στη ζωή σας.

Προσέξτε μόνο να μην σας γίνει εμμονή αυτή η αδιάφθορη λαμπρότητα, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε από την τελειομανία και να χάσετε την ομορφιά των φυσικών ατελειών της ζωής! Ο καθένας είναι ένα τέλειο παιδί του σύμπαντος που συνεχώς αλλάζει και ωριμάζει, άρα είναι φυσικό να κάνει και λάθη. Εσείς αποφασίζετε αν σας έλκει περισσότερο η ιδέα της διαδρομής ή του προορισμού! Η πορεία σας αυτή την περίοδο αφορά την προσφορά και την αφοσίωση, χωρίς να έχει σημασία πού θα εστιάσετε αυτά τα αγαθά.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογια 20/09 Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα

Η ενέργεια της μέρας σας χαρίζει εμπνευσμένες ιδέες, φαντασία, ονειροπολήσεις και διαυγή όνειρα! Όλα αυτά μπορούν να σας γεμίσουν με απίστευτη δημιουργικότητα, για να προσθέσετε έμπνευση και μαγεία στον κόσμο γύρω σας. Θα είναι καλό να καταγράψετε τις ιδέες σας, ώστε να μπορέσετε να τις επεξεργαστείτε αργότερα.

Η επικοινωνία σας θα είναι ασυνήθιστα διαισθητική και καινοτόμα υπό αυτή την όψη. Ωστόσο δεν αποκλείεται να στρεβλωθεί λίγο η επαφή σας με τον ρεαλισμό, καθώς θα διέπεται από ευσεβείς πόθους και κάπως παράλογα συμπεράσματα…

Θα είναι καλή ιδέα να κάνετε έναν έλεγχο της πραγματικότητας με ένα φιλικό άτομο ή έναν σύμβουλο, ειδικά αν είστε σε φάση λήψης σοβαρών αποφάσεων. Από την άλλη πλευρά, τολμήστε να εξερευνήσετε λίγο και αυτές τις «μη λογικές» σκέψεις σας, γιατί η γραμμή που χωρίζει το συνειδητό από το ασυνείδητο θα είναι πολύ αμυδρή τώρα. Μπορείτε να μάθετε πολλά από τη μελέτη των συλλογισμών σας!

zwdia