Αστρολογια 19-21/09 Εντασεις και Αποκαλυψεις

genia-paidiwn-indigo

Αστρολογια 19 Σεπτεμβρίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη ( Ζυγό / Τοξότη)

Είναι δυνατόν τώρα να έχετε μια ισορροπημένη προσέγγιση στην σύγκρουση, τα προβλήματα και τα έργα που απαιτούν προσπάθεια. Αυτό μπορεί να συνδυάσει τόσο το ήπιο άγγιγμα, όσο και την αποφασιστική δράση, την ευαισθησία και τη σθεναρότητα.

Οι διαπραγματεύσεις και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους θα μπορούσαν να είναι επιθετικές και αποφασιστικές τώρα, αλλά και ισορροπημένες με ευαισθησία και στυλ.

 

Οποιεσδήποτε εκφράσεις θυμού, απογοήτευσης ή δυσαρέσκειας είναι πιο πιθανό να μετριάζονται με δικαιοσύνη, μετριοπάθεια και ψυχραιμία.

zodia-taro-45

Θα πρέπει να εφαρμόσετε κάποια προσπάθεια για να καταφέρετε αυτές τις αντίθετες ενέργειες να δουλέψουν σε συγχρονισμό μεταξύ τους, αλλά η δυνατότητα και η ευκαιρία είναι εκεί περισσότερο από το συνηθισμένο τώρα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 21 Σεπτεμβρίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (Παρθένο / Αιγόκερω)

Είναι δυνατόν τώρα να βουτήξετε βαθιά κάτω από την επιφάνεια στην αντίληψή σας για τις καταστάσεις, τους άλλους ανθρώπους και τον εαυτό σας. Εάν προσπαθούσατε να κατανοήσετε τα βαθύτερα κίνητρα και τη δυναμική του τι συμβαίνει στη ζωή σας, θα μπορούσε να συμβεί μια σημαντική ανακάλυψη τώρα.

Το φως μπορεί τελικά να πάει στις σκοτεινότερες γωνιές που σας έχουν ξεφύγει και στη διεισδυτική διορατικότητα σας. Θα μπορούσατε να βρείτε έναν τρόπο να αρθρώσετε αυτές τις αντιλήψεις και να πείτε τι έχετε στο μυαλό σας με έναν τρόπο που είναι ασυνήθιστα ισχυρός ή έντονος (οπότε προσέξτε να μην είστε πολύ σκληροί με το ακροατήριό σας).

zwdia

Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει μια ευκαιρία να διαλύσετε και να αφήσετε πίσω σας παλιές φθαρμένες αντιλήψεις ή αναποτελεσματικές μορφές επικοινωνίας. Δοκιμάστε να γράψετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας για να συλλάβετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης.

Αυτό είναι το μόνο ακριβές πέρασμα για αυτή την όψη, δεδομένου ότι ο Πλούτωνας ήταν εκτός εμβέλειας όταν ο Ερμής πέρασε από αυτή την περιοχή πριν από δύο μήνες.Αυτό είναι το δεύτερο από τα τρία περάσματα της όψης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia