Αστρολογια 19/01 Πολεμος Συναισθηματων

zwdia-shmera

Αστρολογια Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου, 2017

Λίγες ώρες μετά την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο οι ηλιακές ακτίνες σχηματίζουν τετράγωνο με την Σελήνη στο Σκορπιό. Μια λέξη προειδοποίησης: τα τέταρτα της Σελήνης είναι συνώνυμα με τις αναταράξεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα προφητικό, δεδομένου ότι ο Σκορπιός είναι ο βασιλιάς της μεταβλητότητας.

Ο Υδροχόος είναι ένας εξερευνητής , ένας παλαβός, μεταδοτικά περίεργος και ενθουσιασμένος. Κανένας αστρολόγος δεν θα περιέγραφε τον ξάδελφο του, Σκορπιό, με τον ίδιο τρόπο. Οι συναντήσεις μεταξύ των δύο συνήθως καταλήγουν σε φιλονικία, οπότε πρέπει να εξετάσουμε τι θα συμβεί αν / όταν ο Υδροχόος αποτύχει να αρπάξει τον κόσμο από το κράτημα του Σκορπιού, ή αλλιώς το γνωστό και ως πολιτική, κοινωνική και οικονομική κατάρρευση.

zodia-taro-45

 

Σε αυτές τις εκρηκτικές συνευρέσεις Σκορπιού – Υδροχόου, φαίνεται να μαστιζόμαστε από χρόνια προβλήματα τα οποία θεωρούμε αμφισβητήσιμα, ήδη λυμένα και όχι πλέον επικίνδυνα. Αλλά μετά, όταν οι δαίμονες που πιστεύαμε ότι έχουμε ήδη εξορίσει ξεπηδούν πάλι μπροστά μας με μακάβρια, φλεγόμενα χαμόγελα, ένα ισχυρό συναίσθημα περνά μέσα από τις συλλογικές μας φλέβες.

Ο ελληνικός μύθος του Σκορπιού λέει το εξής: ο Ωρίων ο κυνηγός απείλησε να σκοτώσει όλα τα ζώα της Γης. Η Γαία, η μητέρα Γη, ήταν προφανώς δυσαρεστημένη με αυτή την απειλή και αποφάσισε να στείλει έναν τεράστιο κοσμικό σκορπιό για να επιτεθεί στον Ωρίωνα. Όσο κι αν προσπαθούσε ο Ωρίωνας δεν μπορούσε να νικήσει τον σκορπιό και τα δολοφονικά σχέδιά του ανατράπηκαν.

zodia-astra-tarot

Ο λόγος που ο Σκορπιός και ο Ωρίωνας βρίσκονται στα αντίθετα άκρα του ουρανού είναι επειδή όταν ο ένας ανατέλλει, να κατεβαίνει ο άλλος κάτω από τον ορίζοντα, ουσιαστικά αποκλείοντας τις περαιτέρω συγκρούσεις.

Βλέπετε τώρα ότι ο Σκορπιός, στον πυρήνα του, είναι πραγματικά ένας μαχητής και μια δύναμη εκδίκησης. Ωστόσο, αν και χώνει τις τανάλιες του μέσα στις πληγές μας, είναι μια μορφή προστασίας.

Συχνά επιλέγουμε να δούμε τον πόνο ως απολύτως κάτι αρνητικό, αλλά όταν κάνουμε ένα γιγάντιο βήμα πίσω, ένα μεγαλειώδες σχέδιο έρχεται σε εστίαση, απεριόριστο μέσα στην αγάπη του και το δηλητήριο δεν είναι τελικά πραγματικό δηλητήριο. Από το έργο «Ο προφήτης» του  Χαλίλ Γκιμπράν:

«Όσο βαθύτερα χαράζει η θλίψη την ύπαρξη σου, τόσο περισσότερη χαρά μπορείς να χωρέσεις..

Όταν είσαι θλιμμένος… θα δεις ότι στην πραγματικότητα κλαις γι’ αυτό που ήταν η χαρά σου.

Κάποιοι από εσάς λένε «η χαρά είναι καλύτερη από την λύπη» και άλλοι λένε «όχι, η λύπη είναι η καλύτερη».

Αλλά εγώ σας λέω πως και τα δύο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Έρχονται μαζί και όταν το ένα κάθεται δίπλα σας στο κατάστρωμα, να θυμάστε ότι το άλλο κοιμάται πάνω στο κρεβάτι σας.»

Αυτοί που κατέχουν πνευματική συνείδηση έχουν ξεπεράσει τις προσποιήσεις ότι δεν γνωρίζουν την αλήθεια για τον πόνο: ότι είναι δάσκαλος, είναι αναπόφευκτος, είναι. Ο πόνος εξάγει περισσότερο πόνο από την ύφανση της ανθρώπινης μνήμης. Ακούσια ο πόνος είναι μια κάθαρση.

Οπότε, τι κάνετε όταν ένα μεγάλο κύμα έρχεται; Κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει. Το μόνο που μπορείτε να αλλάξετε… είναι ο τρόπος που βλέπετε τα πάντα.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτηςαιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Δεν έχω απόλυτες απαντήσεις και δεν έχω την πρόθεση να υπαινιχθώ ότι είμαι κύριος των συναισθημάτων μου, ότι ξέρω πώς να ξεφύγω από την κατάθλιψη και τον θυμό. Δεν είναι αυτή η περίπτωση εδώ, είμαι απλά ένας ακόμη μαθητής που κάθεται δίπλα σας στην τάξη. Αλλά αν τύχει να ήσασταν αφηρημένοι μια μέρα στην τάξη, μπορεί να είμαι σε θέση να σας πω τι χάσατε, γιατί είμαι συνηθισμένος σε αυτά τα πράγματα και έχω συντονιστεί εδώ και κάμποσο καιρό.

Μπορώ να σας πω ότι όλα έχουν να κάνουν με την αναδιαμόρφωση. Μπορώ να σας πω ότι έχω λύσει όλα μου τα προβλήματα με αυτό το μικρό εργαλείο. Και γι’ αυτό μπορώ να κάθομαι εδώ, σχετικά ήρεμος, καθώς βλέπω ότι το επόμενο μεγάλο κύμα ξεκινά στα ανοικτά της ακτής…

zwdia

Πιστεύω ότι η λύση, η καταπραϋντική μαγεία είναι η κίνηση και η περιπέτεια. Φύγετε με ένα σακίδιο στην πλάτη, φύγετε μακριά από τον κόσμο. Αφήστε τους ανέμους του Υδροχόου να γεμίσουν τους πνεύμονες και το μυαλό σας με φρέσκο και ηλεκτρισμένο αέρα.

Ξεχάστε τα κακά για λίγο – θα σας περιμένουν όταν επιστρέψετε. Αν είναι δυνατόν, πηγαίντε κοντά στο νερό: στην θάλασσα, σε κάποιες θερμές πηγές, σε μια φυσική πισίνα, ό,τι έχετε κοντά σας. Οι λευκές ή οι μπλε αποχρώσεις στα ρούχα είναι μια επαρκής εναλλακτική λύση.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτηςαιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera